Jak trávíte čas u přítele, u kterého nebydlíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2205
12.6.16 21:45
@Anonymní píše:
@Lady Beejá bydlím v domě a mám tam děti, dokud si nebudu jistá, nechci jim tam nikoho stěhovat

To na jednu stranu samozřejmě chápu, myslím, že tak je to správné, na druhou stranu… ty si ho nechceš tahat domů zatím a po něm chceš aby si kvůli vám koupil větší byt? Když ještě ani neví jak to mezi vámi je, u tebe doma nebyl, tvé děti nezná. Koupě bytu je také zásadní krok, stejně tak jako představit nového chlapa dětem. Ale jak říkám, mě by spíš vadil ten nedostatek společných zájmů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
12.6.16 21:46

Já teda když jsem přijela k příteli, tak jsme většinu byli zalezlí v posteli a dívali se spolu na film. :mrgreen: nebo se tulili.. To byli začátky, tak jsme třeba chodili někde si sednou- retaurace, nebo výlet..
No záleží jak to dlouho takto se jen procházíte.. Mě to ze začátku stačilo jen tak nic moc akčního..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
12.6.16 21:46
@lleennttiillkkaa píše:
Tak to už je zase celkem dost. K tobě se nastěhovat nechce?

Ona ho tam nechce, kvůli dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
12.6.16 21:48
@Lady Bee píše:
Ona ho tam nechce, kvůli dětem.

Jojo už jsem četla, napsala to, než jsem to odeslala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
12.6.16 21:50
@Anonymní píše:
On zpočátku tlačil na to bydlet spolu, brzdila já. Jenže na nákup bytu nebo domu nemá. Tak se tak nějak hodil do klidu, že to teda mám zajistit já a on čeká.
Kdybych se chtěla přistěhovat, tak se tam ani nevejdu, pracuju žčásti z domu, to bych musela mít PC snad v posteli.

Na mě to dělá dojem, že nemá moc peněz. Proto odmítání kina, výstav, restaurace a tlačení do společného bydlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
12.6.16 21:50
@Anonymní píše:
On zpočátku tlačil na to bydlet spolu, brzdila já. Jenže na nákup bytu nebo domu nemá. Tak se tak nějak hodil do klidu, že to teda mám zajistit já a on čeká.
Kdybych se chtěla přistěhovat, tak se tam ani nevejdu, pracuju žčásti z domu, to bych musela mít PC snad v posteli.

A co presne mas vlastne ted zajistit? Jemu lepsi bydleni? Nebo to aby sel k tobe?
To zni nejak divne :D
A jinak u randeni a nebydleni jsme chodili do kina, do restauraci, i do toho parku, zabehat si spolu, varili jsme protoze jsem starostliva kachna, tak aby se poradne najedl. Chodili jsme si zaplavat, do knihkupectvi a hrackarstvi a hlavne jsme spolu planovali!

• Citovat
  • Upravit
2205
12.6.16 21:51
@lleennttiillkkaa píše:
Na mě to dělá dojem, že nemá moc peněz. Proto odmítání kina, výstav, restaurace a tlačení do společného bydlení

Tak to, že nemá moc peněz musela vědět už na začátku přeci :nevim: spíš než to, že je nemá, bych se zajímala o to, proč je nemá. Je líný? Nekvalifikovaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
12.6.16 21:53
@Anonymní píše:
Spíš mám pocit, že bych ho musela do všeho kopat. Dokonce řekl, že potřebuje dril - povely, kdy vstávat, kdy jít spát :zed: no přece mu nebudu říkat, kdy má jít spát.

Tak to by mi taky vadilo. Kam ho postavíš, tam stojí ještě za rok. Co s takovým zakladatelko? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
@Anonymní píše:
Spíš mám pocit, že bych ho musela do všeho kopat. Dokonce řekl, že potřebuje dril - povely, kdy vstávat, kdy jít spát :zed: no přece mu nebudu říkat, kdy má jít spát.

Tak to by mi taky vadilo. Kam ho postavíš, tam stojí ještě za rok. Co s takovým zakladatelko? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
@Anonymní píše:

No, pro tebe to je jako dalsi dite a to logicky matka od deti v zivote nechce, potrebuje chlapa co ji podpori a se kterym cas bude mit smysl.
ALe, treba by te chvili bavilo delat dominu, neni on tak trosku submisivni? :D

• Citovat
  • Upravit
2205
12.6.16 21:54
@Anonymní píše:
nekvalifikovaný

Takže se základkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
12.6.16 21:55
@Anonymní píše:
nekvalifikovaný

Hele a cim ti imponuje, proc s nim vlastne jsi?
Je chytry, vtipny, starostlivy? (to posledni asi moc ne) Nezni mi jako nejaka zivotni jistota, nezni mi ani jako pomoc, ani clovek co te vnima.. Co ti tento vztah dava? :)

• Citovat
  • Upravit
27265
12.6.16 21:55
@Anonymní píše:

a měl to tak vždycky? Tzn před smrtí manželky?
Hele já bych asi šla od toho. Jako u nás doma většinu výletů taky organizuju já, ale tohle by bylo moc i na mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
12.6.16 21:57
@Bora-Bora píše:
promin, ale po 2 letech už bys měla mít jasno. Přijde mi, že od něj čekáš, že bude investovat, ale sama nehodláš nic. Já jsem se svým přítlem kratší dobu, děti se znají, budeme se k sobě stěhovat a už ted se bavíme o tom, jak to u něj předěláme a já vyšperkuju podle svého vkusu. Neměla bych ani problém, aby se on nastěhoval ke mě, ale takhle to je nejlepší. Oba máme barák

To je tak, když jsou na tom dva tak nějak stejně. Oni evidentně ne. Ona se nechce dělit, což teda tak nějak chápu, protože on je opravdu jak mouchy snězte si mě a on by nejradši přišel k hotovému, to že nezná děti, ani její bydlení je podle mě jen důkaz toho, že toto cítila už od začátku z něj a doufala, že se to změní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
12.6.16 21:59
@Anonymní píše:
Varit se u něj nedá, jídlo mu vozím. Tam se dá jen ležet v posteli nebo sedět na kraji gauče a koukat, jak on kouká do PC.
Pořád ho někam tahám (plavat, výlety, na jedno), ale je to únavné a nedá se to vždy.Spíš jsem se chtěla zeptat, jestli ten váš byl ochoten sám od sebe zorganizovat byt, když jste mu třeba řekly, že se vám tam nelíbí.

Jo byl, i kazdy kluk v puberte kvuli me prestavoval pokoj nebo se to proste upravovalo tak, aby bylo pohodli pro oba. Ono je to normalni, ze kdyz jsou dva proste se to trosku upravi, zmeni, najde se nejaka moznost at jsou oba spokojeni :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky