Jak poznám ovulaci podle grafu BT?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11202
8.5.14 11:34

@rokyta1
ahojky kočko tak dnes teplota 35,8 a na ovu testu opět čárka silná jako ten 15dc což teda nechápu proč to tak je když od pondělí slabá a včera skoro nic a dnes toto :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
8.5.14 11:35

@rokyta1
juchůůůůůůůůůůůůů to je hodně velká naděje :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
8.5.14 11:37

Ahoj :) nevím, kterému grafu mam víc věřit :( co si myslíte? byla ovu 28.4 nebo 25.4? a pokud by se jednalo o těhu, tak by podle mého grafu neměla křivka klesnout pod 36,7 ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
8.5.14 13:15

@Kebinka pořád to nemá žádnou vypovídající hodnotu, lh hormon může kolísat, dokud nejsou dvě tlustice tak je to furt negativní a tohle je ještě daleko do pozitivního, ale máš pravdu, zesílila. Ale víš, že spousta holek měla pozitivní ovu test, když byly těhotné? ;-) (můj případ to teda není)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
8.5.14 13:18

@Beli.32 když se koukneš na stranu 6 tak jsem tam dala graf, kdy jsem otěhotněla a taky tam byl pokles, když jsem našla //. Jen malý, ale byl. Myslím, že ten první graf je vypovídající. Není psíno přesně o kolik to může klesnout, ale nemělo by to být o moc. ještě je důležité jak dlouhý máš cyklus, to jsi nenapsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
8.5.14 13:19

@rokyta1
no jasný mě ani nenapadlo že by šlo o pozitivní test jen mě to překvapilo a to jsem říkala že si další ovu test dělat nebudu :lol:
hihi mě to taky napadlo ale nevím moc tomu nevěřím že by to byla pravda už kor kvůli těm teplotám mám je dost nízko ne :nevim: a hele já měřím v puse nemá to na to vliv jako že je tak nízká naproti těm grafům co koukám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
8.5.14 13:22

@Kebinka v puse je jiná teplota než dole, to je pravda, ale to by nevadilo, pokud měříš pořád na stejném místě. Já zvolila měřit dole, protože ten teploměr strkám malému do prdelky a pak přeci jen to je blíž tomu místu, které sleduju…to jsou důvody co? :mrgreen:

Jestli máš hodně testů, tak ještě testuj, fakt mě to zajímá. Já je měla přes ebay a vyházely ani ne 6kč včetně poštovného za kus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
8.5.14 13:25

@rokyta1
tak teď jsi mě rozesmála :mrgreen: :palec: :think: to je ale dobrý důvod :palec:
já jsme si nedovedla s tím naším zvědavím mladším dítětem si strkat teploměr dolů :lol: takže tak…no mě to napadlo dnes ráno že jako jestli není jiná ta teplota když měřím v puse :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
8.5.14 13:25

@Beli.32
v tom já ti neporadím já sama tomu nerozumím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
8.5.14 13:27

@rokyta1
jj testy ještě mám a budu si na tom ebay objednávat teď taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
8.5.14 15:53

@rokyta1 Mam pravidelný cyklus 31dní. A pokud jsem měla ovu podle prvního grafu, tak jsme ji urcitě nestihly, protože jsme se milovali až 28.4 :( coš bylo těsně po ovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
8.5.14 15:54

@rokyta1 A minulý měcís jsem si BT neměřila, jen jsem zkoušela ovu test a 17DC jsem tam měla // a stejnak jsem to pak dostala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
8.5.14 17:29

@Beli.32 šance na otěhotnění při správném datu u dvou zdravých jedinců je překvapivě pouhých 20%, říká statistika. Takže i takové otěhotnění je opravdový zázrak přírody ;-)
Ale teď jsi to ještě nedostala ne? Podle poklesu teploty, je jen mírný… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
8.5.14 17:31

@Beli.32 tak teď jsem ti to tam trochu počítala, tak zatím je graf dobrej, jestli se nepletu, mírný pokles teploty může znamenat i uhnízdění. před ms to klesá víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
8.5.14 18:52

@rokyta1

sakra já chci taky takovej graf :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...