Jak reagujete, když k vašemu dítěti běží cizí pes?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15688
1.9.17 12:29
@Wani píše:
Ale já ve svém okolí opravdu nepozoruji, že by se psy vrhali na kolemdoucí a to jich mám kolem sebe hafo a nežiji ve vakuu, kolik si myslíš, že psy ročně zabijí lidí v ČR? Moc jich nebude, to ti nezletilí vrazi zabijí více :nevim:

Mě přijde, že jsou dnešní matky až moc hysterky :roll: Jen kolem projde pes a ony už by po něm střílely :roll:

Ano pes má být na vodítku, ale i když není, tak z toho člověk nemusí hned dělat kovbojku.

A jak píšeš, potkávám hodně psů a takové zážitky jako zde dámy popisují, teda nemám.
Přijde mi, že to některé hodně hrotí a přikrášlují. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
1.9.17 12:29
@Wani píše:
Ale já ve svém okolí opravdu nepozoruji, že by se psy vrhali na kolemdoucí a to jich mám kolem sebe hafo a nežiji ve vakuu, kolik si myslíš, že psy ročně zabijí lidí v ČR? Moc jich nebude, to ti nezletilí vrazi zabijí více :nevim:

To spočtené nemám tedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.17 12:31

@Šmoulice Psala jsem, za podmínek použití zbraně, jestli sis nevšimla. Já ty podmínky znám, nemusíš mít obavy. A ano, kdyby mě, nebo moje dítě, napadl cizí pes, zbraň použiji. I kdyby napadl a začal trhat jiného. Mimo jiné, ukládá mi to i zákon - zakročit i v době mimo službu, a také mě k tomu zákon opravňuje. To je ale na některé tady moc složité.

• Citovat
  • Upravit
5837
1.9.17 12:32
@Doe_Jane píše:
Nesnáším psy a nebojím se to říct před svým dítětem, však se když tak pak samo rozhodne jestli bude mít psa… když jde kolem nás pes na vodítku a nevšímá si mě tak v pohodě, ale jak ke mně nějaký přiběhne, začne po mě nebo po dítěti skákat, tak bych ho nejraději zastřelila

Tak nějak to vidím taky. Miluju kočky :nevim: a prostě ke psům nemám důvěru. Hlavně nechápu, proč musí vřískat(štěkat)i když jde člověk jen okolo, třeba se spícím kočárkem. Miluju zvířata a doma mají naše kočky stejné postavení jako děti. Rozhodně děti nejsou víc…ale jak kdejaká„bestie“štěká a jdu jen okolo, otevírá se mi v kapse nůž :poblion: Lidé neumí pomalu vychovat ani děti a to má věřit, že umí vychovat psa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
1.9.17 12:32
@Anna766 píše:
Jezevčík s jorkem? To může být zajímavý psík.
My máme křížence retrívra s bíglem a je to nádherný pes.

Představ si hrubosrstého jezevčíka v barvě yorka :mrgreen: a je tedy o něco menší než klasický hrbosrstý :)
Ten musí být jak hopík, má temperament bígla? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15688
1.9.17 12:33
@axlpol píše:
Tak nějak to vidím taky. Miluju kočky :nevim: a prostě ke psům nemám důvěru. Hlavně nechápu, proč musí vřískat(štěkat)i když jde člověk jen okolo,třeba se spícím kočárkem. Miluju zvířata a doma mají naše kočky stejné postavení jako děti. Rozhodně děti nejsou víc…ale jak kdejaká„bestie“štěká a jdu jen okolo, otevírá se mi v kapse nůž :poblion: Lidé neumí pomalu vychovat ani děti a to má věřit, že umí vychovat psa?

Jak vypadá spící kočár? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
1.9.17 12:34

@axlpol Na kočárek může štěkat protože ho nezná, ono nejde tak uplně socializovat na všechno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15688
1.9.17 12:35
@Anikaa02 píše:
@axlpol Na kočárek může štěkat protože ho nezná, ono nejde tak uplně socializovat na všechno ;)

Na kočár a děcka přece štěkat ta bestie nesmí :zed: :zed:
Jak si to může dovolit??? Vzbudit jí spící kočár :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
1.9.17 12:36
@Šmoulice píše:
Mě přijde, že jsou dnešní matky až moc hysterky :roll: Jen kolem projde pes a ony už by po něm střílely :roll:

Ano pes má být na vodítku, ale i když není, tak z toho člověk nemusí hned dělat kovbojku.

A jak píšeš, potkávám hodně psů a takové zážitky jako zde dámy popisují, teda nemám.
Přijde mi, že to některé hodně hrotí a přikrášlují. :roll: :roll:

No právě, já naprosto chápu, když se někdo bojí psů, protože má např. špatnou zkušenost. :nevim: Kamarádky mamku taky pokousal pes, ona svůj strach předala od mala na dceru, která se toho částečně zbavila, až když u mě byla několik dní na návštěvě, sama od sebe si mého psa (to jsem měla jen toho malého křížence) hladit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
1.9.17 12:37

Dobrý den,
za anonymitu prosím nechovávejte osobní názor, příspěvky jsem odtajnila. Chápu na druhou stranu, že část příspěvku může být vnímaná jako citlivá - proto doporučuji editaci příspěvku.

Děkuji za pochopení :kytka:
admin Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338

@Šmoulice :D Když se spícím kočárem je to fakt složitý :D Jo a na děti myslíš takový ty běhací co pořád řvou? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837

@Šmoulice :mrgreen: :mrgreen: no prostě spí :lol: neječící kočárek. Tak chodím hodně do lesa, za město apod. abysme měli všichni klid. A nakonec je tam více kraválu jak ve městě.
Fakt mi tohle moc vadí, protože si těch psů nevšímám, nehýbu se agresivně, podezdřele, netáhnu se těsně kolem plotu :nevim: a přesto jsou hysteričtí a zburcujou celé okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
@Wani píše:
Představ si hrubosrstého jezevčíka v barvě yorka :mrgreen: a je tedy o něco menší než klasický hrbosrstý :)
Ten musí být jak hopík, má temperament bígla? :lol:

Je temperamentní, miluje děti, živá a hodně mazlivá. Má temperament bígla a starostlivost retrívra. Je to dokonalý pes pro rodinu s dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
1.9.17 12:40

@axlpol Tomu psovi nejde o tebe a o tvuj pochyb.. tomu psovi jde třeba o to že vidí poprvé v životě to něco co jede a je to divná věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
1.9.17 12:41
@Šmoulice píše:
Na kočár a děcka přece štěkat ta bestie nesmí :zed: :zed:
Jak si to může dovolit??? Vzbudit jí spící kočár :mrgreen: :mrgreen:

Tak mě ani nejde o ten kočár…i když jsem jezdila na kole do práce, vytáčeli mě tihle „štěkavci“do běla. Tchýně má podobného „škěkouna“a pochopila rychle, že jestli jej to neodnaučí, tak nás tam neuvidí.
Tak hysterické matky vám některým vadí a hysterický pes ne? myslím, že oba to mají v povaze a oba se dají vychovat ;)

Příspěvek upraven 01.09.17 v 12:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect