Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kebinka budu prostě sledovat tebe a ne sebe
ty jsi zajímavější, já jsem už tragéd ![]()
teplota mi neklesla, ale normálně špiním, jako vždy, takže to je ms. Když jsem byla podruhé těhotná, tak jsem taky špinila v době ms, ale bylo to růžové, teď to je hnědé, takže je rozhodnuto. Můj graf…ale už měla teplota lesnout, tak nevím…není tam dnešní teplota, protože už je dána do nového cyklu, ale pokračovala úplně stejně, 36,7
Hela tak třeba to není ms
zkoušela jsi test?
já mám dnes ovu test už negativní takže kdy u mně ta ovulka byla? včera nebo dnes ![]()
@Kebinka tak já bych si troufla tvrdit, že podle grafu, který ti snad zítra potvrdí ovulku vyšší třetí teplotou, byla ovulace 10.
Test jsem nezkoušela, na vložce skoro nic není, ale po každém wc, po utření mám už mini kousky, to už ms je.Tak ani testovat nebudu. Pardon za přesný popis ![]()
@rokyta1
takže jsme to pojistili dobře
![]()
za popis se neomlouvej…hele zkus ho…bud tam bude a nebo ne…ale aspoň budeš mít jistotu ![]()
@Kebinka tak počkám do zítra na ranní moč…a když tam nic nebude nebo bude mrcha rozjetá hodně, tak objednám další testy a jedu nové kolo. Ještě mám malinko čas. Ale musí mi to vyjít do práce…končí mi smlouva v únoru. No a 19.5. jdu na utz, třeba tomu brání ta cysta co mi dr našel
@rokyta1
tak chci hned unfo ![]()
no chtěla bych to taky stihnout do února mě teda nekončí smlouva ale rodičák a tak kde jsme byla nemůžu jít kvůli holkám (dělala jsem na směny)…snad nám to vyjde ![]()
já jdu na gyndu 13.5.
na preventivku…no jo třeba ta cysta zlobí to je pravda…hele ale jako uvidíš zítra přála bych ti to ![]()
takže já jsem asi dnes 1DPO…no to je ještě doba ![]()
kde objednáváš testy?
@Kebinka objednávám je přes ebay, vždycky si tam nějaké vyberu podle ceny, většinou 40ks ovu + 6 těhu. Ale teď mi dali na vedlejší diskuzi tip, že to jde i bez poštovného, tak to zkusím najít. Ale až zítra, Dnes jedu dát pc na spravení, snad to bude jen nějaká blbost.
Budu ti moc taky držet pěstičky a měř dál, mě se ty grafy líbí. Pokud tě to nezatěžuje. Nebo teda mě to baví.
@rokyta1
mě to nezatěžuje vůbec
hele ty testy na ebay bez poštovného jsme našla a pokud to teď neklapne budu si je tam brát asi
@Kebinka já už měla přes ebay 3 balíčky a jsem spokojená. Vše přišlo v pořádku a cca do 5 dnů
PS ale třeba ti to klapne že? Víš, že se teď potřebuju soustředit na tebe ![]()
@rokyta1
hele moc bych tomu nevěřila
![]()
bolely tě někdy při ovu prsa? mě právě hrozně a to jsme nikdy neměla snad ani když jsem byla těhotná ![]()
@Kebinka jen jednou, minulý cyklus. Po revizi mám teď každý cyklus jiné příznaky na ovulaci. Už jsem vystřídala všechny, jak podle příručky
a před revizí jsem na sobě ovulaci poznala podle píchnutí a bolesti
@Kebinka mrcha se pěkně rozjíždí, už je to tutovka, takže test si šetřím na příště.
@rokyta1
takže jsi taky takovej pokusnej zajíc koukám ![]()
no mě teda bolela už před týdnem ale dneska to bolí snad i když dýchám ![]()
jéééé to mě mrzí
tak příště to bude tutovka ![]()
@Kebinka jsem dnes byla naštvaná už v noci a od 3-4 jsem pročítala na mobilu pod peřinou bazální teploty. Koukala jsi na ty grafy na womenzone a jak to tam je hezky popsaný?