Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Je normální, že když si přetížená a vyčerpaná potřebuješ ujištění…Ale to chce spíš manželovi říct, tak jak to je. Jsem přecitlivělá, protože jsem unavená, když to cítíš bude pro mě hezké, když mi řekne něco milého, hezkého…pomůže mi to. Nebo když on sám něco hezkého řekne, využít tu příležitost a říct jak moc to pro tebe znamená, že to udělal, že jsi ráda, že to říká…atd atd. Můj přítel je skvělý chlap v tom ohledu, chápání, snaze rozumět si, vše si říct…neznám jiného takového chlapa a takhle přímo bych se nikdy nezeptala, protože prostě odpověď je „vynucená“ a to je stejné jako by neřekl nic.
Ale držím palce ať je celkově líp.
Nikde v diskuzi jsem to nenašla, zakladatelko, kdy naposledy jsi ty řekla jemu, že ho miluješ? Na mě to působí tak, že ty se necitis psychicky dobře a přeješ si, aby to partner odcaroval. Na tom ale musíš pracovat hlavně ty sama.
@pisisvori Něco milého? Jo, to mi říká každý den. Že mi to sluší, nebo když mě povýšili, že je na mě pyšný atd. Asi jsem divná já.
Tak pokud ti říká každý den něco hezkého, pomáhá, podporuje…tak moc to „vynucování si miluju tě“ nechápu…
No tak asi víš jak se chová, atd… Tak co řešíš?
Začala bych s odborníkem pracovat na svém sebevědomí.
Určitě to prospěje vašemu vztahu více než řešení odpovědi.
Za me je to vzdy vynucovani… nikdo, kdo opravdu nechce odejit, nerekne ne… Ano polud byste meli nejaky rozhovor o vasem vztahu, tak tam by se to v urcitem kontexu dalo pochopit… ale jen tak prijit a ric „mas me rad?“ je za me vynocovani si ano… Talze co jsi zoskala, dalsi nejistotu, protoze jinak to nemuze dopadnout…:(. A myslim to v dobrem, pro tebe…
@pisisvori píše: Více
Jasný, každý radil to vždycky myslí dobře, když myslí za druhého… ![]()
@Banovací.panák. píše: Více
Asi jsi nikdy nečetla Krásu nesmírnou.
@Klávesa289 píše: Více
to je ten prudil, kterého tu každý den zabanují a on zas vyleze s jiným nickem
@stinga píše: Více
Protože mě banuje chytrá baba, která má v hlavě evidentně vakuum, páč místo toho, aby každá tady věděla, s kým má čest, pokaždý přijdu jinak oblečen, což je pro ni daleko víc nebezpečné…
@Paní.Norrisová zkusim