Jak se chováte, když má váš chlap rýpavou náladu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
25.2.17 21:39

Kdyz rype, tak ho varuji at toho necha jestli ma potrebu se hadat at rve na veverky na strome, ale pokud se mi nelibi, ze po me utoci nepravem, tak se s nim dohadam, protoze se branim, ja nejsem jeho hromosvod to at si zkusi na chlapy v praci. Pak se seberu a jdu si bud ven nebo nekde doma zalezu a nemluvim s nim (coz, ale moc dlouho nevydrzime ani jeden).
Ovsem u nas, kdyz se prezene boure, tak vzdy, kdyz je strizlivy a pri smyslech. 8 piv jsem ho videla, ze vypil loni na 50r. oslave naseho znameho, to byl ale v dobre nalade, to jsme tam sedeli, ale hodne dlouho. Kdyz tak nekdy nekam jdeme bez decek 2-3 piva si da. Na detskem karnevalu by si pivo vubec nedal a to mame sokolovnu 5 min. chuze od baraku. Zasada je nehadat se s chlapem co na upito, ale vyridit si to az pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.2.17 21:44

A mam pocit, ze uplne podobne tema jsem tady par tydnu zpet uz videla.
Tak nevim jestli je to nova rodina nebo stale ta co uz se resila, ze se tatik na karnevalu opil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.17 21:48

Chlap taky mívá rozverné nálady když se napije (a že to je často) ale občas mu to nesedne a to pak umí být hodně hnusnej a hustej. vždycky jsem si to brala, skončilo to tak že jsme se pohádali, já to ořvala… když mi došla trpělivost tak jsem mu (za střízliva) řekla že mi to fakt vadí a ať počítá s tím že když bude rejpavej odcházím. a je klid-když začne tak mu v klidu řeknu že to přehání a jdu spát.
jinak občas je hustej i střízlivej (zpravidla když toho je moc v práci) tak mu buď řeknu že sice chápu že toho má moc ale to neznamená že si bude hasit žáhu na mně a nebo ho odpálim v podobnym duchu (podle mojí nálady a rozpoložení)
dřív jsem si všechno od něj brala a po večerech brečela do polštáře, teď už to nehrotim. je to zlatej chlap, jen občas „má svý dny“ (a jo, taky někdy schytá ode mě neprávem)

an-nemusí všichni z oklí vše vědět, že ;-) díky

• Citovat
  • Upravit
206
25.2.17 21:50

Rypnu si taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
25.2.17 21:51
@Kelsey píše:
Kdyz rype, tak ho varuji at toho necha jestli ma potrebu se hadat at rve na veverky na strome, ale pokud se mi nelibi, ze po me utoci nepravem, tak se s nim dohadam, protoze se branim, ja nejsem jeho hromosvod to at si zkusi na chlapy v praci. Pak se seberu a jdu si bud ven nebo nekde doma zalezu a nemluvim s nim (coz, ale moc dlouho nevydrzime ani jeden).
Ovsem u nas, kdyz se prezene boure, tak vzdy, kdyz je strizlivy a pri smyslech. 8 piv jsem ho videla, ze vypil loni na 50r. oslave naseho znameho, to byl ale v dobre nalade, to jsme tam sedeli, ale hodne dlouho. Kdyz tak nekdy nekam jdeme bez decek 2-3 piva si da. Na detskem karnevalu by si pivo vubec nedal a to mame sokolovnu 5 min. chuze od baraku. Zasada je nehadat se s chlapem co na upito, ale vyridit si to az pak.

jen bych se chtěl slušně zeptat, z jakýho duvodu on má mít na něco právo, když se chová třeba jako prase? děkuji ;) nemyslíš, že když to třeba bude vědět dopředu, tak toho všeho začnne podvědomě zneužívat, že mu to všechno projde? To říkaly starý báby, nech ho hezky vyspat a hezku mu udělej nějakej vývar, at se mu dobře vstává? to je snad šílenost :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.2.17 21:56
@ontario7 píše:
já si teda myslím, že pokud je třeba nějakým způsobem pod parou a chová se třeba naprosto best ke všem..tak je to zcela něco jinýho, než tento případ, tím to nechci všechno tolerovat, ale chci to jen zmírnit, já když mám třeba opici, tak jsem tisíckrát vysmátější než normálně a chce se mi strašně vařit pro toho druhýho :mrgreen:,takže tak…neomlouvám nic ;)

tak můj to má zas jinak. Urýpanej není, ale mele z cesty. Tu stejnou myšlenku vykládá zasvěceně 100× dokola a leze mi tím na nervy :lol: Mám ho radši střízlivého a on to ví.
Ale jsem poznamenaná alkoholismem předků a pohnutými rodinnými osudy, takže na tomto poli mi chybí nadhled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
25.2.17 22:05

Můj je téměř abstinent a pořád dobře naladěn ( což nechápu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.2.17 22:06

@ontario7 Pro me je uplne zbytecne se hadat s chlapem, ktery popil a v tu chvili nemysli nebo ma nulovy usudek. Ale rikam u nas je vic pravdepodobne, ze se pohadame za strizliva, jak minimalne si da alkohol. A i za strizliva to zas tak casto, pac uz vim jak na nej.
Mela bych dodat, ze ja ziju s cholerikem, takze ja konkretne jsem si musela najit svoji taktiku, jak ho spacifikovat, kdyz rype, protoze jak dostane ten svuj zachvat :cert: a nechala bych se zahnat do kouta mam smulu, ale ja se nenecham.
Muj muz ma stesti, ze to beru, ze nedobrovolne podedil po matce a dedovi nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
25.2.17 22:57
@pe-terka píše:
tak můj to má zas jinak. Urýpanej není, ale mele z cesty. Tu stejnou myšlenku vykládá zasvěceně 100× dokola a leze mi tím na nervy :lol: Mám ho radši střízlivého a on to ví.
Ale jsem poznamenaná alkoholismem předků a pohnutými rodinnými osudy, takže na tomto poli mi chybí nadhled.

a leze aspoň po čtyřech? :mrgreen: :mrgreen: já taky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
25.2.17 23:00
@Kelsey píše:
@ontario7 Pro me je uplne zbytecne se hadat s chlapem, ktery popil a v tu chvili nemysli nebo ma nulovy usudek. Ale rikam u nas je vic pravdepodobne, ze se pohadame za strizliva, jak minimalne si da alkohol. A i za strizliva to zas tak casto, pac uz vim jak na nej.
Mela bych dodat, ze ja ziju s cholerikem, takze ja konkretne jsem si musela najit svoji taktiku, jak ho spacifikovat, kdyz rype, protoze jak dostane ten svuj zachvat :cert: a nechala bych se zahnat do kouta mam smulu, ale ja se nenecham.
Muj muz ma stesti, ze to beru, ze nedobrovolne podedil po matce a dedovi nemoc.

tohle nechápu, nezlob se na mě ;) pokud v opilosti chybí ucta, tak to není pro mě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.2.17 23:16
@ontario7 píše:
a leze aspoň po čtyřech? :mrgreen: :mrgreen: já taky :kytka:
:mrgreen: ne, to ne :mrgreen: A štěkáš? :mrgreen: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.2.17 23:22
@Kelsey píše:
Mela bych dodat, ze ja ziju s cholerikem,takze ja konkretne jsem si musela najit svoji taktiku, jak ho spacifikovat, kdyz rype, protoze jak dostane ten svuj zachvat :cert: a nechala bych se zahnat do kouta mam smulu, ale ja se nenecham.
Muj muz ma stesti, ze to beru, ze nedobrovolne podedil po matce a dedovi nemoc.

Tak to tě obdivuju :think: Já jsem taky založením cholerik, ale jako ženská jsem lépe zvládnutelná :lol:. Hodně se snažím ovládat, nepiju (alkohol) vůbec, ani kapku. A když přestřelím, až vychladnu, omlouvám se.
Ale mít sebe doma v mužském vydání a se zálibou v alkoholu, tak mám normálně strach :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.2.17 23:57
@Anonymní píše:
@jdukolem každy den jde po práci na dve tri piva to nevím kolik ale pak ještě doma víno…já třeba zas miluji kafe a to mi vyčítá. nevímzda-li je alkoholik, mam smísené pocity, na druhy den funguje, řídí auto a je ok.ale jestli jednou týdne nepije tak toje moc.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
26.2.17 10:24
@Anonymní píše:
@jdukolem každy den jde po práci na dve tri piva to nevím kolik ale pak ještě doma víno…já třeba zas miluji kafe a to mi vyčítá. nevímzda-li je alkoholik, mam smísené pocity, na druhy den funguje, řídí auto a je ok.ale jestli jednou týdne nepije tak toje moc.

Je to notor. Ty to nevidíš? :zed: Bude řídit i pod vlivem. Jen to čtu, tak se mi chce :poblion:. Ale tobě to třeba tak nevadí. Každá rodina žije jinak a někde chlastají oba a přesto si rozumí a děti vychovají poměrně slušně. Kafe ti vyčítá proto, aby na tebe taky něco měl. Když si začneš vyskakovat a budeš na něj drsná, tak ti bude vyčítat i vzduch, který dýcháš a že ho dýcháš špatně. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Kobea
26.2.17 10:38
@ontario7 píše:
tak to, žeby se s ním poléval, ju? :mrgreen: :mrgreen:

No fuj :poblion:. Nesnáším puch piva a je jedno, odkud to táhne :jazyk:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky