Jak si k sobě manžela přitáhnout zpátky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
944
7.9.19 19:08

Jak to bylo dřív, zakladatelko? tvůj muž nemusí být nutně nudný patron, jen prostě zapadl do stereotypu a rutiny, samotného ho to takhle nebaví, ale je líný udělat změnu. a ono to není snadné. Dřív jste něco podnikali? chodili do divadel a na výlety? Koupila bych lístky do divadla a řekla, mám lístky na 15. na xxxx. Půjdeš se mnou? když řekne, že se mu nechce, řekni nevadí, tak já řeknu kámošce Báře. další víkend bych oznámila, že prý rostou houby, tak plánuješ vyrazit na houby. Půjde s tebou? Nechce se mu? tak já zavolám kámošce Lucce… Pak ve středu bych chtěla zajít na tu výstavu, jak o ní teď mluvili. Půjde s tebou? Ne? tak já se domluvím s kolegyní… vybírala bych takové aktivity, které ho dříve bavili, co dělal rád. Snad se chytne. A když ne, ty už budeš mít nakročeno k novému životu, spoustu zážitků a nových kontaktů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
7.9.19 19:16
@moof píše:
Jak to bylo dřív, zakladatelko? tvůj muž nemusí být nutně nudný patron, jen prostě zapadl do stereotypu a rutiny, samotného ho to takhle nebaví, ale je líný udělat změnu. a ono to není snadné. Dřív jste něco podnikali? chodili do divadel a na výlety? Koupila bych lístky do divadla a řekla, mám lístky na 15. na xxxx. Půjdeš se mnou? když řekne, že se mu nechce, řekni nevadí, tak já řeknu kámošce Báře. další víkend bych oznámila, že prý rostou houby, tak plánuješ vyrazit na houby. Půjde s tebou? Nechce se mu? tak já zavolám kámošce Lucce… Pak ve středu bych chtěla zajít na tu výstavu, jak o ní teď mluvili. Půjde s tebou? Ne? tak já se domluvím s kolegyní… vybírala bych takové aktivity, které ho dříve bavili, co dělal rád. Snad se chytne. A když ne, ty už budeš mít nakročeno k novému životu, spoustu zážitků a nových kontaktů…

A kdyz ani to ne, tak nakonec pujdu s kamosem Karlem, do Berlina s kamosem Petrem a na dovolenou s kamosem Matousem… A pak se uvidi ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.19 20:27
@moof píše:

Dřív to bylo lepší, občas lístky přinesl, atd..já mu často říkám, tamhle je něco a on mně klidně řekne: tak klidně vyraž.. :nevim:
A popravdě už se s ním dost i nudím. Chci být spolu, ale tohle je jak neřešitelný..
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
3379
7.9.19 21:46

Zakladatelko, ve Tvém produktivním věku s tímhle mužem žiješ jak 60+. A to v 60+ žijou
lidé aktivnějii, než Vy dva. Hlavně do takové nudné fáze,,o ničem,, jste dospěli hodně brzy po sňatku. Hniješ vedle Tvého chlapa, jak mrtvola v hrobě. Zní to morbidně, ale je to bohužel tak. Záleží na Tobě, jestli chceš hnít nebo žít. Tady Ti nikdo nepomůže, ale tohle není život s Tvým manželem. Na otázku,, hnít nebo žít?" si musíš odpovědět sama… :nevim: Každopádně Tvůj chlap Tě tou jeho hnilobou a nudností naprosto táhne sebou životně dolů, o tom partnerství a manželství vážně není… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
7.9.19 22:36
@Anonymní píše:
Dřív to bylo lepší, občas lístky přinesl, atd..já mu často říkám, tamhle je něco a on mně klidně řekne: tak klidně vyraž.. :nevim:
A popravdě už se s ním dost i nudím. Chci být spolu, ale tohle je jak neřešitelný..
Zakladatelka

začni na akce „jako dřív“ chodit. Chlapovi nabídni, ale nenuť. Třeba se fakt chytne, protože ty budeš mít o čem vyprávět, ty budeš mít zážitky… Nebo ne… A pak se buď smíříš, že tu zážitkovou část života si budeš realizovat s kamarádkami (kamarády) či sama, nebo se s tím nesmíříš a půjdete od sebe. jestli plánujete děti, tak bych tento plán zatím odložila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.19 19:40
@moof píše:
začni na akce „jako dřív“ chodit. Chlapovi nabídni, ale nenuť. Třeba se fakt chytne, protože ty budeš mít o čem vyprávět, ty budeš mít zážitky… Nebo ne… A pak se buď smíříš, že tu zážitkovou část života si budeš realizovat s kamarádkami (kamarády) či sama, nebo se s tím nesmíříš a půjdete od sebe. jestli plánujete děti, tak bych tento plán zatím odložila.

Máš pravdu, jinak všem děkuju za tipy..Často mě i mrzí, jak chce být sám, cítím, jakoby mě od sebe i odháněl, pak mi to i ubírá na sebevědomí, jak se cítím ve vztahu jakoby"nechtěná". :nevim: :nevim:

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí