Jak se chováte, když má váš chlap rýpavou náladu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.2.17 21:01

@Kobea to by bylo nejlepší, ale pochybuji že u nas na vesnici by hasiči pořádající karneval omezili konzumaci alkoholu, jsou z toho peníze a nasraté manželky -teda nekteré

• Citovat
  • Upravit
11981
25.2.17 21:02
@pe-terka píše:
Jako jestli je to záležitost ojedinělá, nebo častá? Tak to beze sporu…Jen se obávám, že aby dal chlap na dětské akci 8 piv a nepadl do komatu, vyžaduje to pravidelný tréning :nevim:
Jak píšu - u mojeho stačí, když si dá jednou za čas (měsíčně?) tři a už to na něm poznám…

copak, už Ti začíná kupovat Rolexky? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8449
25.2.17 21:02
@B4RC3LON4 píše:
Muzu se zeptat podle ceho se posoudi jestli pije jen tak v ramci mezi nebo uz je alkoholik? je to na to nejaka norma?

Alkoholik je pokud bude třeba po týdnu, dvou bez alkoholu nervozní, vzteklý, bude mu chybět. Pak jsou ještě kvartální alkoholici, co jednou za kvartál (2-3 mesíce) mají několika denní chlastací maraton a pak zase v pohodě abstinují. Tenhle pán bude spíš hladinkář s občasnýma úletama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
25.2.17 21:04
@brisco píše:
Alkoholik je pokud bude třeba po týdnu, dvou bez alkoholu nervozní, vzteklý, bude mu chybět. Pak jsou ještě kvartální alkoholici, co jednou za kvartál (2-3 mesíce) mají několika denní chlastací maraton a pak zase v pohodě abstinují. Tenhle pán bude spíš hladinkář s občasnýma úletama.

s tím nesouhlasím :mrgreen: :mrgreen:,ale jinak jo :mrgreen: :mrgreen:jinak si myslím, že lidi chlastají pro to, aby osvobodili svoji mysl od všedních problémůů, ale to nmusí být tento případ :lol:

Příspěvek upraven 25.02.17 v 21:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
25.2.17 21:05

@brisco

ted se nesmej ale kdyz treba vypiji za tyden prumerne treba 5 piv treba jedno za den nebo 3 za vikend a za pracovni tyden treba 2 to je snad v pohode ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
25.2.17 21:06
@Anonymní píše:
@Kobea to by bylo nejlepší, ale pochybuji že u nas na vesnici by hasiči pořádající karneval omezili konzumaci alkoholu, jsou z toho peníze a nasraté manželky -teda nekteré

Určitě byla snaha to prosadit, ale taky už to je možná několik let.
Na akcích pro děti by se nemělo pít.

• Citovat
  • Upravit
11981
25.2.17 21:07
@B4RC3LON4 píše:
@briscoted se nesmej ale kdyz treba vypiji za tyden prumerne treba 5 piv treba jedno za den nebo 3 za vikend a za pracovni tyden treba 2 to je snad v pohode ne?

ano je :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
25.2.17 21:09
@B4RC3LON4 píše:
@briscoted se nesmej ale kdyz treba vypiji za tyden prumerne treba 5 piv treba jedno za den nebo 3 za vikend a za pracovni tyden treba 2 to je snad v pohode ne?

To záleží na tom, kdo to posuzuje :mrgreen:. Pro mě jako pro abstinenta by to bylo přes míru. Já bych možná tolerovala jedno pivo za týden. A podtrhuji slovo „možná“ :jazyk::mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25179
25.2.17 21:09
@ontario7 píše:
copak, už Ti začíná kupovat Rolexky? :mrgreen: :mrgreen:

ty nepožaduju :lol: On ví, že se mu vyplatí sekat latinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.17 21:11

@ontario7 rozumím :,( ja to vím, že je to už alkoholismus…,on si to nepripustí, chová se urýpaně, není agresiví. je to na nervy.

• Citovat
  • Upravit
48
25.2.17 21:13

Můj muž když má dost tak buďto jde hned spát (když dojdeme spolu) a nebo se plíží do ložnice jako smrad aby nás náhodou nevzbudil :lol: :lol: (když jde s kamarádama na jedno).Ale znám chlapy co dovedou být pěkně protivní a hledají záminku k hádce. Diky bohu že takovýho nemám doma :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8449
25.2.17 21:19
@B4RC3LON4 píše:

To podle mě problém není. Pokud dostaneš třeba na 14 dní antibiotika, tak po tom poslintávat nebudeš, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
25.2.17 21:21
@pe-terka píše:
ty nepožaduju :lol: On ví, že se mu vyplatí sekat latinu :mrgreen:

já si teda myslím, že pokud je třeba nějakým způsobem pod parou a chová se třeba naprosto best ke všem..tak je to zcela něco jinýho, než tento případ, tím to nechci všechno tolerovat, ale chci to jen zmírnit, já když mám třeba opici, tak jsem tisíckrát vysmátější než normálně a chce se mi strašně vařit pro toho druhýho :mrgreen:,takže tak…neomlouvám nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
25.2.17 21:23
@Kobea píše:
To záleží na tom, kdo to posuzuje :mrgreen:. Pro mě jako pro abstinenta by to bylo přes míru. Já bych možná tolerovala jedno pivo za týden. A podtrhuji slovo „možná“ :jazyk:. :mrgreen:

tak to, žeby se s ním poléval, ju? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
25.2.17 21:26
@Anonymní píše:
@ontario7 rozumím :,( ja to vím, že je to už alkoholismus…,on si to nepripustí, chová se urýpaně, není agresiví. je to na nervy.

to nemusí být zákonitě alkoholismus, ale ˇ„jen výměna tváří“…těm lidem to příjde naprosto normální, oni ani neví, že se v něco v tu chvíli mění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí