Jak chápete odpověď „Miluji tě nesmírně“?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1896
3.7.26 15:31
@Anonymní píše: Více

On ti odpovedel jeste silne nez ano a co ty??? Zase to resis… takze co jsi ziskala. Sveho pritele znas jen ty, jen ty jsi tam byla, jen ty muzes odhadnou, jestli nechtel rict ano a udelal si z toho srandu, aby nemusel odpvedet… Nebo jestli ti naopak opravdu tak myslela. Me pritel takova vyznani pise a ja jim verim… nepotrebuji je nikde resit. Pokud ty neveris, bude ke problem ve vztahu nebo ve tve nejistote… Nic jineho ti na to nikdo nemuze rict:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
3.7.26 15:35

Ja bych se takhle nikdy neptala… zbytek je v mych komentarich:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14722
3.7.26 15:52

Prosím tě a čím v tobě to slovo budí takovou obří nedůvěru? Význam je přece jasný, takže buď je to jasné „ano“, nebo to řekl ironicky, což my samozřejmě neposoudíme, když neznáme kontext, tón, mimiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
3.7.26 15:58
@Michelle_M píše: Více

Ona chtela „ANO“:):):).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1233
3.7.26 16:05

Kdyby odpověděl přesně tak, přišlo by mi, že se to snaží trochu zlehčovat. Že mu není příjemné říkat to klišoidní miluji tě. Láska se dá dokázat i jinak než slovy. Takže budoucnost ukáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1233
3.7.26 16:07
@pisisvori píše: Více

Přesně. Je jasné, že na to existuje jen jedna správná odpověď. Něco jako sluší mi to? Nepřibrala jsem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1233
3.7.26 16:08
@stinga píše: Více

Jo? Ještě jsem si nestačila všimnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78395
3.7.26 17:04
@Klávesa289 píše: Více

tak ho sleduj, na tuty je to on, až těch drzostí napíše hodně, admin ho zabanuje navždy a on se zítra vrátí s novým nickem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78395
3.7.26 17:18
@Banovací.panák. píše: Více

chytrá baba s vakuem v hlavě je nesmysl :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107550
3.7.26 18:16
@pisisvori píše: Více

Kdy by nechtěl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
3.7.26 19:06

Koukám, že mě již někdo předběhl, když jsem byl ještě malý kluk, měli jsem knihu pohádek Krása nesmírná. Rád jsem v ní čítával a pamatuju, jak se v těch pohádkách objevovala věta zhruba v duchu „spatřil pannu, která byla nejkrásnější na světě…“ :) No a já už jako malý kluk jsem k tomu měl hrozné námitky, co je to za blbost? Nikdo nemůže být nejkrásnější na světě, každému se líbí přece někdo jiný? :think: :D

No a tak, je slůvku nesmírně, v podstatě jsem to pobral ve smyslu jako neuvěřitelně, něco takového, co se snad ani nemůže stát, něco, co si člověk ani neumí představit.

A k tobě, zakladatelko, chce to klid, sama píšeš, že je toho na tebe moc a očividně jsou jiné problémy, kterým by ses měla věnovat, ne zrovna tomuto. Samozřejmě je důležité, jestli tě partner miluje nebo ne, ale opravdu není důležité se v jeho odpovědi takto pitvat. Ten psycholog by ti mohl pomoci v tom si uvědomit, co je opravdu důležité.

Jestli to partner myslel ironicky, to my nerozluštíme, ale jsem toho názoru, že tě miluje dost a tak, že bys měla být spokojená. :srdce:

Možná, až se situace zlepší, nenapadne tě se takhle ptát. Snad to bude brzy. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.26 22:58

V překladu to znamená, že až za hrob. Jak taky jinak? :nevim:
Prosím tě, holka neblázni a nemaluj hned čerta na zeď. Kdyby s tebou nechtěl být a nemiloval by tě, tak už s tebou dávno není.
To je přece víc než jasný, no nebo ne? ;)
Někdy by některým ženským neuškodilo, si konečně začít alespoň trochu věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.7.26 23:03

Proste ho porad otravujes hloupymi otazkami, tak placl neco jen aby se te zbavil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
4.7.26 00:25

Bylo by asi lepší mu to takhle otevřeně říct a pak to nechat být a počkat, až ti to řekne sám od sebe ve chvíli, kdy to bude chtít udělat on, než se ho fakt stupidně takhle blbě zeptat, Jestli máš potřebu se takhle ptát a není to ze srandy a jeho odpověď tě takhle rozhodila, rozhodně vaše problémy pryč nejsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
4.7.26 00:29

@nozu
Přesně tak, manžel nebo i já bych odpověděla podle aktuální situace. Třeba bych řekla, že dneska dobře posekal trávník, tak ho teda miluju a on by mi jindy řekl ze srandy třeba to, že kdybych nepřipálila k obědu tu bábovku, miloval by mě určitě víc a oba bysme se tomu zasmáli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí