Jak si k sobě manžela přitáhnout zpátky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35998
7.9.19 11:17

Jet pryč ze steoreotypu a prop.cat tam víkend. Prostě udělat něco co normálně neděláte, jet na výlet, půjčit si kolo, motorku nevim cokoliv jen nesedet doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34330
7.9.19 11:29
@Anonymní píše:
Taky mě napadlo, že bych mohla chodit víc ven i ve všední dny po práci, jako s kamarádkou na kafe, trávit víc času při koníčcích, ale říkám si, co když se ještě víc vzdálíme..? :nevim:Zakladatelka

Tak pokud by to tak bylo, tak ty budeš mít asponˇco dělat, on bude doma sedět u tv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.9.19 11:36
@Anonymní píše:
Taky mě napadlo, že bych mohla chodit víc ven i ve všední dny po práci, jako s kamarádkou na kafe, trávit víc času při koníčcích, ale říkám si, co když se ještě víc vzdálíme..? :nevim:Zakladatelka

Nemá smysl nadbihat chlapovi, který nemá zájem trávit s tebou čas. Zkus se zaměřit víc na sebe. Buď ho to nastartuje k aktivitě anebo zjistíš, že o tebe nestojí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.19 11:39
@Mango_Lassi píše:
Nemá smysl nadbihat chlapovi, který nemá zájem trávit s tebou čas. Zkus se zaměřit víc na sebe. Buď ho to nastartuje k aktivitě anebo zjistíš, že o tebe nestojí.

Máš pravdu.
Právě, nehodlám se nijak ponižovat..

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
32288
7.9.19 11:42
@Anonymní píše:
To bych taky ráda, ale vždycky řekne, že na něj moc tlačím a když něco takového navrhnu, prý ho do „něčeho nutím“.. :nevim:Zaklad.

Když chceš společnou aktivitu, tak na něj tlačíš a do něčeho ho nutíš? Udělala bych si program sama pro sebe, třeba s kámoškou, jeho bych nechala doma. Tyhle jeho kecy by mě fest vytočily :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
7.9.19 11:53

Je to docela smutné, že takhle žije bezdětný pár (navíc teprve po 4 letech vztahu)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.19 11:59
@Kelen píše:
Je to docela smutné, že takhle žije bezdětný pár (navíc teprve po 4 letech vztahu)…

Kelen, ani nevíš, jak mě to mrzí. Tolik bych toho chtěla podnikat, jezdit po výletech, chodit do kina/divadla, na kola,..

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
35998
7.9.19 12:03
@Anonymní píše:
Kelen, ani nevíš, jak mě to mrzí. Tolik bych toho chtěla podnikat, jezdit po výletech, chodit do kina/divadla, na kola,..Zakladatelka

Tak se ho neptej dopředu jestli chce jít, ale rovnou mu to oznam jako hotovou věc a běžte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32288
7.9.19 12:04
@Anonymní píše:
Kelen, ani nevíš, jak mě to mrzí. Tolik bych toho chtěla podnikat, jezdit po výletech, chodit do kina/divadla, na kola,..Zakladatelka

a co teda on dělá v tom volném čase, když ho netráví s tebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.19 12:06
@Monchichik píše:
a co teda on dělá v tom volném čase, když ho netráví s tebou?

Je na pc, u televize, leží..
Zakladatelke

• Citovat
  • Upravit
32288
7.9.19 12:08
@Anonymní píše:
Je na pc, u televize, leží..
Zakladatelke

no já bych na to neměla nervy, takže bych mu řekla, že pokud to chce takhle, nemusíme spolu vůbec být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
7.9.19 12:08
@Mango_Lassi píše:
Každý chlap na ty wellnessy fakt není. Mně třeba to přijde jako strašná pruda

Me taky, notabene s nekym, kdo me nechce :lol:

Ja bych zacala vypadavat ven, sama, zejmena jestli ma takove kecy. Dokud můžeš. Me se tohle kdysi delo, kdyz jsme meli kojence, tam je tezky delat se vzacnou :roll:
Nevim, kolik vam je a jak dlouho jste spolu, ale na paprdovstvi mate casu dost. Nevis na nem, pri nejhorsim si muzes jen polepsit :lol:

• Citovat
  • Upravit
7571
7.9.19 12:31
@Anonymní píše:

No on bude asi celkove hodne pasivni a dost linej patron, kdyz krom prace jen cuci do mobilu nebo se vali pred TV. S timhle si moc adrenalinu a aktivit neuzijes. Teda mozna jo, ale jineho typu nez bys chtela.

Az budete mit ty deti, tak prijde z prace padne na gauc a zarve zeno, kde mam nachystanou veceri a jak to, ze tu je takovy bordel! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
7.9.19 12:34
@Anonymní píše:

Takže máš doma hodného, ale nudného pecivála. No já bych to asi nedala a ze vztahu, kde nejsou děti, bych v tomto případě odešla. Kdyby v takovém vztahu děti byly, tak bych to asi vydržet musela. Tam by to pak mohla být částečně výhoda. Pecivál, který sedí každý večer u televize by byl večery s dětmi (stejně už děti spí)a já bych po večerech mohla praktikovat moje koníčky naplno-divadlo, tanec atd. Ale i tak by mě asi mrzelo to, že s ním ani děti nic zajímavého nezažijí. Ty společné zážitky jsou prostě potřeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.19 13:30
@Kelen píše:
Takže máš doma hodného, ale nudného pecivála. No já bych to asi nedala a ze vztahu, kde nejsou děti, bych v tomto případě odešla. Kdyby v takovém vztahu děti byly, tak bych to asi vydržet musela. Tam by to pak mohla být částečně výhoda. Pecivál, který sedí každý večer u televize by byl večery s dětmi (stejně už děti spí)a já bych po večerech mohla praktikovat moje koníčky naplno-divadlo, tanec atd. Ale i tak by mě asi mrzelo to, že s ním ani děti nic zajímavého nezažijí. Ty společné zážitky jsou prostě potřeba…

No, vystihla jsi to přesně, hodného a nudného.. často je mi to líto, že se mnou nechce být víc, na druhou stranu jinak vše funguje. Ale cítím se prostě sama, chybí mi ta „mužská energie“. :(

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí