Jak si vás partner všímá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.4.15 09:08
@Honza 12 píše:
Je to chabý.. Dva týdny chlap není tak přítulnej, a ty už panikaříš, že o něho příjdeš.. Bože.

Ne že o něho přijdu, to si nemyslím..Spíš, že už to nebude „ono“

• Citovat
  • Upravit
30147
9.4.15 09:37
@Anonymní píše:
Ne že o něho přijdu, to si nemyslím..Spíš, že už to nebude „ono“

Tak časem opravdu příjde to že to nebude „ono“ s tím snad počítáš ne? Až opadne chemie bláznivé zamilovanosti a příjde vystřízlivění. Pak se teprv ukáže, jestli spolu zestárnete.. A aby to bylo „ONO“ to bys musela měnit partnera cca co tři roky.. aby jsi dostávala nové dávky zamilovanosti.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106572
9.4.15 10:06
@Honza 12 píše:
Tak časem opravdu příjde to že to nebude „ono“ s tím snad počítáš ne? Až opadne chemie bláznivé zamilovanosti a příjde vystřízlivění. Pak se teprv ukáže, jestli spolu zestárnete.. A aby to bylo „ONO“ to bys musela měnit partnera cca co tři roky.. aby jsi dostávala nové dávky zamilovanosti.. :cert:

zajímavé je, že vždycky to „ONO“ opadne jen na jedné straně a druhá to řeší, protože to „ONO“ u ni ještě stále funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
9.4.15 10:11
@Venetia píše:
zajímavé je, že vždycky to „ONO“ opadne jen na jedné straně a druhá to řeší, protože to „ONO“ u ni ještě stále funguje

myslím, že jedna strana to řeší proto, že si není jistá v kramflecích… třeba tím, že je ta závislejší, že o tom (a o sobě) pochybuje a za vším hledá nějaký důvod… pak se cítí ještě nejistější a ještě víc pochybuje, nastoupí ztráta sebedůvěry, s tím i ztráta důvěry v partnera a ve vztah vůbec (říká si, že už ji/ho určitě nemiluje, že už není dost přitažlivá/ý a už to jede) a už začne ten šílený kolotoč…
Ono to opadne na obou stranách, jasně že u někoho o kousek dřív, ale pokud je člověk zdravě sebevědomý, tak věří a nepotřebuje pořád ujišťovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106572
9.4.15 10:15
@Regina Hero píše:
myslím, že jedna strana to řeší proto, že si není jistá v kramflecích… třeba tím, že je ta závislejší, že o tom (a o sobě) pochybuje a za vším hledá nějaký důvod… pak se cítí ještě nejistější a ještě víc pochybuje, nastoupí ztráta sebedůvěry, s tím i ztráta důvěry v partnera a ve vztah vůbec (říká si, že už ji/ho určitě nemiluje, že už není dost přitažlivá/ý a už to jede) a už začne ten šílený kolotoč…
Ono to opadne na obou stranách, jasně že u někoho o kousek dřív, ale pokud je člověk zdravě sebevědomý, tak věří a nepotřebuje pořád ujišťovat…

Ono je to dost tím hlavně u chlapů ( u ženských netuším), že na začátku vztahu se chovají jinak a jak si začnou být ženskou jistí, vztah se někam posune, tak spadnou do nějakého lenivého stádia, kdy už není potřeba nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
9.4.15 10:27
@Venetia píše:
Ono je to dost tím hlavně u chlapů ( u ženských netuším), že na začátku vztahu se chovají jinak a jak si začnou být ženskou jistí, vztah se někam posune, tak spadnou do nějakého lenivého stádia, kdy už není potřeba nic dělat.

Ono je to dost tím hlavně u ženskejch, že se na začátku vztahu chovají jinak, a jak si začnou být chlapem jistí, vztah se někam posune, tak spadnou do stádia utahování řetězů, měl bys se mnou trávit víc času. Už bys měl tohleto a tamto, omez koníčky. Nechoď na ten fodbal.. Už si to pivko nedávej, a už zase jdeš s kamarády? Byť na začátku, mu sama nachystá svačinku, ať nemá na fotbale miláček hládek a donese pivko. (neplatí to o všech.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106572
9.4.15 10:31
@Honza 12 píše:
Ono je to dost tím hlavně u ženskejch, že se na začátku vztahu chovají jinak, a jak si začnou být chlapem jistí, vztah se někam posune, tak spadnou do stádia utahování řetězů, měl bys se mnou trávit víc času. Už bys měl tohleto a tamto, omez koníčky. Nechoď na ten fodbal.. Už si to pivko nedávej, a už zase jdeš s kamarády? Byť na začátku, mu sama nachystá svačinku, ať nemá na fotbale miláček hládek a donese pivko. (neplatí to o všech.)

fakt nevím, nemám s delšími vztahy moc zkušeností, ale připadá mi, že jak se ten vztah posune z toho počátečního chození do intezivnějšího stavu případně spolubydlení..já tomu soukromě říkám k plotně… jde to dopryč… všechno už je zadarmo, tak nač se snažit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
9.4.15 10:35
@Venetia píše:
fakt nevím, nemám s delšími vztahy moc zkušeností, ale připadá mi, že jak se ten vztah posune z toho počátečního chození do intezivnějšího stavu případně spolubydlení..já tomu soukromě říkám k plotně… jde to dopryč… všechno už je zadarmo, tak nač se snažit

Nechápu.. Jak snažit? Když dva začnou spolu bydlet, tak se to ustálí, najede se na nějakej režim, nastaví se zhruba rámce toho jak to funguje, a pak se podle něho jede. Ledaže by to chlap chtěl nastavit tak, že všechno hodí na hrb ženský a dělej, Nebo naopak, ženská chlapovi.. No holt, jak si to nastaví na začátku, tak to pak funguje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
9.4.15 10:39
@Venetia píše:
fakt nevím, nemám s delšími vztahy moc zkušeností, ale připadá mi, že jak se ten vztah posune z toho počátečního chození do intezivnějšího stavu případně spolubydlení..já tomu soukromě říkám k plotně… jde to dopryč… všechno už je zadarmo, tak nač se snažit

Spíš to bude to, že se ti dva začínají víc znát. Takže ten počáteční „zájem“ kdy vlastně toho druhého poznáváš a všechno tě zajímá.. zmizne.. Protože po delším čase už toho druhýho přece jenom znáš, víš jak se chová a tak.. Tak už nemáš ani ten „zájem“ kam nasměrovat… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106572
9.4.15 10:39
@Honza 12 píše:
Nechápu.. Jak snažit? Když dva začnou spolu bydlet, tak se to ustálí, najede se na nějakej režim, nastaví se zhruba rámce toho jak to funguje, a pak se podle něho jede. Ledaže by to chlap chtěl nastavit tak, že všechno hodí na hrb ženský a dělej, Nebo naopak, ženská chlapovi.. No holt, jak si to nastaví na začátku, tak to pak funguje..

Při tom chození musí vyvinout nějakou aktivitu oba, aby se sešli, být na sebe naladěni, aby ten čas co spolu stráví byl pro oba hezký… jak jsou častěji spolu, tak už to nefunguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
9.4.15 10:48
@Venetia píše:
Při tom chození musí vyvinout nějakou aktivitu oba, aby se sešli, být na sebe naladěni, aby ten čas co spolu stráví byl pro oba hezký… jak jsou častěji spolu, tak už to nefunguje

asi si vybíráš špatné partnery… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106572
9.4.15 10:51
@Regina Hero píše:
asi si vybíráš špatné partnery… :nevim:

to nepopírám :D momentálně po roce neočekávaně fungujícího vztahu.. jsem se rozhodla udělat vstřícný krok co se týká četnosti kontaktů a mám pocit, že přesně tím jsem to totálně zabila a už to přestává fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
9.4.15 10:56
@Venetia píše:
to nepopírám :D momentálně po roce neočekávaně fungujícího vztahu.. jsem se rozhodla udělat vstřícný krok co se týká četnosti kontaktů a mám pocit, že přesně tím jsem to totálně zabila a už to přestává fungovat

A co? Vyžaduješ partnerské všední chování? Nebo to vzrušující, chodící? Obojí asi nedostaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106572
9.4.15 10:58
@Honza 12 píše:
A co? Vyžaduješ partnerské všední chování? Nebo to vzrušující, chodící? Obojí asi nedostaneš.

To druhé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
9.4.15 11:02
@Venetia píše:
To druhé :D

Myslíš že je to udržitelné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit