Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kebinka jo, tak to bys měla fajn. Mi chodí do školky starší, ale spíš nechodí, je furt nemocný. Mladší měl teď dva roky a vezmou ho příští září. Mám dva kluky, a i když jsem vždycky toužila po holčičce, už je mi to jedno. ![]()
@andelka83
no o těch nemocí je to mazec…Sára byla doma 3 týdny pak týden ve školce a pak 4 týdny opět doma teď je ve školce tak snad zatím dobrý
Karča bude mít v únoru 3 takže ji už vemou od září ale bydlíme na vesnici takže problémy ze školkou nemáme
@rokyta1
to jsem ráda ![]()
prosím tě takže ty jsi neměla úplně zřetelně silnou tu čárku?
@Kebinka jo, my ve městě a letos ho ani nezapsali, že jen děti do konce srpna 2011.
Malej je od září max. týden ve školce a pak 2-3týdny doma. Je to napalicu. A tak jsem se těšila že se mi uleví. a houby.
@andelka83
no jo to je jasný já jsme se když byla Sára doma těšila až dojede chlap z práce…je to hrozný a ještě mě to asi čeká z Karinou ![]()
Tak mě teď napadlo že já jsem MS měla 20 (únor, březen, duben)
tak pokud bych to měla opět dostat 20 tak bych měla mít ovu za 2 dny cca ![]()
@Kebinka tak to ale nemáš 28dn cykly, to tak v únoru, ten měl 28dní.
Jinak jsem psala už na začátku že můžeš mít ovu až kolem 18dc, takže ještě šance je.
@andelka83
hele mě to napadalo až teď jak čučím do toho kalendáře že se mi to takto posunulo jinak jsme to měla pořád 28 dní jen teď poslední 2 měsíce to mám 30 dní
@Kebinka zřetelnou druhou jsem měla až teď, ale před otěhotněním jsem nikdy ovulaci nepoznala podle testů, nikdy mi žádnej pozitivní nevyšel i když jsem zkoušela v různé denní doby.
můj graf kdy jsem otěhotněla vypadal takto, nevím co se ti zobrazí, já tam tohomoc nevidím, pc zlobí…ovulace vyšla na 13.10., ještě tam bylo vidět i hnízdění 21.10. (teplota klesla) a pak zase stoupla a už zůstala nahoře
@rokyta1
ano vidím…děkuji
asi to nechám být
mám doma poslední ovu test a pak už se do města nedostanu takže tak ![]()
@Kebinka tak měř teplotu a uvidíš, snaž se ve stejnou dobu. příklad: jednou jsem myslela, že malý už vstává, tak jsem se změřila v 6:00 a teplota 36,4, ale on ještě usnul, já taky a pak jsem se změřila ještě v 8:30 a teplota 36,8!!! Správně já měřím v 7:00
@rokyta1
![]()
tak já měřím v 6 každý den…někdy v 6:30 ale to je tak jednou za týden max 2×
dnes jsem měla 36,2 včera 35,8…nechápu že mě to tak skáče ![]()
@Kebinka může být i rozdíl v teplotě doma, v tom co máš na sobě, alkohol a tak…je strašně vlivů které na teplotu můžou mít vliv…jééé teď jsem to nqapsala jak tatar, ale chápeš ju? ![]()