Jak naučit tchýni zvonit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21908
3.10.11 16:32

A co ti odpovi,kdyz se ji zeptas,proc opet zvoni,kdyz si ji prosila,aby nezvonila?A neplete si prozvoneni na mobil se zazvonenim? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
3.10.11 16:35

Nezlob se na mně, ale ty necháš rok někoho denodenně budit tvoje děti? Když navíc víš, že to dělá schválně? :roll:
Odpojit zvonek jste měli už dávno. Pokud bude bušit na dveře, tak se pokuste vchodové do baráku zamykat, aby se nedostala k vám do patra (nevím, jestli to jde).
Pokud už to bude tak, že ti bude tchýně denodenně kopat do dveří, natoč si to na mobil jako video a pak to pusť tvému manželovi. Třeba to razantně neřeší proto, že tvým slovům nedává takovou váhu, tak aby viděl konkrétní situaci. A pak to prostě už musí vyřídit on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
3.10.11 16:41

Vypni zvonek a bude klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
3.10.11 16:43

My naštěstí zvonek nemáme, když k nám někdo jde, tak mi zavolá nebo tukne naokno :-) Naše máma si nechala na zvonek přidělat vypínač a když nechce, aby jí někdo otravoval, tak to prostě vypne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
3.10.11 16:45
Anonymní píše:
jak mam naučit tu starou k… zvonit… už milionkrát jsem ji prosila div ne na kolenou, že mám malé děti které po obědě a večer po somé spí.. ona vždycky v tu dobu příjde a opře se o ten zvonek… není blbá, ani bůhví jak stará aby tohle nepochopila a nemohla mi udělat tu rados ta respektovat moji domácnost… abych měla aspoň ty dvě hodinky denně od malých klid, mohla se bez hltání najíst, poklidit si, sednout si k televizi a slyšet ji.. mám zlaté děti, které mi ten prostor pro vydechnutí denně dopřávají ale tchýni která mi veškerý režim ničí … přesně jsem ji zopakovala v kolik chodí spát, kdy se budí a že mi zkutečně nevadí když příjde když jsou vzhůru…ale v ten čas ať proste na zvonek nesahá…

tak dnes opět tak až jsem nadskočila a přísahám bůh, že na něj sáhne ještě jendou a tu ruku ji zlomim :/

máte zkušenost? Jak vysvětlit dospělému člověku tak primitivní věc? Mučí mě tím už rok, dennodenně.. už nevim kde brát trpělivost na to abych se k ní zvládala chovat slušně..

bud to odpojit zvonek nebo nji tam proste zakaz chodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
3.10.11 16:46

U nás tchýně ani nezvoní ani neklepe a ještě mi domů lozí v botách:-(

• Citovat
  • Upravit
23847
3.10.11 16:48
Anonymní píše:
Já řeknu nezvon prosim tě jdu dát malého spát,kdyby si něco potřebovala prozvon.Takovou zprávu jí pošlu vždy než jdem spát abych se zbytečně nerozčílila a co myslíš že udělá.Jasně pěkně se vyspinkejte a za 15 minut už leží na zvonku. :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: Já bych jí zabila fakt.Vzteky se mi až chce brečet.Třeba Andrea

A to je ta základní chyba. Co by asi tak mohla potřebovat, že to nepočká pár hodin nebo do druhého dne? Prostě jí napiš: Děti spí a budou spát do tolika a tolika hodin, jestli sem během té doby vlezeš, urazím ti palici. A co slíbíš, to musíš i splnit. :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
3.10.11 16:48

jako po takovém jasném upozornění smskou, by mi zazvonila doma jen jednou, prvně (možná dvakrát) bych jí to ve dveřích ještě řekla normálně, pak bych asi vystartovala a pak zabouchla jí dveře před nosem - tchýně netchýně, má se chovat slušně… že držíš už rok, téda, to bych nedala, mmch jak se chováš, když ti to udělá? aspoň náznak nevole, nebo to nuceně přecházíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
3.10.11 16:50

Ako prvé mi tiež napadlo, pustiť do zvonku elektrinu, alebo tam schovaj pripínačik :mrgreen: :mrgreen:
Alebo to niečím namaž, nejakým lepkavým sajrajtom, lepidlom, nech sa prilepí, baba zlomyseľná.. :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.11 17:01
zdenkak píše:
Nezlob se na mně, ale ty necháš rok někoho denodenně budit tvoje děti? Když navíc víš, že to dělá schválně? :roll:
Odpojit zvonek jste měli už dávno. Pokud bude bušit na dveře, tak se pokuste vchodové do baráku zamykat, aby se nedostala k vám do patra (nevím, jestli to jde).
Pokud už to bude tak, že ti bude tchýně denodenně kopat do dveří, natoč si to na mobil jako video a pak to pusť tvému manželovi. Třeba to razantně neřeší proto, že tvým slovům nedává takovou váhu, tak aby viděl konkrétní situaci. A pak to prostě už musí vyřídit on

ono je to těžký… je to zkutečně rok co se s ní dohaduju, můj muž to ví, několikrát když se opřela o zvonek po deváté večer tak na ní vylítnul, on jedinej na ní zvedá hlas… já si furt zřejmě naivně myslím, že to půjde po dobrém…

se zamykáním vchodových dveří to půjde těžko páč od nich má klíče, bydlí totižto ve stejném domě jako my ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.11 17:01
Eemii píše:
A co ti odpovi,kdyz se ji zeptas,proc opet zvoni,kdyz si ji prosila,aby nezvonila?A neplete si prozvoneni na mobil se zazvonenim? :mrgreen:

tak ta moje řekne vždycky jéé já zapoměla :-? .Andrea

• Citovat
  • Upravit
2739
3.10.11 17:04
Anonymní píše:
Eemii píše:
A co ti odpovi,kdyz se ji zeptas,proc opet zvoni,kdyz si ji prosila,aby nezvonila?A neplete si prozvoneni na mobil se zazvonenim? :mrgreen:

Andy, tak pod stromček jej kúp vitamíny na lepšiu pamúť a s anjelským úsmevom povedz, aby si nezabudla, že nemáš zvoniť… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.11 17:05
Anonymní píše:
Eemii píše:

přesně jako ta moje a když nás vyruší při „tom“ tak brečí a říká „jééé mě to vůbec nedošlo“ a příště zas, žejo… myslim, že právě kvůli tomuhle je těžký to nějak titulovat… dělá to anschvál? Nedělá to naschvál… pak ale musí bejt jednoznačně dementní… jinak to není možné aby tomu nerozuměla ne?…

Nevím.. zmatek… nejsem zlá… řekla bych, že se snažím s každým vyjít po dobrém i když je to za hranici toho, že mi ser.o na hlavu… :/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.11 17:07
meravigliosa píše:
Anonymní píše:
Eemii píše:
Andy, tak pod stromček jej kúp vitamíny na lepšiu pamúť a s anjelským úsmevom povedz, aby si nezabudla, že nemáš zvoniť… :mrgreen:

tyjo baby vy ste tu vážně geniální :lol: elektrika.. napínáčky.. léky na paměť… zvonění v noci u ní… jaj uplně se tetelim blahem při představě jak se kroutí pod elektřinou :D vážně psychotim no :/

• Citovat
  • Upravit
2739
3.10.11 17:11
Anonymní píše:
meravigliosa píše:
Anonymní píše:
Eemii píše:
Andy, tak pod stromček jej kúp vitamíny na lepšiu pamúť a s anjelským úsmevom povedz, aby si nezabudla, že nemáš zvoniť… :mrgreen:
tyjo baby vy ste tu vážně geniální :lol: elektrika.. napínáčky.. léky na paměť… zvonění v noci u ní… jaj uplně se tetelim blahem při představě jak se kroutí pod elektřinou :D vážně psychotim no :/

a ten účes… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová