Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:… a když už jsme u toho, já taky nemám pořád vždy náladu, aby mě zrovna objímal nebo tak…můj to taky moc neviděl u svých rodičů, tatka taky chlaďas, ale dával to najevo jiným způsobem (květinami, letmým dotekem atd…)
To je kraasnyy!!!fakt, tohle me uplne dojalo
ale mas pravdu..proste staci kdyz budeme stastni a nebudem se hadat..nemusime byt na sebe porad nelepeni…taky je fakt, ze on tohle doma taky nejspis moc nevidel. Spis naopak. Takze mozna i proto je takovej a atky proto, ze je trosku jinej nez „klasickej chlap“ proste ma celkove ty potreby nekde trosku jinde a tak ani nema moc potrebu se na me nejak lepit… i kdyz vecer se taky vzdy prituli i nekdy v noci podle toho jak se nam spi…
@BlueFairy úžasná profilovka
Vlastní výroba? (málem jsem si vykroutila hlavu, než jsem to pochopila
)
@puntice píše:
@BlueFairy úžasná profilovkaVlastní výroba? (málem jsem si vykroutila hlavu, než jsem to pochopila
)
Jojo, Aplikace Pixlr
děkuji ![]()
A co ho překvapit a vrhnout se na nej nekde na veřejnosti? Tuhle jsem byla v obchodaku, ženská lákala chlapa do převlikaci kabinky a on trotl nešel. Mela jsem mu sto chuti říct, jdi, žena si chce za@ukat. Nevim, jak je velký prcek, tak az pujde dat do dětského koutku nebo az budete mít jiny hlídání.
@Arturie píše:
A co ho překvapit a vrhnout se na nej nekde na veřejnosti? Tuhle jsem byla v obchodaku, ženská lákala chlapa do převlikaci kabinky a on trotl nešel. Mela jsem mu sto chuti říct, jdi, žena si chce za@ukat. Nevim, jak je velký prcek, tak az pujde dat do dětského koutku nebo az budete mít jiny hlídání.
@Arturie píše:
Tys to zabila ![]()
@Anonymní píše:je fakt, ze na me i dost mysli..jako vsimam si malickosti a dela mi radost i kdyz jde treba nakoupit.. vzdycky si na me vzpomene a koupi mi i neco co mam rada i kdyz to nemel napsany..posledne jsem se pohadali tesne pred tim nez jel nakoupit a ja ho celkem nastvala..a on mi stejne nakoupil nekolik veci navim proste protize vi, ze je mam rada..
proste jde videt, ze si vsima, vi co mam rada a mysli na me i pri blbym nakupu potravin
i takova malickost me fakt tesi jako jo
![]()
takze vim, ze to urcite neni o tom, ze by nemel rad…ale spis nejaka ta pritazlivost treba nevim…to u nej asi trochu vazne no
ale je fakt, ze on je takovej…no..trosku jinej…
Kazdy clovek je jiny, tak i chlap ci zenska ma jine veci za potrebi. Vis ono kdyby to delal porad, tak te to brzo omrzi. Nebude ti to vzacne. Kdyz bude osmatavat prumerne a pak nekdy vic…i vic te to dostane ![]()
On chlap nema za potrebi projevovat lasku a naklonost jen takto. Jen nektere zeny si to pripousti mnohem vice a zbytecne.
V kuchyni osmatava obcas, bez pusy to vecer nejde a rano jak kdy..ted moc ne, vetsinou jeste spim:-D A za ruku me venku bere vzdy. Pres den obcas pohladi kdyz jde okolo, a neplati ze denne. A proste kdyz chci ja, taky jdu a dam mu pusu a obejmu a tak. V hospe mi obcas hladi po zadech. Je to o nalade taky ![]()
Takze tak ![]()
U nás jsem ten mražák já a spíš se odtahuju. Manžel by byl přilepený furt, ale já tak nějak cítím, že potřebuju svůj prostor.
@Honza 12 píše:
Tys to zabila
No, nám je přes 40 a praktikujeme to dost často. Máme uz i letadlo
. Je to adrenalin a chtíč rozhodne chlapovi v očích nechybí.
@Filipousi píše:![]()
To byl asi pekny vulTohle musi dostat kazdyho chlapa…
Nemusi:-))) To ze ho to privede na tyhle myslenky to treba ano, ale neznamena ze to uskutecni. Ten muj by to taky neudelal, a ja taky…ale komu to na verejnosti nevadi…tak je to jina.
@Arturie píše:
No, nám je přes 40 a praktikujeme to dost často. Máme uz i letadlo. Je to adrenalin a chtíč rozhodne chlapovi v očích nechybí.
Však jasně.. Nemám nic proti.. Tady se mluví o všímání si sebe a pohlazení. A ty kabinka a letadlo.. To mě pobavilo.
@Petulka1234 píše: … a když už jsme u toho, já taky nemám pořád vždy náladu, aby mě zrovna objímal nebo tak…můj to taky moc neviděl u svých rodičů, tatka taky chlaďas, ale dával to najevo jiným způsobem (květinami, letmým dotekem atd…)
A můj partner to taky umí, zrovna když to nečekám a to mě pokaždé rozhodí a já se cítím tak šťastně, rozhodně více, než kdyby mě každý den říkal, jak moc mě miluje atd…
(já taky nemám moc vřelý vzor ve vlastní rodině), takže mi si vyhovujeme, i když mám taky své chvíle. A když ta chvíle přijde, tak řeknu partnerovi: prosímtě pojď ke mně, mám potřebu si tě nasát, tak mě obejmi a on přijde a obejme mě![]()
Pravda, pravda, pravda ![]()
@Kamikadze píše:
Nemusi:-))) To ze ho to privede na tyhle myslenky to treba ano, ale neznamena ze to uskutecni. Ten muj by to taky neudelal, a ja taky…ale komu to na verejnosti nevadi…tak je to jina.
Takže jenom cudně v posteli?
@Honza 12 píše:
Však jasně.. Nemám nic proti.. Tady se mluví o všímání si sebe a pohlazení. A ty kabinka a letadlo.. To mě pobavilo.
Jasné, ale taky tam zazněl chtíč. Tak aby chlap pochopil, ze tohle ji chybi. Vysvětlit mu to po chlapsku.