Jak odpustit partnerce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36009
8.8.23 11:03
@Růže777 píše:
@pikola od července roku 2021 jsme spolu začali bydlet, byli jsme spolu od té doby skoro každý den, byl jsem si jistý a nějak jsem to tak cítil/cítili, že si sedíme a že spolu chceme rodinu a strávit zbytek života.

No, tak to beru, že ten vztah je od 2021. To předtím se nestalo :nevim: co chceš teď dělat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
8.8.23 11:04
@Růže777 píše:
@arinecka V téhle chvíli se snažím se situací vyrovnat a ustát, nechci jí těhotnou opouštět a nechci aby pak trpělo dítě, ty následné dva roky jsme jsem do milovali a milujeme do teď.

Tak záleží na tobě, jak se k tou postavíš. Ale když je to tak, tak uděláš nejlíp, když za minulostí uděláš tlustou čáru, a nebudeš to už řešit. Jestli to nedokážeš, a bude tě to pořád tolik užírat, tak se stejně dřív, nebo později rozejdete :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
8.8.23 11:15

Ahoj, tohle normální chlap, který má emoce tak rychle nerozdýchá. Tady člověk ví, že ona chtěla jeho. Než si ji vezmeš, tak tohle bych si vyříkal i když to bude dost nepříjemné pro oba. Do manželství jdi pouze v případě, že tohle bude uzavřené.

Ona to třeba s tebou do budoucna myslí vážně, ale tím, že sis to všechno přečet, tak na to už nikdy nezapomeneš a bude se to občas vracet.

Dítě je snad tvoje, tak si zaslouží mít rodiče, kteří umí řešit problémy. Přeji hodně sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
8.8.23 11:16
@Růže777 píše:
Dobrý den, ahoj,Seznámil jsem se s partnerkou, ale náš začátek byl vlažný, vídali jsem se vždy jednou do týdne, někdy kvůli covidu dýl, nespali jsme spolu, vodili se za ruku, dali si nějaký dárky. Po pár měsících takto vlažného vztahu jsme se spolu poprvé vyspali. Ona v době seznámení neměla dořešenou minulost, ač si myslela, že má. Po našem prvním vyspání se ten kluk se kterým to neměla dořešení znova objevil a její city se k němu obnovili, dvakrát se spolu vyspali. Ten kluk o ní moc zájem neměl, spíše chtěl aby se snažila ona o něj, tak se rozhodla pro mě. Měsíc jsme to takhle měli ještě vlažnější i vzhledem k její škole, potom jsme si scházeli častěji, spali spolu častěji, došlo na seznámení rodin, první společná dovolená, poté společnému sestěhování následně žádosti o ruku a teď očekávání potomka. Nicméně celou tuto minulost jsem se dozvěděl nedávno, když jsme měli s partnerkou na dovolené pouze jednu simku a v rámci vzpomínání na náš začátek jsem našel tohle. Byla to chyba sám jsem se za to potrestal. Partnerka mě teď miluje, já jí, jen se mi s tím nějak nedaří vypořádat.

Tak už je těhotná, svatba na spadnutí, tak si jí už nech. Co jiného se dá taky dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
8.8.23 11:17

Aby se dítě nenarodilo se šroubovakem v ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6189
8.8.23 11:19

Vždyť jste se v té době skoro nevídali, neměli jste ani ujasněno, jestli to je vztah, nebo není. Hold k němu měla v tu dobu blíže. To neznamená, že tě teď nemiluje a že ti byla nevěrná.
Asi by mě to taky hlodalo, ale teď už bych to nerozmazávala.
Ona ta nevěra a nevím co, by mohla přijít klidně i od ženy, která je svatá hned od začátku. Do budoucnosti ani do lidí nevidíš. Tak to prostě je.

Minulost nech minulostí….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6413
8.8.23 11:20
@Lexter píše:
Co naděláš. Máš doma nekvalitní matroš.Hele díky Covidu jsi ji neměl na dohled. To tě „omlouvá“. Úplně blbej nebudeš tak si poradíš.

Edit: Zatím bych si ji nebral.Fakt ne. K dítěti závazky budeš mít. K ní zatím, věř mi, nechceš.

Příspěvek upraven 08.08.23 v 10:58r

a toto je presne to, co je na chlapoch babovkovite.. tak dieta jej spravit vedel a teraz bude cuvat.
budte chlapi a berte zodpovednost za svoje volby a ciny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
8.8.23 11:20

Hele, chápu tě, že tě to štve. Taky by mě to štvalo, kdybych zjistila, že současný partner se při našem počátečním randění vyspal s někým jiným. Ale nerozcházela bych se s ním kvůli tomu. Holt jste měli až moc dlouhý vlažný začátek, kde ona tě moc nežrala, ty jí zas jo, a bylo to teda víc na tobě, abys to rozsekl a vyjádřil své city, že chceš fakt klasický vztah. Ona i ta covidová doba byla v tomhle taková divná. Asi se rychle vzpamatovala z toho, že ten kluk jí fakt nechce a možná si uvědomila, že doteď chodila jen s grázlíky a že dá šanci tobě, protože ses jevil jako kvalitní partner, a zrodila se z toho láska. Jinak by s tebou nezačala bydlet, nepřijala žádost o ruku, nechtěla dítě. Pokud je ve vztahu jinak od té doby věrná (a obecně byla v minulých vztazích věrná) a nemáš pochybnosti, tak bych vycházela z toho. Vzhledem k tomu, že spolu čekáte i dítě, tak fakt „tohle“ nestojí za to bourat rodinu. Dej tomu šanci, dej průchod emocím a nějak to ze sebe vybij, mluvte o tom, ale ne moc zase dlouho, aby to neotrávilo vztah. Po čase za tím udělejte tlustou čáru s tím, že je evidentně důležitá komunikace, protože kdybyste si tehdy řekli, že spolu teda jste, třeba by to ani nevzniklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
8.8.23 11:22

@Růže777 Šmarjá, co řešíš. Chtěl jsi si? Chtěl. Máš ji? Máš. Šuká s ním teď, šukala s ním potom, co jste se sestěhovali?? Podle toho, co píšeš, tak ne.
I když na emiminu to populární není, vztahy se občas překrývají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
8.8.23 11:22
@Mkmkz píše:
a toto je presne to, co je na chlapoch babovkovite.. tak dieta jej spravit vedel a teraz bude cuvat.
budte chlapi a berte zodpovednost za svoje volby a ciny

Nevím o tom, že by se zříkal prcka. Má pochyby o partnerce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denny.5
8.8.23 11:25

Pochopila jsem, že s ním spala dřív, než se vyspala s tebou. Tím bych se asi uklidňovala, sám píšeš že to ještě velká láska nebyla, a do nevěry to úplně nedávala, vzhledem k tomu že už máte dítě.

• Citovat
  • Upravit
6413
8.8.23 11:29
@Lexter píše:
Nevím o tom, že by se zříkal prcka. Má pochyby o partnerce.

niektore vztahy sa zacnu tak, ze sa niekto z partnerov nudi, je osamely, potrebuje zabudnut na niekoho ineho.. a co ako. ide o to, co je tu a teraz. to neznamena, ze zena nemoze lubit partnera, s ktorym je a caka dieta.
ved ju ma od roku 2021. o com pochybuje? ved ona s nim je. on riesi len svoje konstrukty, pravda je taka, ze ma zenu, ktoru chcel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
8.8.23 11:33
@Mkmkz píše:
budte chlapi a berte zodpovednost za svoje volby a ciny

A víš proč to tak je? Protože otcové dnes neumí vychovávat syny. Neučí je, co se sluší a patří. Nejsou schopni převzít zodpovědnost za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
8.8.23 11:34
@Mkmkz píše:
niektore vztahy sa zacnu tak, ze sa niekto z partnerov nudi, je osamely, potrebuje zabudnut na niekoho ineho.. a co ako. ide o to, co je tu a teraz. to neznamena, ze zena nemoze lubit partnera, s ktorym je a caka dieta.
ved ju ma od roku 2021. o com pochybuje? ved ona s nim je. on riesi len svoje konstrukty, pravda je taka, ze ma zenu, ktoru chcel.

Konstrukt? Zajímavé. Slečna co je na grázlíky vzala zavděk záložním plánem který poctivě, nevědomky, čekal až se vyshuká s bejvalým zatímco spolu tak nějak chodili. Je to jeho problém, nakonec. Jen ať se pak nediví až si ex bude zase chtít zapíchat. Ta se mu na kolík nasadí jak raketa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
8.8.23 11:36
@tzipora píše:
A víš proč to tak je? Protože otcové dnes neumí vychovávat syny. Neučí je, co se sluší a patří. Nejsou schopni převzít zodpovědnost za nic.

Něco mi uniklo? Kde tazatel odmítá odpovědnost? Jediné co vidím tak že je to cíťa co si neumí dupnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí