Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rokyta1
ahojky kočko tak dnes teplota 35,8 a na ovu testu opět čárka silná jako ten 15dc což teda nechápu proč to tak je když od pondělí slabá a včera skoro nic a dnes toto ![]()
Ahoj
nevím, kterému grafu mam víc věřit
co si myslíte? byla ovu 28.4 nebo 25.4? a pokud by se jednalo o těhu, tak by podle mého grafu neměla křivka klesnout pod 36,7 ne?
@Kebinka pořád to nemá žádnou vypovídající hodnotu, lh hormon může kolísat, dokud nejsou dvě tlustice tak je to furt negativní a tohle je ještě daleko do pozitivního, ale máš pravdu, zesílila. Ale víš, že spousta holek měla pozitivní ovu test, když byly těhotné?
(můj případ to teda není)
@Beli.32 když se koukneš na stranu 6 tak jsem tam dala graf, kdy jsem otěhotněla a taky tam byl pokles, když jsem našla //. Jen malý, ale byl. Myslím, že ten první graf je vypovídající. Není psíno přesně o kolik to může klesnout, ale nemělo by to být o moc. ještě je důležité jak dlouhý máš cyklus, to jsi nenapsala.
@rokyta1
no jasný mě ani nenapadlo že by šlo o pozitivní test jen mě to překvapilo a to jsem říkala že si další ovu test dělat nebudu ![]()
hihi mě to taky napadlo ale nevím moc tomu nevěřím že by to byla pravda už kor kvůli těm teplotám mám je dost nízko ne
a hele já měřím v puse nemá to na to vliv jako že je tak nízká naproti těm grafům co koukám?
@Kebinka v puse je jiná teplota než dole, to je pravda, ale to by nevadilo, pokud měříš pořád na stejném místě. Já zvolila měřit dole, protože ten teploměr strkám malému do prdelky a pak přeci jen to je blíž tomu místu, které sleduju…to jsou důvody co? ![]()
Jestli máš hodně testů, tak ještě testuj, fakt mě to zajímá. Já je měla přes ebay a vyházely ani ne 6kč včetně poštovného za kus.
@rokyta1
tak teď jsi mě rozesmála
to je ale dobrý důvod ![]()
já jsme si nedovedla s tím naším zvědavím mladším dítětem si strkat teploměr dolů
takže tak…no mě to napadlo dnes ráno že jako jestli není jiná ta teplota když měřím v puse ![]()
@rokyta1
jj testy ještě mám a budu si na tom ebay objednávat teď taky
@rokyta1 Mam pravidelný cyklus 31dní. A pokud jsem měla ovu podle prvního grafu, tak jsme ji urcitě nestihly, protože jsme se milovali až 28.4
coš bylo těsně po ovu
@rokyta1 A minulý měcís jsem si BT neměřila, jen jsem zkoušela ovu test a 17DC jsem tam měla // a stejnak jsem to pak dostala ![]()
@Beli.32 šance na otěhotnění při správném datu u dvou zdravých jedinců je překvapivě pouhých 20%, říká statistika. Takže i takové otěhotnění je opravdový zázrak přírody ![]()
Ale teď jsi to ještě nedostala ne? Podle poklesu teploty, je jen mírný… ![]()
@Beli.32 tak teď jsem ti to tam trochu počítala, tak zatím je graf dobrej, jestli se nepletu, mírný pokles teploty může znamenat i uhnízdění. před ms to klesá víc.