Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, pošlu ti odkaz,kde je to česky popsáno,jak a co se kde vkládá.
http://www.merenibt.xf.cz/index2.html
kaa13 píše:
Když se mi to několikrát nepodařilo, tak jsem to z toho mailu dokonce okopírovala a nicDíky za radu. Jinak toho 21.2. to byl jediný den, kdy jsme to nepojistili
Tulení proběhlo 20.2. dopo a pak až 22.2. ráno, to už asi bylo k ničemu??
Náhodou, to je super časování. Mohlo se zadařit při obou pokusech. Spermie vydrží v těle ženy počkat na vajíčko 3-5 dní (jak u koho) a otěhotnění je možné i 1 den po ovulaci (momentálně můj případ). To vypadá nadějně… ![]()
Díky moc, konečně se mi to podařilo zprovoznit, zapínala jsem to přes google překladač a to asi nefunguje. Anglicky v poho, díky za radu Podle fertility grafu byla ovulace až 22.2., což je z hlediska snažení ještě lepší, tak doufám, že spermijky byly dost rychlý
Ještě jednou moc děkuji všem, dám vědět jak to dopadlo ![]()
Díky moc, konečně se mi to podařilo zprovoznit, zapínala jsem to přes google překladač a to asi nefunguje. Anglicky v poho, díky za radu Podle fertility grafu byla ovulace až 22.2., což je z hlediska snažení ještě lepší, tak doufám, že spermijky byly dost rychlý
Ještě jednou moc děkuji všem, dám vědět jak to dopadlo ![]()
kaa13 píše:
Díky moc, konečně se mi to podařilo zprovoznit, zapínala jsem to přes google překladač a to asi nefunguje. Anglicky v poho, díky za radu Podle fertility grafu byla ovulace až 22.2., což je z hlediska snažení ještě lepší, tak doufám, že spermijky byly dost rychlýJeště jednou moc děkuji všem, dám vědět jak to dopadlo
A zadala jsi tam pozitivní ovulační test pouze toho 18.2.? (v ostatní dny jsi to podle popisu měla totiž negativní)
No ale ať už byla ovulac 21. nebo 22.2., tak časování tulení bylo naprosto OK.
Tak pak dej vědět, zda to vyšlo, jsme tu baby zvědavý… ![]()
Aha, po zadání ovu testu se červená čárka prošrafovala (před tím byla plná) a posunula zpět na 21.2., tak uvidíme, určo dám vědět, doufám, že to budou dobré zprávy ![]()
Ahoj holky, měřím si první měsíc BT a nějak si nejsem jistá kdy proběhla ta ovulace zda vůbec podle mě jsou to ty 3 zakroužkované varianty ale nejsem si jistá nemáte někdo zkušenost jinak připomínám graf je kapku nepřesná občas vstávám v noci tak jednou k roční holčičce. Děkuji za rady snad se v tom vyznáte. Není teda ještě dodělaný (stále čekám na ms) ale ovulace by tam měla snad být vidět
Viděla bych to na tu prostřední zakroužkovanou hodnotu, ten den byla ovulace, jakmile teplota stoupne, už je po ovulaci, tam je asi největší růst teploty
@Petík K podle mě máš linii na 36,8 (co je nad je poovulační)..takže bych to viděla na ovu 26.12. jestli se koukám dobře na spodek. Vstávání 1× za noc obvykle nevadí.
@andelka83 píše:
@Petík K podle mě máš linii na 36,8 (co je nad je poovulační)..takže bych to viděla na ovu 26.12. jestli se koukám dobře na spodek. Vstávání 1× za noc obvykle nevadí.
měřím první měsíc BT a vůbec nejsem z těch teplot moudrá…ovu testy negativní jde tedy poznat z toho grafu kdy byla ovu zda teda byla
@Kebinka zatím nebyla. Musí být naměřené tři vyšší teploty po šesti nižších a to nemáš.
@andelka83
no takže jí snad ani mít nebudu nebo nevím dnes jsme 16Dc