Jak dlouho jste se vyrovnávaly s rozchodem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
haeny
3.1.15 21:51
@Meha píše:
S takovou se ale nemusíš dostat nikam, možná by to chtělo trochu spontánnosti a radosti ze života.
Holt každý svého štěstí strůjcem.

To určitě, proto se o to tak zajímám a ptám na zkušenosti jiných. :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.15 21:52
@haeny píše:
Každý je jinak citlivý jinak přemýšlí a vnímá ma jiné zkušenosti a zažitá přesvědčení z dětství. Pro mě až ted přijatelná představa někoho jiného.

Tak dva roky už sou dva roky, to třeba budu taky přemýšlet jinak, ale po tich 7 měsících sem fakt zarytě proti „nahrazování“ vůbec si nedovedu představit připustit si někoho k tělu.

• Citovat
  • Upravit
sad 1
3.1.15 21:54
@Meha píše:
Jasný, jak jsem psala, každý to má jinak, já se vždy řídila tím, že co je v domě, není pro mě :D.A máte nějaké specifické zaměstnání?

ozbrojená složka. Oba jsmě neměli šťastné manželství a při službách se do sebe zamilovali, a pak jsme přešla jinam, jsme spolu už přes 5 let, máme dítko, velmi si rozumíme, máme hodně společného, nejen zaměstnavatele :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
haeny
3.1.15 21:54

Už jsem i myslela na to zda nejsem blázen když se v tom tak babrám…Rozhodně vím, že chci rodinu a děti to je moje přesvědčení o tom proč tady na světě vůbec jsme.

• Citovat
  • Upravit
haeny
3.1.15 21:56
@sad 1 píše:
ozbrojená složka. Oba jsmě neměli šťastné manželství a při službách se do sebe zamilovali, a pak jsme přešla jinam, jsme spolu už přes 5 let, máme dítko, velmi si rozumíme, máme hodně společného, nejen zaměstnavatele :mrgreen:

To je hezké :-) Moc se v práci do kontaktu s lidmi nedostnu a když tak se starýma a nebo pouze telefonicky. :-(

• Citovat
  • Upravit
Meha
3.1.15 21:56
@sad 1 píše:
ozbrojená složka. Oba jsmě neměli šťastné manželství a při službách se do sebe zamilovali, a pak jsme přešla jinam, jsme spolu už přes 5 let, máme dítko, velmi si rozumíme, máme hodně společného, nejen zaměstnavatele :mrgreen:

Tak to je super :kytka:

• Citovat
  • Upravit
sad 1
3.1.15 21:58
@haeny píše:
To je hezké :-) Moc se v práci do kontaktu s lidmi nedostnu a když tak se starýma a nebo pouze telefonicky. :-(

v každém případě ty nejhezčí vztahy se objeví obvykle, když to nejméně čekáš. Držím ti moc pěsti. Já věřím, že to fakt zvládneš a jednou, s odstupem času, si řekneš, jak dobře, že se staly tyhle věci.

• Citovat
  • Upravit
haeny
3.1.15 21:59
@Meha píše:
To není hodně. Já se rozešla, když mi bylo 32, taky jsem si nejdříve myslela, že už nenajdu nikoho, kdo by mi byl tak blízký a teď mám nejlepšího chlapa na světe.
Pokoušíš se seznamovat aktivně?

Moc to neumím :-( Měla jsem profil na seznamce tam mi psalo hodně chlapů ale nikdy jsem se s nikým nesešla nějak jsem z toho vždy vycouvala, chodím na koncerty a na vylety a do kina a divadla a do hospody na brusle a běžky ale komunikaci obvykle nezačínám prostě to v sobě tak nějak mám, že chlap by měl být lovec asi to není ideální…

• Citovat
  • Upravit
sad 1
3.1.15 22:00
@Meha píše:
Tak to je super :kytka:

bylo to štěstí, ale věřím, že se to prostě takto může stát, a člověk to vůbec nečeká.

• Citovat
  • Upravit
haeny
3.1.15 22:00
@sad 1 píše:
v každém případě ty nejhezčí vztahy se objeví obvykle, když to nejméně čekáš. Držím ti moc pěsti. Já věřím, že to fakt zvládneš a jednou, s odstupem času, si řekneš, jak dobře, že se staly tyhle věci.

Děkuji, je to na mě nějaké dlouhé tohle rozpoložení, bývala jsem jiná veselá a v pohodě a ted je to jinak, musím si to odžít a kdy bude konec mi nikdo neřekne…

• Citovat
  • Upravit
Meha
3.1.15 22:02

@haeny Každý není extrovertní a nezačíná komunikaci s cizími lidmi, tomu rozumím.
Zkus se osmělit a jednou se s někým ze seznamky sejít, takový trénink komunikace ;).

• Citovat
  • Upravit
sad 1
3.1.15 22:03
@haeny píše:
Děkuji, je to na mě nějaké dlouhé tohle rozpoložení, bývala jsem jiná veselá a v pohodě a ted je to jinak, musím si to odžít a kdy bude konec mi nikdo neřekne…

když ti řeknu, že jsme se po prvním rozchodu nekoukala na cestě, když jsem přecházela, jestli něco jede :zed: :zed: :zed: no dneska se tomu musím smát a zároveň si klepu na čelo. Ty vypadáš, že už jsi mnohem dál, ale odžít si to musí každý. Drž se, to půjde.

• Citovat
  • Upravit
sad 1
3.1.15 22:04

No nic, jdu spát, mějte se holky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
haeny
3.1.15 22:04
@Meha píše:
@haeny Každý není extrovertní a nezačíná komunikaci s cizími lidmi, tomu rozumím.
Zkus se osmělit a jednou se s někým ze seznamky sejít, takový trénink komunikace ;).

Dokud si píšeme je to ok ale pak… přitom normálně v komunikaci problém nemám když mě někdo někde osloví a nebo mám někde něco řešit bez problému ale tohle je něco jiného prostě v baru se já s nějakým klukem sama bavit jen tak nezačnu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.15 22:05
@haeny píše:
Moc hezky napsané děkuji. Minule jsem zahlédla jeho auto a tak nějak ve mě hrklo na okamžik hned to zmizelo, i paní doktorka tvrdí, že ze mě to nikdy nezmízí a tyhle pocity ve mě budou…

Já myslím, že na tom nic špatného není… :kytka: Věřím, že až přijde tvoje chvíle, tak novou lásku poznáš. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky