Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kamikadze píše:
AAaaaa chlap zvedavejA kdyz jsi tak zvedavy tak priroda (ne park kde furt chodi lidi), a vlak (neni nad to byt v nocnim vlaku sami v kupicku)
@Nina Filipi píše:
Miluju, když můžu svého muže vzít za rozkrok. Strašně mě to vzrušuje![]()
je to tam takový hebký a měkoučký
Na procházce v obchoďáku.. ![]()
@Honza 12 píše:
Na procházce v obchoďáku..
ale prddd, hezky doma, když chodí v domácím a na ostro, to tam ta ruka zajede jedna dvě.. Pěkně po zadečku a pak zepředu vrrrn
Chceme zakladatelku inspirovat. Me tahle diskuze například inspirovala a napsala jsem, at přijde z prace naostro neboli na cikána ![]()
@Nina Filipi píše:
ale prddd, hezky doma, když chodí v domácím a na ostro, to tam ta ruka zajede jedna dvě.. Pěkně po zadečku a pak zepředu vrrrn
Jo hlavne i kdyz ma boxerky..to tech se taky da dobre dostat:-D
Mš sí všímá až moc
, někdy mě to štve, někdy je to milé. Vodíme se za ruku, občas pusa, tancujeme v obchoďáku, děláme blbiny…ale každý je jiný, to neznamená, že tě nemá dost rád.
@Nina Filipi píše:
Miluju, když můžu svého muže vzít za rozkrok. Strašně mě to vzrušuje![]()
je to tam takový hebký a měkoučký
vy jste ale rošťáci, pochlub se nám ještě něčím, jak jste šťastný ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
vy jste ale rošťáci, pochlub se nám ještě něčím, jak jste šťastný
@zorkaV píše:
U nás jsem ten mražák já a spíš se odtahuju. Manžel by byl přilepený furt, ale já tak nějak cítím, že potřebuju svůj prostor.
U nás taky tak, přítel by mě pořád objímal, pusinkoval a držel za ruku, ale já to vydržím vždycky jen chvíli a jen kvůli němu, protože ve skutečnosti, když mě drží za ruku, nebo objímá, cítím se jak vězeň a mám pocit, že nemůžu dýchat a že se musím co nejrychleji vymanit a utýct
..Každej na to otlapkávání zkrátka není ![]()
@Sonarka měla jsem před ním přítele, co na to nebyl vůbec a to kdy jsem k němu 2× do týdne přišla a objala ho nebo se k němu přitulila u filmu, tak jsem byla „mazlinka“. A tady, že je ten chlap založený úplně jinak, tak mě tím spíš svým způsobem obtěžuje. Stejně tak sex. Absolutně nemám šanci začít já nebo ho svádět, protože než se dostanu k nějaký svojí osobní chuti, přijde dřív on a začne. Prostě je to mazel a vášnivka a já už jsem jak starej frigidní mrazící box.
@zorkaV píše:
@pohledzdruhestrany
když si Mařka s Pepou zajedou pod trenky tak to domácí štěstíčko prostě je, jak vyšitý, určitě ani ty selebrity se nemaj tak šťastně… ![]()
@JayLee píše:
mame to uplne obracene nez vy![]()
a uprimne by me docela mrzelo mit to jako vy a hrozne by mi to chybelo
pac ono to udela hodne pak ve vztahu a o ledaccem to svedci
A o čem to jako svědčí, prosím Tě? Maximálně tak o tom, že jsme každý jiný a zakladatelce tyhle rýpance zavedou na cestu, kde bude zbytečně řešit imaginární problém. Chápu - ona má problém, jí se zdá, že si jí partner málo všímá, ale s největší pravděpodobností to má partner tak nastavené a nezmění se. Takže ať bere nebo nechá být, o ničem jiném to nesvědčí ![]()