Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kebinka přeju hodně štěstí, a hlavně mi dej vědět, budu zvědavá, jak jsi dopadla ![]()
@rokyta1
děkuji
určitě dám…ale vím že MS dojde a budeme zase čekat…dnešní ovu test je dosti slabí tak prostě asi jsem nějaká divná
![]()
@Kebinka hm, tak třeba proběhla tam, jak byl ten druhý proužek nejsilnější
a měla bys to jako já dřív. Ona ani BT není pokaždé vypovídající, aspoň to tak chytré příručky píší. Důležité je, jestli
pravidelně, pak se to třeba chytne samo ![]()
@rokyta1
tak pokud to bylo v tu neděli tak je to super to bylo tuleníčko ![]()
tak uvidíme chlap mi dovezl nové 3 testy tak ještě ty zkusím a pak na to víš co…dnes teda jsem unavená jako pes a mám takové šimrání v prsou a hlavně mě na bradavkách vadí hrozně podprsenka
a mám nějaký výtok
ale nemyslím si že by to mělo něco znamenat
a vy se také snažíte?
@Kebinka no jéje, jsem to psala na začátku diskuze. O víkendu se to rozsekne ![]()
No a nejsi třeba už těhotná? ![]()
@rokyta1
tak to jsem zvědavá snad víc než ty
a držím vše co mám ![]()
no to asi ne to si nemyslím
ale bylo by to moc pěkné měli by jsme zase třeba únorové
![]()
Můj kluk byl pocaty 16.5…ty máš taky únorové? Už jsem na mobilu víš tak se mi nechtějí zapínat podpisy..to by se nám mohlo zadarit spolu.jo a pro zajímavost dotahni graf až do konce
@rokyta1
ano mám obě dvě únorové…já v to trochu doufám aby se zadařilo a bylo další únorové
ale myslím že ne…jasně dotáhnu ![]()
jako po dnešní teplotě fakt nevím já ti se zase hodím graf jak mě to skáče
@Kebinka no to je teda jak dálnice D1 hopsastrasse
z toho fakt neumím číst
když budu mí chvilku čas, zkusím něco najít, ale s tou rozsypanou obrazovkou se mi blbě brouzdá po netu, bolí mě z toho hlava.
Mě dnes teplota taky klesla, ale jsem spokojená, pokud tedy zase stoupne. Jsem 7dpo a mohlo by to znamenat uhnizďování. Takhle jsem ten graf už měla, když jsem otěhotněla…ale musí stoupnout, na mrchu je ještě brzy.
Nemůžou ti to rozhodit nějaké léky?
@rokyta1
já jsem nic nenašla a ani nevím jak a kde hledat ![]()
léky žádné neberu jen kyselinu listovou a vitamín E to co mi dali v lékárně a koupila jsem si kakost smrdutý kapky…ale jinak nic neberu
na testu ovu je duch a to jsem zkoušela dva…jeden kolem 11 a jeden teď
no ale myslím si že dojde MS sice je na ní čas ale bolí mě celej spodek jako bych měla křeče a začala ty prsa takové šimrání ale někdy to zabolí víc…sice mě u MS nebo před prsa nebolela tak já nevím…a to se fakt nějak nepozoruji jak to vypadá ![]()
Jo a v tom grafu je vyznačená OVU 4.5. což je ten 15 DC co byla čárka nejsilnější
@Kebinka tak možná proběhla, takhle to docela vypadá. No a že tě šimrá na prsou apod, tak třeba to těhu bude, to mě taky tahalo za spodek. Si ještě pamatuješ jak ti začínala teho? Ten duch znamená, že tam je ještě hormon LH, ale v malém množství. Prostě to budeš mít přesně jak já, já jsem taky dřív prostě netrefila dvě stejně silné čárky, ale na základě toho tě právě můžu povzbudit, že jsem otěhotněla…2×…
@rokyta1
hele kočko já právě u první nic necítila hlavně jak je po IVF tak já jsem věděla že to dopadne ale necítila jsme prsa ani břicho nic…a Karča tu jsme ani nezaznamenala že bych byla těhotná až když mě nedošla dlouho MS tak jsem si udělala test takže fakt nevím jak to probíhá ![]()
no jako dodala jsi mě optimizmus neboj
já už to viděla bledě ![]()
@Kebinka hele v tomhle případě je bledá dobrá barva ne? Až to bude narudo, tak je to v čudu ![]()
no a já u dvou těhotenství neměla taky žádné příznaky, i když to bylo přirozeně ![]()