Jak chápete odpověď „Miluji tě nesmírně“?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34350
3.7.26 07:52
@Anonymní píše: Více

Blázen nejsi, ale nech to být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.26 07:55

@Snopy123 Asi chci vážně moc. Určitě ho nechci prudit, ale když si něčím nejsem jistá, tak proč se nezeptat přímo?

• Citovat
  • Upravit
854
3.7.26 07:56

Nesnaž se zjišťovat lásku přes slova. Ta se nejlíp cítí právě, když jsou slova vypnutá a rozum do toho nekecá. Slova jsou dobrá spíš na to, když chceš v těchto emočních záležitostech něco skrývat nebo druhého oblbnout. Zapomeň na chvíli, že umíš nějakou řeč, a zkus se na svého chlapa dívat jako bys byla zvířátko. Z jeho chování poznáš, co k tobě cítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3702
3.7.26 08:01

Tak láska, atd… se nevyjadřuje jen slovy. Musíš to brát v celém tom balíčku. :kytka:
Pak pochopíš i ten význam slov. Jak to řekl, co tomu předcházelo, jak spolu komunikujete, chováte, jaký máte vztah.

Příspěvek upraven 03.07.26 v 08:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.26 08:05

@Snopy123 Žijeme normálně, sex máme každý den. Když za ním přijdu a dám mu pusu, tak mě obejme atd. Asi se teď cítím sama – víc, než je zdrávo. Nevím, jak to popsat. Nemám už rodiče, teď ta vážná nemoc v rodině. Je toho na mě moc.

• Citovat
  • Upravit
34350
3.7.26 08:06

Už si se zeptala, odpověděl. Problém je, že mu prostě nevěříš. I kdyby ti odpověděl ano, miluju tě, tak se hned zeptáš jestli to myslí vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.26 08:09

@arinecka ne, to bych se na nic dál neptala.

• Citovat
  • Upravit
34350
3.7.26 08:11

No takuž se prostě neptej. Zbytečně si kazíš den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.26 08:13

@arinecka zkusím toho psychologa :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1222
3.7.26 08:32

Tak to já bych se ho zeptala, ale hned. Nikdy nenechávám viset jakékoliv, i miniaturní dusno ve vzduchu a to přesně z těchto důvodů, aby moje hlava nevymýšlela konspirační teorie, občas k tomu mám sklony. Jinak já se taky občas zeptám partnera, jestli mě miluje, jeho odpověď je většinou něco v tom smyslu, že to víš že jo a že by beze mě chcípl :lol: neřeším, vím že to myslí dobře - znám ho. Spíš záleží na tom, jakým tónem to říká, jak se u toho tváří, co tomu předchází, v jakém smyslu to slovo běžně používá - jak říkám, příliš mnoho proměnných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21778
3.7.26 08:47

Z tohoto je ale jednoznačné, že tě miluje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107559
3.7.26 08:48
@ka2ka píše: Více

Přesně, takové odbyti, aby dala pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107559
3.7.26 08:55

Píšeš, ze mas nějaké problémy, tak to poznáš podle jeho chování, jakou ti je oporou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4530
3.7.26 08:57

Může jít i o depresi… Být tebou, opravdu zkus jít cestou psychologa. ;) Nebo se minimálně svěřit obvoďákovi a co dělat, jaké má doporučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.26 09:51

@Venetia Nemůžu říct, že mě nepodpoří – když potřebuju pomoct, tak kdykoli pomůže. Nedávno mi koupil parfém, který jsem si před delší dobou zkoušela v parfumerii. Nemůžu říct, že by mě ignoroval nebo byl zlej. Možná jsem vážně divná. Nebo už je toho moc a hledám problém, kde není.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky