Jak se jmenuješ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.5.25 16:46
@Anonymní píše: Více

Babička Václava :-) To je hodně drsnej argument. Hele, Vendula Pizingerová je taky původně Václava a klidně žije jako Vendula, je dobře, žes to udělala, jak chceš a ne co chtěl někdo jiný. Václava je fakt příšerný jméno.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.25 16:51
@mahebka píše: Více

No, kdyby mne byli pojmenovali po mamce, tak mám opravdu nádherný jméno. Ale ne, museli mi dát blbou ošklivou Vendulu. Takže vždycky by nějaká ta rodinná tradice neškodila. Karla je moc hezké jméno. Ale znám Karlu, která to nenávidí a nechává si říkat jen Kája nebo Karolína… tak se zavděč zase :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.25 17:09

hele, neber mi tu ulevu :lol: Nevymenila bys za Vaclavu, co? Vzdycky muze byt hur ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.25 17:10
@stinga píše: Více

Taky znám Martinu 56 a tři Petry, jedna 37, druhá 57 a třetí 66
Mladší neznám, ani u spolužaček a kamarádek dětí, to jsou samé Lucie, Veroniky
Líbí se mi Klára, Sára, Hana, Marta, Rebeka, Romana, Marie, Agáta, Simona, Sabina.
Moc se mi líbí Magdaléna, ale je to moc dlouhé a nelíbí se mi zkratky jako Majda, Mája, dokonce jsem slyšela Magi

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.25 17:24

Promiň! Je to pro mne blbý ošklivý jméno. Pro někoho může být fajn. Není obecně hnusný. To vůbec. Naopak třeba pro tu Pizingerku mi přijde ok. Nebo Vendulka Z Hubičky od Světlý by asi taky nemohla být nikdo jinej.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.25 17:25
@smile_xxx píše: Více

Arnošta… no jo. Takže může být fakt o dost hůř. Asi je mi o něco líp s Vendulou. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.25 19:14
@smile_xxx píše: Více

Kdybych se jmenovala jako další 3 Terezy v našem ročníku, tak bych to zvládla. Proč ne. Jen jsem ráda, že mám jméno, které není tak často dávané. Sžila bych se i s tím. :nevim: Ale rozhodně bych se kvůli tomu nepřejmenovala. Nevím, co je na tom úsměvného. :)
Psala jsem, že chápu přejmenování z vážných důvodů.

• Citovat
  • Upravit
24777
26.5.25 20:41

to jsem si myslela…
toho tátu
jinak mám blízké Vladimíra i Miroslava a obě to nesnáší…
a říkám jim tak, jak to mají rády :srdce: úplně jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.25 20:57
@Lucy75 píše: Více

ano, to je chápu, ani jedno z těch jmen bych taky nemilovala

• Citovat
  • Upravit
14678
26.5.25 21:36
@Lucy75 píše: Více

Já znám Miroslavu, které se její jedno tak líbí, že tak pojmenovala dceru. Té je cca 8 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.25 13:39

Jsem Martina. Mamka chtěla Andreu, ale měla pocit, že je jich najednou všude moc, tak dala Martinu :mrgreen:. No byly jsme všude v kolektivu aspoň dvě. Malou Martinu znám jen jednu, na rozdíl třeba od Barbor, což je jméno oblíbené tak nějak kontinuálně. Muž je Martin, vyslechli jsme si spoustu “vtipných” komentářů (klasika, kdy budou Martinčata). Naštěstí oba nemusíme dávání jmen po rodičích, takže děti zůstaly ušetřeny ;).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak