Jak probiha IUI

• Otevřená skupina

Přijďte si popovídat o průběhu snažení a IUI a veškerém průběhu snažení, budu ráda, když se podělíte o své zkušenosti. Moc by mi to pomohlo.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

89
2.10.11 09:49

jak probiha IUI

Ahoj, prosim o radu. V utery me ceka prvni IUI. V pondeli si mam pichnout Ovitrelle, snad to zvladnu, pry je to lehke. Jen se chci zeptat, co nasleduje bezprostredne po IUI. Muzu jit jeste odpoledne do prace nebo je lepsi byt doma v klidu? Nerada bych necim zmarila pokus. Dekuji moc za radu. T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1022
2.10.11 14:13

Ahoj Tyko, ničeho se neboj. Pro tebe to bude stejné jako předchozí návštěvy v centru. Na lehátku tě lékař znovu zkontroluje a pak zavede vyšetřovací zrcadla, zavede katetr a v praví do vnitř do dělohy spermie.Může to trochu bolet to zavádění zrcadel ale mě to nikdy nebolelo. Někde tě nechají ležet tak 10- 20 min. a můžeš jít. Někdo chodí do práce a někdo domů. To je asi individuální a na tobě jak se budeš cítit. :hug: Neboj se držím palce ať je vše ok :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
3.10.11 08:01

Ahoj, opravdu moc dekuju za reakci, povzbudila me. Prave jsem si pichla Ovitrelle a zvladla to v poho. Tak to zitra bude taky OK, kdyz vim, do ceho jdu. Jeste jednou dik:) T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
6.10.11 21:11

Ahojík Tyko tak jak si to zvládla? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
6.10.11 22:07

Ahoj, ani jsem si nepredstavovala, ze to bude jako nic. No uprimne me doktor znova neprohlizel, rovnou provedl zakrok a za minutu uz jsem sla domu. Jinak potom zadne zvlastni pocity nemam. Vse je uplne v normalu. Jen me trochu znervoznuje bazalni teplota, kterou si merim. Poslednich par cyklu mi v druhe polovine cyklu sice stoupla, ale ne nad 37. Taky jsem mela mezitim dvakrat cystu, ktera sama zanikla. Nevim, jestli nebyly anovul. Ted jsem mela podle doktora mit ovu vcera a teplota porad nestoupa ani prudce neklesa. Tak nevim. Dik za optani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
7.10.11 01:50

Nic si z toho nedělej že nic vzláštního necítíš. Zkus zapomenout že si někde byla a zkus dělat věci normálně. Hlavně si nedělej testík dříve než za 10 dní. Mohl by být falešně pozitivní od Ovitrilu. Tak se drž já jdu v pátek v 13h tak uvidíme :dance: Měj se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
7.10.11 14:14

Tak na tebe budu myslet a drzet pesti. Prosim te a nemas zkusenosti z Utrogestanem? Nevim, zda ho radeji zavadet ci polykat. Omlouvam se porad za ty dotazy, ale je mile, kdyz se mas s kym poradit. Jeste jednou zlomo vaz a dej vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
10.10.11 19:39

Ahojky jen se klidně ptej :hug: S Utrogestanem zkušenosti mám. Je lepší si ho zavádět ale já ho beru 3×1 takže když jsem v práci tak ho polykám. Sestřička říkala že je to téměř jedno :nevim:
Tak a teď nás čeká jen a jen čekání :oops: Kd máš testit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
10.10.11 22:06

ahoj, popravde se snazim to vubec neresit a nemyslet na to. Myslim jen na ten Utrog. a na mereni teploty, ale to beru jako rutinu. Ani nevim, kdy mam test delat. Doktor rikal za tri tydny, jinde jsem se docetla, ze uz za dva, taky ze ty carky ovlivnuje Ovitrelle, co jsem si pred IUI pichla, tak to nechci uspechat, aby tam nebyly carky dve ale od Ovit. Uz me ta zklamani nebavi. Jak se citis ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
10.10.11 22:12

No já se cítím tak divně. :zed: Břicho mám nafouklé a stále mě pobolívá podbřišek a jsem strašně unavená. Ale já to tak má vždycky takže nic nového S klidem si můžeš udělat test po14dnech od IUI. Ovitrille je v těle asi tak 8-10 dní :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
19.10.11 08:10

ahoj, tak jak je? Ja jsem dnes 15 den po ins. a 29 den cyklu a test negativni. Je to ten obycejny mamatest. Tak asi nic. Ted vaham, jestli je jeste nejaka sance a mam si koupit citlivejsi test. Jenze ja uz to testovani nesnasim. Pekne me to mate. Pisou tam, ze se ma test delat par dni po vynechani MS, jenze ja mam cykly dlouhe, tak 34 dni nekdy i vic. Nevim, kdy se mam objednat na gyndu, jsem ve vsem ted tak nerozhodna. Utrogestan pry MS zpomaluje, tak nevim. Co ty, nemas dve carky? Nejakou pozitivni zpravu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
20.10.11 12:02

Ahojky , zkus ještě vydržet přes víkend jestli to nedostaneš nebo jestli se ti neukáže pozitivní testík :pankac: .Pak bych zašla do caru a poradila se co dál. Utrogestan opravdu prodlužuje cyklus mě tak v průměru o 4 dny ale já to mám stejně s tím cyklem podivuhodný. Jinak já dobré zrávy nemám včera jsem začla menstruovat 13 den po IUI. Projistotu mě děvčata v práci nabrali na HCG ale nevěřím že by se něco chytlo. Tak se ozvy jak si dopadla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
21.10.11 16:26

Ahoj, tak u nas nic. Mam prvni den dalsiho cyklu. Takze hura do dalsiho kola bez ztraty desitky. Byla jsi vlastne na IUI poprve? Asi ne, kdyz jsi mela ty zkusenosti, vid. Pujdes to zkusit hned znovu? A pokud ano tak stejne nebo s nejakou zmenou? Nevis. Myslim jako jestli davaji stejnou davku Ovitrellu nebo i neco jineho, cetla jsem tu ruzne preparaty. Ve stredu jdu do centra, tak jsem zvedava, co mi poradi. T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
21.10.11 22:18

Ahoj Tyko,ne opravdu to nebyla moje prní IUI. Když si zapneš zobrazování podpisů tak to všechno uvidíš. Dneska jsem byla na kontrole a udělali se mi 2cysty tak mám tento měsíc smolíka. 4.11. jdu na kontrolu tak uvidíme jestli se ztratí a půjdeme do další asi z nějakou změnou ale jen malou. Je mi líto že ti to nevyšlo ale neházejme flintu do žita. ono to jednou výjde. :pankac: Kam chodíš do caru? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
22.10.11 16:33

Nevim co je zobrazovani podpisu. Ale to nevadi. No taky se obavam cyst, pred IUI jsem je mela vickrat za sebou. No ve stredu uvidim. Flintu do zita rozhodne nehazim. :wink: Radeji cvicim:) tak zatim a hezky vikend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny