Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pe-terka píše:
Jako jestli je to záležitost ojedinělá, nebo častá? Tak to beze sporu…Jen se obávám, že aby dal chlap na dětské akci 8 piv a nepadl do komatu, vyžaduje to pravidelný tréning
Jak píšu - u mojeho stačí, když si dá jednou za čas (měsíčně?) tři a už to na něm poznám…
copak, už Ti začíná kupovat Rolexky?
![]()
@B4RC3LON4 píše:
Muzu se zeptat podle ceho se posoudi jestli pije jen tak v ramci mezi nebo uz je alkoholik? je to na to nejaka norma?
Alkoholik je pokud bude třeba po týdnu, dvou bez alkoholu nervozní, vzteklý, bude mu chybět. Pak jsou ještě kvartální alkoholici, co jednou za kvartál (2-3 mesíce) mají několika denní chlastací maraton a pak zase v pohodě abstinují. Tenhle pán bude spíš hladinkář s občasnýma úletama.
@brisco píše:
Alkoholik je pokud bude třeba po týdnu, dvou bez alkoholu nervozní, vzteklý, bude mu chybět. Pak jsou ještě kvartální alkoholici, co jednou za kvartál (2-3 mesíce) mají několika denní chlastací maraton a pak zase v pohodě abstinují. Tenhle pán bude spíš hladinkář s občasnýma úletama.
s tím nesouhlasím
,ale jinak jo
jinak si myslím, že lidi chlastají pro to, aby osvobodili svoji mysl od všedních problémůů, ale to nmusí být tento případ ![]()
Příspěvek upraven 25.02.17 v 21:06
ted se nesmej ale kdyz treba vypiji za tyden prumerne treba 5 piv treba jedno za den nebo 3 za vikend a za pracovni tyden treba 2 to je snad v pohode ne?
@Anonymní píše:
@Kobea to by bylo nejlepší, ale pochybuji že u nas na vesnici by hasiči pořádající karneval omezili konzumaci alkoholu, jsou z toho peníze a nasraté manželky -teda nekteré
Určitě byla snaha to prosadit, ale taky už to je možná několik let.
Na akcích pro děti by se nemělo pít.
@B4RC3LON4 píše:
@briscoted se nesmej ale kdyz treba vypiji za tyden prumerne treba 5 piv treba jedno za den nebo 3 za vikend a za pracovni tyden treba 2 to je snad v pohode ne?
ano je ![]()
@B4RC3LON4 píše:
@briscoted se nesmej ale kdyz treba vypiji za tyden prumerne treba 5 piv treba jedno za den nebo 3 za vikend a za pracovni tyden treba 2 to je snad v pohode ne?
To záleží na tom, kdo to posuzuje
. Pro mě jako pro abstinenta by to bylo přes míru. Já bych možná tolerovala jedno pivo za týden. A podtrhuji slovo „možná“
. ![]()
@ontario7 píše:
copak, už Ti začíná kupovat Rolexky?![]()
ty nepožaduju
On ví, že se mu vyplatí sekat latinu ![]()
@ontario7 rozumím
ja to vím, že je to už alkoholismus…,on si to nepripustí, chová se urýpaně, není agresiví. je to na nervy.
Můj muž když má dost tak buďto jde hned spát (když dojdeme spolu) a nebo se plíží do ložnice jako smrad aby nás náhodou nevzbudil
(když jde s kamarádama na jedno).Ale znám chlapy co dovedou být pěkně protivní a hledají záminku k hádce. Diky bohu že takovýho nemám doma
![]()
@B4RC3LON4 píše:
To podle mě problém není. Pokud dostaneš třeba na 14 dní antibiotika, tak po tom poslintávat nebudeš, ne?
@pe-terka píše:
ty nepožadujuOn ví, že se mu vyplatí sekat latinu
já si teda myslím, že pokud je třeba nějakým způsobem pod parou a chová se třeba naprosto best ke všem..tak je to zcela něco jinýho, než tento případ, tím to nechci všechno tolerovat, ale chci to jen zmírnit, já když mám třeba opici, tak jsem tisíckrát vysmátější než normálně a chce se mi strašně vařit pro toho druhýho
,takže tak…neomlouvám nic ![]()
@Kobea píše:
To záleží na tom, kdo to posuzuje. Pro mě jako pro abstinenta by to bylo přes míru. Já bych možná tolerovala jedno pivo za týden. A podtrhuji slovo „možná“
.
tak to, žeby se s ním poléval, ju?
![]()
@Anonymní píše:
@ontario7 rozumímja to vím, že je to už alkoholismus…,on si to nepripustí, chová se urýpaně, není agresiví. je to na nervy.
to nemusí být zákonitě alkoholismus, ale ˇ„jen výměna tváří“…těm lidem to příjde naprosto normální, oni ani neví, že se v něco v tu chvíli mění
@Kobea to by bylo nejlepší, ale pochybuji že u nas na vesnici by hasiči pořádající karneval omezili konzumaci alkoholu, jsou z toho peníze a nasraté manželky -teda nekteré