Jak moc uklízíte před příjezdem tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14721
16.7.09 14:57

Tchánovce ve svém domě bez mé přítomnosti??? To bych nesnesla. Jináč uklízím stejně jako před jakoukoliv jinou návštěvou :) Tozn. skoro vůbec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
16.7.09 15:01

Hm, to já se senažím uklízet pořád, mám tchýni v baráku … a co já vím jestli sem občas neskočí na návštěvu když nejsem doma :P. Te´d jak mám práci jen na odpol a kolikrát do večera a ona mi hlídá malého, tak sem určitě občas pro něco zajde (oblečení a tak) když to nemá odemne připravené u sebe nebo je to potřeba.
Už to ale tolik neřeším, holt mám neumytý nádobí a hračky všude … ono večer uklidím, a druhej den to tu kluci zaneřádí (syn i s partnerem) a když třeba jako dnes přijdu dom jen na otočku, tak nemám čas něco uklidit. kašlu na to .. její problém, jestli se jí to nelíbí a´t to uklidí :D :D

• Citovat
  • Upravit
266
16.7.09 15:02

jo, jsou „Panny“ šíleně pořádný, znám jednu a to stojí za to.
Koukám jak blázen, že u nás na parkovišti jedna pokaždé, než vyjede, vezme hadr a přeleští si auto- ta bude taky asi stejné znamení :lol: . A v autě čekají děti a pes, až máma přejede leštičkou ze všech stran káru.chápete to?8O .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
16.7.09 15:07

já mám manžela Pannu a pro chlapy to asi neplatí..... :roll: :roll: :roll:
(škoda… :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
16.7.09 15:11

Deda byl taky Panna a nepamatuju, ze by byl extra poradnej. Bordelar ale rozhodne nebyl, presne vedel kde co ma ve vecech mel relativni poradek. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
16.7.09 15:15

Já teda nevím … na žádné návštěvě nekontroluju obsah skříněk a šuplíků, ani nezkoumám, kdy byla naposledy vytřena podlaha, tak proč by to měl někdo dělat u mě? Samozřejmě že se na gauči neválí použité ponožky, v kuchyni jsou čisté utěrky a nestojí na lince týden staré nádobí (atd) a to je tak všechno. Nikdo mi nic nekontroluje a nekritizuje (bohužel ani nepochválí - u našich je stále binec a tak trošku čekám, že když jsou u nás, pochválí, jaký mám pořádek - a nic), ale kvůli nim to vážně není.

Beru to tak, že to co je standard pro mě, musí stačit i pro návštěvy.

Jiřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
16.7.09 15:16

já už jsem to skoro vzdala… vím, že ví a že vidí a myslí si svoje, ale v duchu se modlím, aby to nekomentovala nahlas. Poslední rok jsem byla nacpaná hormonama nebo těhule, bylo mi zle nebo jsem se „velrybila“ a po porodu jsem se ještě zatím dostatečně nevzpamatovala (ty vedra, že jo :-D)

nikdy jsem netušila, jaký jsem asi bordelář, snažím se, aby bylo doma vysáto, utřený prach, ale někdy to prostě nejde…

jo a mamka je hroznej pedant na pořádek a je Kozoroh… tak co ostatní Kozorožky, jak jste na tom??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
16.7.09 15:19
lacenka píše:
Kikija - fakt je to pravda, že jsou ty panny takový „magoři“ na pořádek? Já nikoho dalšího než moji mámu neznám, ale ta je teda silný pedant na pořádek, nesnese hrneček na lince, flíček na podlaze o nevyžehleným prádle ani nemluvím…

no já magor na pořádek jsem :oops: hrneček na lince, flíček na podlaze atd mě dokážou rozpálit doběla :oops:
moje noční můra je rozbitej vysavač :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: (opravdu jsem se v noci budila hrůzou, tak jsme pořídili ještě jeden a mám klid :roll: )
Občas se za to nenávidím. Ale snažím se. Co se narodila malá už jsem trochu polevila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
16.7.09 15:22

Zuzko,

„jo a mamka je hroznej pedant na pořádek a je Kozoroh… tak co ostatní Kozorožky, jak jste na tom???“

Já jsem Kozorožka a jsem pedant na pořádek :o))) Ale jen na ten svůj, cizí pořádek či nepořádek je mi vážně ukradený.

A vy ostatní, co vás tchýně kritizují, když vidíte, že ona vidí, zajímalo by mě, jestli se u ní tváříte taky tak? Přece nic nemůže být neustále uklizeno dokonale … hned bych jí to vrátila při návštěvě v jejím bytě :o)) Ale já tchýni nemám, ani jsem nikdy neměla, a mojí mamce je to srdečně jedno (spíš bych někdy uklízela já u nich).

Jiřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
16.7.09 15:28

Jirko tak je fakt, že mamka můj nepořádek nekomentuje, aspoň přede mnou ne. A je pravda, že je mi to milejší než tchyně, která po mě hodí takový ten vševidoucí pohled, navenek tvrdí, že chápe, že si tu nestihnu uklidit a vím, že „za rohem“ mě pomlouvá se švagrovkou.

Ale co… no a jestli jí to vracím??? popravdě já si ani nevšímám, jestli má domauklizeno nebo ne, nechodím tam tak často jako ona k nám, navíc je sama, takže má čas uklízet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.7.09 15:52

Uklízím :lol: Snažím se co nejlíp, protože moje tchýně teda doma perfektně uklizeno má vždy. Já jsem strašný kramář na věci - něco někam položím, pak další věc a další… Takže nemáme doma špínu, ale roztahané věci :roll:

Jinak moje mamka je pedant na pořádek a je Lev, tak nevím, jak to s těma znameníma bude… Možná má ascendent v Panně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
16.7.09 15:55

ahoj, tak tchánovci doma mi nevadí, my jsme u nich taky byli, když byli na dovolené. S těma šuplíkama jsem myslela v kuchyni, samozřejmě do ostatních mi nepůjde. Ona je celkem v pohodě.

S těma panama jste mne pobavily, tak brácha je a teda tomu je bordel šum a fuk, uvidíme, jak synáček..

A koukám, že někde jsou mámy horší než tchýně, já před mámou uklízím, ale to jen pro dobrý pocit, ona pořád říká ať neblbnu a věnuju se důležitějším věcem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
16.7.09 16:29

ahoj, ze začátku jsem to šíleně řešila..ale pak jsem si řekla, stačí mít zkrátka pořádně uklizenou koupelnu a kuchyň, ostatní jen poklidim, je to moje domácnost a taky jsem si řekla, že mě snad nebude soudit podle toho, že nemám uklizeno podle jejích představ. je super, ale co se úklidu týče, je až chorobně pořádná… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
16.7.09 16:32

ahoj, jsem panna a doma mame vsude nejaky veci, sice mi to extremne vadi, jako ze casopis tamhle, a sacek tamhle, jako extremne moc mi to vadi, ale nesuruju :lol: , zvlast ted co bleju jak alik, se jen valim v pelechu :lol: :lol:
ale je pravda, ze segra co je taky v panne je fakt pintlich,, sice umiraji hlady, protoze nevari a nenakupuje, ale vsude je nechutne uklizeno a nahackovano a vysito a upleteno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
16.7.09 17:29
Zlatuska píše:
VŮBEC - schválně :lol: :lol: :lol:

Já taky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek