Jak se vyrovnat s tímto rozchodem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40536
30.3.23 07:24
@Anonymní píše:
Rozešla se semnou ‘láska mého zivota’

Meli jsme roční vztah. Intenzivní, krásný. Je mi 34 a mám dvě děti. Od začátku se s tím těžko vyrovnával, ale tvrdil, ze se bude snažit. Poslední měsíce, když se začal víc setkávat s mými dětmi, byl chladnější. Bylo to jako na kolotoči. Říkal mi, že jsem jeho spřízněná duše, miluje mě. Já to cítím stejně. Minuly týden jsme strávili opět spolu, pořad tvrdil, ze na tom chce pracovat, zase, ze me miluje. Před par dny přišel a řekl mi, ze je konec. Brecel, řekl, ze me miluje, ale není zamilovaný a nemiluje me dostatečně, aby se přenesl přes moje děti.

Nechápu, jsem úplně vyřízená. Nemůžu spát, fungovat. Snažím se pochopit proč. Je to horší než fyzická bolest. Nevím, jak se s tim vyrovnat a jak pokračovat dal.

Myslíte, ze me nemiloval a věděl, ze to nevyjde a stejně pokračoval? Nebo by me nechal jít i kdybych opravdu byla jeho spriznena duše?
Prošel si někdo něčím podobným?

Tak on tu byl jen na stáži, že, dalo se čekat, že to tak dopadne.

A že by mu žena dovolila odvést syna ze své země, tomu snad nemůže nikdo věřit.

Už v minulých diskusích jsme psali, že je dobré se na něj moc neupínat, že to nedopadne dobře. :nevim:

Pomůže až čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
30.3.23 07:28
@Anonymní píše:

Meli jsme roční vztah. Intenzivní, krásný. Je mi 34 a mám dvě děti. Od začátku se s tím těžko vyrovnával, ale tvrdil, ze se bude snažit. Poslední měsíce, když se začal víc setkávat s mými dětmi, byl chladnější. Bylo to jako na kolotoči. Říkal mi, že jsem jeho spřízněná duše, miluje mě. Já to cítím stejně. Minuly týden jsme strávili opět spolu, pořad tvrdil, ze na tom chce pracovat, zase, ze me miluje. Před par dny přišel a řekl mi, ze je konec. Brecel, řekl, ze me miluje, ale není zamilovaný a nemiluje me dostatečně, aby se přenesl přes moje děti.

Nechápu, jsem úplně vyřízená. Nemůžu spát, fungovat. Snažím se pochopit proč. Je to horší než fyzická bolest. Nevím, jak se s tim vyrovnat a jak pokračovat dal.

Myslíte, ze me nemiloval a věděl, ze to nevyjde a stejně pokračoval? Nebo by me nechal jít i kdybych opravdu byla jeho spriznena duše?

On Ti to vysvětlil, nedokázal přijmout Tvé děti. Možná se snažil, ale bohužel se to nepodařilo. Na mě to působí tak, že tebe miluje, ale tvé děti mu z nějakého důvodu nesedly (možná je to povahou děti, možná celkové nemá na to fungovat s cizími detmi…zní to tvrdé, ale občas to tak je). Jenže k tobě tvé děti patří…bohužel pomůže asi jen cas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
30.3.23 07:28
@unuděná píše:
Chtěl odvézt syna od matky z jiné země za tebou? Ale no tak!

Mám tušení, že jde o starého známého kardiochirurga, part asi patnáct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.3.23 08:00
@free333 píše:
Mám tušení, že jde o starého známého kardiochirurga, part asi patnáct…

Aha, to si matně vybavuji… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
30.3.23 08:00

Nejspis mel od zacatku v planu to pred odjezdem domu ukoncit a deti jsou jen dobre naplanovana vymluva.
A ta zena je treba porad manzelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.23 08:07

@Lucie_Sx

Není, jsou rozvedení. Ale možná mas pravdu, ale snaží se tu zustat, takže naděje tam s tímto byla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.23 08:08

@unuděná můj ex přítel pracuje v business sféře

• Citovat
  • Upravit
22568
30.3.23 08:08
@Anonymní píše:

Považovat někoho takového, kdo musí zkousávat mé děti, za osudovou lásku, je dost zoufalé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.3.23 08:10
@Anonymní píše:
@Lucie_SxNení, jsou rozvedení. Ale možná mas pravdu, ale snaží se tu zustat, takže naděje tam s tímto byla.

A přišlo ti normální, že by tu chtěl zůstat a bojovat za to, aby odvezl dítě od matky do jiné země? Nebo jak si tohle představoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.23 08:11

@Kockazvysocan

On se ale snažil, není to pro každého automatické. To jsem chápala. A když byl s nimi, vždy se choval dobre. Samozřejmě, pokud by mi řekl hned, že je nechce, ukončila bych to. Nebo kdyby se dobre nechoval, když tu byly. Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.23 08:12

@unuděná

Byla to jedna z možnosti, další možnost byla, ze bude syna navštěvovat a bude žít tady. Ano, ideální to není a taky ho to trápilo. Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
53190
30.3.23 08:16
@Anonymní píše:
@unuděnáByla to jedna z možnosti, další možnost byla, ze bude syna navštěvovat a bude žít tady. Ano, ideální to není a taky ho to trápilo. Zakladatelka
Čili otec roku - buď se bude soudit, aby získal dítě do své péče a odvezl ho od matky a zázemí, ve kterém dosud vyrůstalo XXX kilometrů daleko, nebo varianta dva, bude za ním jezdit na jeden víkend v měsíci a týden o letních prázdninách. Nádhera. Buď ráda, že se takhle vybarvil.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
30.3.23 08:17
@Anonymní píše:

Meli jsme roční vztah. Intenzivní, krásný. Je mi 34 a mám dvě děti.Od začátku se s tím těžko vyrovnával, ale tvrdil, ze se bude snažit. Poslední měsíce, když se začal víc setkávat s mými dětmi, byl chladnější. Bylo to jako na kolotoči. Říkal mi, že jsem jeho spřízněná duše, miluje mě. Já to cítím stejně. Minuly týden jsme strávili opět spolu, pořad tvrdil, ze na tom chce pracovat, zase, ze me miluje. Před par dny přišel a řekl mi, ze je konec. Brecel, řekl, ze me miluje, alenení zamilovaný a nemiluje me dostatečně, aby se přenesl přes moje děti.

Nechápu, jsem úplně vyřízená. Nemůžu spát, fungovat. Snažím se pochopit proč.Je to horší než fyzická bolest. Nevím, jak se s tim vyrovnat a jak pokračovat dal.

On prostě nedává tvoje děti, bohužel. Žít s někým, o kom víš, že je nemusí, bys asi nechtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
30.3.23 08:21
@Anonymní píše:
@Eowyn01Já vim, nechápu to a snažím se tomu porozumět. Je možné, ze to, ze me nemiluje je jen výmluva, aby na plno neřekl ‘rozcházím se s tebou kvůli tvým dětem’? Zakladatelka

K čemu ti bude dobré to vědět? Chápu, že tě to trápí, ale čím dýl se v tom budeš vtrat, tak o to déle tě to bude bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
30.3.23 08:32

Některé rozchody holt bolí víc, než jiné :-( ale NE, nebyl to ten pravý.. děti k tobě navždy neodmyslitelně patří a pokud by s tím měl nový partner jakýkoliv problém, pak já mám zas zcela jasno, že to není ON… odsmutni si to a běž dál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí