Jak dlouho od ovulace do menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21091
16.2.19 18:39
@Anonymní píše:
@Jancink Tak na takovou celkovou rovnováhu by mohla být dobrá ta hormonální jóga, aspoň si to myslím. Zkušenost nemám. Jinak co se týká těch hormonu na prodloužení lutální fáze, nemělo by to být žádné svinstvo - ale je to už nějaký zásah do hormonálního systému. Kamarádka měla s krátkou luteální fází problém a hned jakmile začala brát ty hormony, tak 1. cyklus otěhotněla. I když je to spíš náhoda, tu lutální fázi to zřejmě natáhlo.
Kdesi jsem četla, že kontryhel by se měl pít jen do ovulace nebo naopak jen po ovulaci - nepamtuji si to přesně a nerozumím bylinkám. Není třeba chyba, že ho piješ celý cyklus?

Jj, hormonálka to upravuje celkově. Cyklus, atd. a neaktivuje jen ženské hormony, ale horonální systém clekově. Mám kolegyni, která pak nemusela brát hormony na ŠŽ. Kamarádce zase pomohla na PCO. .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
16.2.19 21:52

@P4ja
Neresili jsme asi z toho duvodu, ze jsem to nikdy z doktorem neprobirala. Ja jsem o tom vazne nikdy neuvazovala a tudiz ani necetla. Soustredila jsem se na studii vseho mozneho na endometriozu plus samozrejme mozne otehotneni s ni.
@Anonymni
Ja Kontryhel nepiju cely cyklus. Piju ji uz roky, ale jen tesne pred a behem MS. Jinak mi po nem rostla sliznice rychlosti blesku a pak byly ty MS na neschopenku v praci. Holky dekuju, urcite mrknu jak na produkty, tak na tu jogu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
17.2.19 20:39

@Jancink Tak mám strach, že by s tak krátkou luteální fází neotěhotněla ani zdravá žena :( Ale snad ti to tady trošku pomohlo a vyjde to. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
18.2.19 08:37

@P4ja
Moc dekuju, uz jsem koupila gynex a uzivam, tak snad to bude mit na tu lutealku efekt a trosku se to prodlouzi at mame nejakou sanci. Jeste jednou dekuju za rady, clovek toho precte mraky a stejne nevi zdaleka vsechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.19 11:18

@Jancink Napíšeš pak prosím, jestli a jak ti to zabralo? Díky.

• Citovat
  • Upravit
984
18.2.19 11:51

@Anonymni
Jasne, urcite pisnu. Jen se modlim, aby to naopak nejak nerozhodilo, ale verim vsem doporuceni a verim v pozitivni ucinky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.21 10:15

Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Mám za 5 měsíců vypozorované, že menstruace mi přijde vždy 10 dní po ovulaci. Je to tak každý cyklus, i když cykly jsou nepravidelné, ale vždy ten 10.den od naměřené a potvrzené ovulaci dorazí menstruace. Je šance na otěhotnění? Podle mě je 10 dní málo.. Doktor říkal, že do roku snažení se s tím ještě nic dělat nebude a máme tomu dát čas a zkoušet dál :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.21 16:36
@Anonymní píše:
Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Mám za 5 měsíců vypozorované, že menstruace mi přijde vždy 10 dní po ovulaci. Je to tak každý cyklus, i když cykly jsou nepravidelné, ale vždy ten 10.den od naměřené a potvrzené ovulaci dorazí menstruace. Je šance na otěhotnění? Podle mě je 10 dní málo.. Doktor říkal, že do roku snažení se s tím ještě nic dělat nebude a máme tomu dát čas a zkoušet dál :(

Jak už jsem tady psala, tak kopíruju:
Luteální fázi mám dlouhou v průměru 9-10 dní. Gynekolog říkal, že ideální délka to není (ideální je aspoň 12 dní), ale že na otěhotnění by i těch 9 dní mělo stačit.
A od té doby, co jsem to psala, tak doplňuji, že už máme roční miminko :-) Podařilo se mi přirozeně otěhotnět po 1,5 roce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex