Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jet pryč ze steoreotypu a prop.cat tam víkend. Prostě udělat něco co normálně neděláte, jet na výlet, půjčit si kolo, motorku nevim cokoliv jen nesedet doma
@Anonymní píše:
Taky mě napadlo, že bych mohla chodit víc ven i ve všední dny po práci, jako s kamarádkou na kafe, trávit víc času při koníčcích, ale říkám si, co když se ještě víc vzdálíme..?Zakladatelka
Tak pokud by to tak bylo, tak ty budeš mít asponˇco dělat, on bude doma sedět u tv ![]()
@Anonymní píše:
Taky mě napadlo, že bych mohla chodit víc ven i ve všední dny po práci, jako s kamarádkou na kafe, trávit víc času při koníčcích, ale říkám si, co když se ještě víc vzdálíme..?Zakladatelka
Nemá smysl nadbihat chlapovi, který nemá zájem trávit s tebou čas. Zkus se zaměřit víc na sebe. Buď ho to nastartuje k aktivitě anebo zjistíš, že o tebe nestojí.
Máš pravdu.
Právě, nehodlám se nijak ponižovat..
Zakladatelka
@Anonymní píše:
To bych taky ráda, ale vždycky řekne, že na něj moc tlačím a když něco takového navrhnu, prý ho do „něčeho nutím“..Zaklad.
Když chceš společnou aktivitu, tak na něj tlačíš a do něčeho ho nutíš? Udělala bych si program sama pro sebe, třeba s kámoškou, jeho bych nechala doma. Tyhle jeho kecy by mě fest vytočily ![]()
Je to docela smutné, že takhle žije bezdětný pár (navíc teprve po 4 letech vztahu)…
@Kelen píše:
Je to docela smutné, že takhle žije bezdětný pár (navíc teprve po 4 letech vztahu)…
Kelen, ani nevíš, jak mě to mrzí. Tolik bych toho chtěla podnikat, jezdit po výletech, chodit do kina/divadla, na kola,..
Zakladatelka
@Anonymní píše:
Kelen, ani nevíš, jak mě to mrzí. Tolik bych toho chtěla podnikat, jezdit po výletech, chodit do kina/divadla, na kola,..Zakladatelka
Tak se ho neptej dopředu jestli chce jít, ale rovnou mu to oznam jako hotovou věc a běžte ![]()
@Anonymní píše:
Kelen, ani nevíš, jak mě to mrzí. Tolik bych toho chtěla podnikat, jezdit po výletech, chodit do kina/divadla, na kola,..Zakladatelka
a co teda on dělá v tom volném čase, když ho netráví s tebou?
@Monchichik píše:
a co teda on dělá v tom volném čase, když ho netráví s tebou?
Je na pc, u televize, leží..
Zakladatelke
@Anonymní píše:
Je na pc, u televize, leží..
Zakladatelke
no já bych na to neměla nervy, takže bych mu řekla, že pokud to chce takhle, nemusíme spolu vůbec být…
@Mango_Lassi píše:
Každý chlap na ty wellnessy fakt není. Mně třeba to přijde jako strašná pruda
Me taky, notabene s nekym, kdo me nechce ![]()
Ja bych zacala vypadavat ven, sama, zejmena jestli ma takove kecy. Dokud můžeš. Me se tohle kdysi delo, kdyz jsme meli kojence, tam je tezky delat se vzacnou ![]()
Nevim, kolik vam je a jak dlouho jste spolu, ale na paprdovstvi mate casu dost. Nevis na nem, pri nejhorsim si muzes jen polepsit ![]()
@Anonymní píše:
No on bude asi celkove hodne pasivni a dost linej patron, kdyz krom prace jen cuci do mobilu nebo se vali pred TV. S timhle si moc adrenalinu a aktivit neuzijes. Teda mozna jo, ale jineho typu nez bys chtela.
Az budete mit ty deti, tak prijde z prace padne na gauc a zarve zeno, kde mam nachystanou veceri a jak to, ze tu je takovy bordel! ![]()
@Anonymní píše:
Takže máš doma hodného, ale nudného pecivála. No já bych to asi nedala a ze vztahu, kde nejsou děti, bych v tomto případě odešla. Kdyby v takovém vztahu děti byly, tak bych to asi vydržet musela. Tam by to pak mohla být částečně výhoda. Pecivál, který sedí každý večer u televize by byl večery s dětmi (stejně už děti spí)a já bych po večerech mohla praktikovat moje koníčky naplno-divadlo, tanec atd. Ale i tak by mě asi mrzelo to, že s ním ani děti nic zajímavého nezažijí. Ty společné zážitky jsou prostě potřeba…
@Kelen píše:
Takže máš doma hodného, ale nudného pecivála. No já bych to asi nedala a ze vztahu, kde nejsou děti, bych v tomto případě odešla. Kdyby v takovém vztahu děti byly, tak bych to asi vydržet musela. Tam by to pak mohla být částečně výhoda. Pecivál, který sedí každý večer u televize by byl večery s dětmi (stejně už děti spí)a já bych po večerech mohla praktikovat moje koníčky naplno-divadlo, tanec atd. Ale i tak by mě asi mrzelo to, že s ním ani děti nic zajímavého nezažijí. Ty společné zážitky jsou prostě potřeba…
No, vystihla jsi to přesně, hodného a nudného.. často je mi to líto, že se mnou nechce být víc, na druhou stranu jinak vše funguje. Ale cítím se prostě sama, chybí mi ta „mužská energie“. ![]()
Zakladatelka