Jak odejít od agresivního přítele a nárok na ochranu ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4367
23.1.19 21:04

Napadl mě Bílý kruh bezpečí nebo jakákoli organizace, která pomáhá ženám v podobné situaci. Řeknou ti, jak takovou situaci řešit, kde hledat pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.1.19 21:04
@unuděná píše:
nedovedu si predstavit situaci,kdy by me mamka v nouzi nevzala k sobe.I kdyby do 1kk na molitan :nevim:

přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.19 21:08

Ty jo, je tohle možný?Tak paní tu slušně požádá o radu, nevím, co napsala tak strašnýho, že většina je k ni tak ironická.Se ani potom nedivím, že týrané holky se stydí přiznat, když potom sklidí takový výsměch.Zakladatelko, s tímhle neporadím jak se to dá řešit jinak, ale jestli to je takovej kretén, tak držím pěsti ať to s dítkem zvládnete a dotáhneš to do konce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
23.1.19 21:26

Co spolubydleni s jinou maminkou? Zajdi na socialku a poptej se, na co mas konkrétně ty narok. Pak muzes na OSPOD. Tam se da domluvit ohledne predbeznych alimentu. Nejsem si tim ale uplne jista. Byt tebou, zacnu si pripravovat pudu pro odchod. Projed net ohledne spolubydleni, dej si inzerat, zadej se do poradniku na azylak, kdyby neco. Obehni si socialku a ospod. Zjisti konkretni moznosti. Pokud by te ohrozoval, fyzicky ublizil, musis k dr. Se zpravou na fizly a pak ho muzes nechat vykazat z bytu az na 14 dnu. Fandim ti. Chce to silu a odhodlani, abys odesla a verim, ze to das. Chce se na to jen poradne pripravit. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.19 21:28

@Burj Chalifa ty si nedáš pokoj vid? Ještě tady z tebe nepadlo nic kloudneho…ano jedna se o malý byt. A co asi bude první od tohohle typu člověka ? Pošle na me socialku jaké jsou podmínky. Holka buď chytrá tam kde je to na místě :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.19 21:29

@lolink děkuji, zkusím se poptat někde taky takto :srdce:

• Citovat
  • Upravit
36504
23.1.19 21:30
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa ty si nedáš pokoj vid? Ještě tady z tebe nepadlo nic kloudneho…ano jedna se o malý byt. A co asi bude první od tohohle typu člověka ? Pošle na me socialku jaké jsou podmínky. Holka buď chytrá tam kde je to na místě :palec:

ty mě tak budeš ve své situaci poučovat o chytrosti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.19 21:30

@unuděná ano, vzala by ale jelikož je on typ člověka, který bude dělat za každou cenu peklo. Tak hned pošle socialku ze bydlím v garsonce s matkou a malého dostane k sobě … v tomhle zase musím přemýšlet dopredu podle chování tohoto jedince..bohužel takhle to je

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.19 21:33

@Burj Chalifa ano já vím, tohle byl velký preslap, byla jsem hloupá . A chci to řešit, ale zrovna poslední co je potřeba tady psát jen rypavy věci. Sice mám ted situaci na prd s chlapem, ale mám empatii..a pochopení kde je co vhodný radit/ psát :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.19 21:34

@lolink a děkuji moc za rozumnou radu .. a přání. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
lolink
23.1.19 21:36
@Anonymní píše:
@lolink a děkuji moc za rozumnou radu .. a přání. :srdce:

Pisni, jak si vedes. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.19 21:37

@clostylbegytka já to také nechápu, to, ze jsem byla hloupá si uvedomuji ale zrovna mi to připomínani k ničemu nepomůže :zed: a děkuji moc, věřím, ze to brzo pro nás s detatkem dopadne co nejlepe :srdce:

• Citovat
  • Upravit
12
23.1.19 21:40

Zakladatelko, nejsem expert na to, za co socialka odebira deti (pripadne komu je na zaklade ceho sveruje do pece), ale co je spatneho na tom, bydlet s maminkou v garsonce? No, tak holt mate malo mista. Pokud tam neni jiny problem (chov 10 kocek a 5 psu, pripadne byt vypada jako smetiste, neni tam voda a nevim co…), tak to podle me neni duvod na to, aby mu dali ditko do pece. Ja bych primarne zkusila tu maminku. I pro tvoji psychiku to bude podle me lepsi, nez jit nekam na ubytovnu. Nikde neni psano, ze se od maminky nemuzes za par mesicu stehovat do sveho pronajmu. Kazdopadne drzim pesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
23.1.19 21:47
@Anonymní píše:
@unuděná ano, vzala by ale jelikož je on typ člověka, který bude dělat za každou cenu peklo. Tak hned pošle socialku ze bydlím v garsonce s matkou a malého dostane k sobě … v tomhle zase musím přemýšlet dopredu podle chování tohoto jedince..bohužel takhle to je

Tak matka ti snad muze pujcit/dat na prvni najem a kauci, ne?
Nemusis u ni hned bydlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.19 22:12

@tatranka999 bohužel nemá tolik financí navíc, a brát ji vše co si vydělá, na to nemám žaludek ..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky