Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Apolena05 píše: Více
Přesně, a kdyby tadyhle hvězda nepřestala prudit, seberu děcko a odstěhuju se 200 km daleko, protože tenhle týpek rozhodně nebude řešit soud, dojíždění, předávání… a já bych měla pokoj.
@Michelle_M hele a nebylo to k tak, ze to táhnul i po porodu s milenkou a manželkou zároveň?
Ted to bude po porodu táhnout s blbenou, em manželkou a ex milenkou? Vládne ne
blbena čte zprávy a všechny děti si budou brát k ni domů
![]()
Stejně se tady asi zbytečně „rozčilujeme“. Ono u těchto typů jako je zakladatelka je to myslím většinou o tom, že ta urputnost odejde stejně rychle jako přišla. Až se mozek trochu posune ze spoďárů výše a jí dojde, že „druhou lepší maminku“ prostě dělat nebude, tak jí to přejde. Nemluvě o tom, že týpkovi s tímto přístupem nejspíš brzy poleze na nervy, protože on nebude chtít poslouchat natož řešit věčné stížnosti od ex, takže patrně přijde čas zbouchnout někoho dalšího atd.atp.
@Pet852 píše: Více
Tak stačí, že se vždycky vrátí k Hvězdě, ne? ![]()
@Michelle_M
Taky na me chlap působí rezignovaně
Asi mu ze zakladatelky šplouchá na maják. Nezastávám se ho, ale tohle by porazilo všechny.
@Hanča1234
@Apolena05 jí to nedojde, věř mi. Mám podobnou bývalou sousedku a dotáhla to až na udávání na Ospod atd.
@Hanča1234
To už by byla sebevražda
Nebylo v nějaké diskuzi, že se moc do práce nehrne? ![]()
@Hanča1234
Asi tak
Podle me na tuhle varianta “opustit” neplatí
odejde dveřmi a vrátí se oknem
Ten se ji nezbaví, ani když si nabouchá cely autobus deti
ona jeste bude řidička
![]()
@Michelle_M píše: Více
Moc se omlouvám, ale nechápu
Takže obecní bejk má dítě s manželkou i milenkou, další čeká opět s manželkou a zakladatelka je další v řadě a snaží se dělat pořádky?