Jak trávíte čas u přítele, u kterého nebydlíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13821
12.6.16 22:14
@Anonymní píše:
Já zvažuju přestěhování do jeho města, ted by mi zatím stačilo přijatelné bydlení na občasné přespání. A kdyžby se v tom bytě člověk cítil líp, pak by tam i víc zůstával.

A řekla jsi mu to? Navrhla jsi nějaká řešení v bytě?
Každý na to není, plánovat úpravy v bytě, pokud jemu to tak vyhovuje, tak se nedivím, že se do ničeho nehrne, ale pokud ví, že tobě to nevyhovuje, tak by asi nějaké změny připustit měl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
12.6.16 22:15
@Papuchalka píše:
Jj, vsak nerikam, ze takovi jsou vsichni. Ale v prijemnem prostredi se proste lepe zije, to se myslim da rici obecne :)
O jednom takovem mi vypravel partner, ten si pry i prestal prat funkcni obleceni, protoze by jinak tu funkcnost ztratilo a a vyvetrat to pry staci ;))Ale to uz jsem OT.

Jenomže jemu to třeba příjemné prostě je, tohle je hodně subjektivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
12.6.16 22:16
@Anonymní píše:
Já zvažuju přestěhování do jeho města, ted by mi zatím stačilo přijatelné bydlení na občasné přespání. A kdyžby se v tom bytě člověk cítil líp, pak by tam i víc zůstával.

Kvuli nemu? A planujes to sama nebo to chces spolu s nim? Mozna by mu pomohlo, kdyby jste si pronajali byt spolu, mel by nove prostredi, ktere by nepripominalo byvalou manzelku a treba by mel trosku vice elanu do zivota. Takze by ho mohlo nabit to, ze s nim neco planujes.

• Citovat
  • Upravit
2205
12.6.16 22:19
@Anonymní píše:
Spoustu věcí už začal dělat, rozhýbala jsem ho, ale dalo to práci. Já mám docela náročné zaměstnání, takže zas toho tolik mimo nepotřebuju. Momentálně mi víc vadí, že když jsem u něj, že jsem pořád v takovém stresu. Zkoušela jsem si tam číst, ale ani to nešlo.

Tak pokud ho předěláváš takto od základu, tak i tohle ti bude trvat :nevim: pak si ale nelze stěžovat, do toho si prostě s tímhle šla. Pro mě je naprosto nemyslitelné být s někým koho bych musela předělávat a ani k tomu nemám vlohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.6.16 22:22
@Anonymní píše:
@Lady Beejá bydlím v domě a mám tam děti, dokud si nebudu jistá, nechci jim tam nikoho stěhovat

pokud si po dvou letech vztahu nejsi jistá, že ho chceš představit dětem, pak to není ten pravý a ztrácíš s ním čas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.6.16 22:24
@Anonymní píše:
Varit se u něj nedá, jídlo mu vozím. Tam se dá jen ležet v posteli nebo sedět na kraji gauče a koukat, jak on kouká do PC.
Pořád ho někam tahám (plavat, výlety, na jedno), ale je to únavné a nedá se to vždy.Spíš jsem se chtěla zeptat, jestli ten váš byl ochoten sám od sebe zorganizovat byt, když jste mu třeba řekly, že se vám tam nelíbí.

když jsem s mým mužem začala chodit, tak jsme přesně takhle trávili většinu času… jezdil domů jen na víkendy, takže jsme byli celé dny na výletech, na kolech, u vody, na procházkách, na horách, na lyžích, na běžkách… a když jsme se vrátili, tak jsme zalezli do postele a vylezli z ní až ráno, abychom zase někam vyrazili… a vždycky se něco takového dalo podniknout, počasí nepočasí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
12.6.16 22:27
@Anonymní píše:
třeba suší prádlo tak, že dá sušák na otevřené dvěře horní skříňky. Říkala jsem, proč to nedáš ven na balkon (ten vůbec nepoužívá). prostě ne, takhle to dělá, úžasný nápad.
Mám kolikrát strach mu něco předělat, protože on je takový pedant, všechno má kolem sebe rozložené, na poličkách neměnné pořadí předmětů. Vpodstatě jsem si tam „přidělila“ tu jedinou židli, na kterou si dám věci. A když něco někam odložím, tak to jde přerovnat. :zed:

A teď vážně zakladatelko a prosím odpověz, vážně s takovým chceš být? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
12.6.16 22:33
@Anonymní píše:
No proto tady nad tím tak uvažuju :mrgreen:

No mě z toho zatím teda vychází samé dost podstatné mínusy pro společné soužití, ale samozřejmě to musíš vědět nejlépe ty sama. A podle mě to tušíš, jen se to těžko připouští. Mě přijdeš jako nezávislá ženská, která se o sebe umí a musí postarat. Která hledá parťáka a ne dítě. To prostě nejde dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
12.6.16 22:39
@Lady Bee píše:
No mě z toho zatím teda vychází samé dost podstatné mínusy pro společné soužití, ale samozřejmě to musíš vědět nejlépe ty sama. A podle mě to tušíš, jen se to těžko připouští. Mě přijdeš jako nezávislá ženská, která se o sebe umí a musí postarat. Která hledá parťáka a ne dítě. To prostě nejde dohromady.

Like ;)

• Citovat
  • Upravit
29350
12.6.16 22:39
@Anonymní píše:
Bývalý byl taky takový akčnas, pořád jsme něco dělali, kolikrát dlouho do noci třeba byli v dílně.
Tenhle nemá žádné kamarády, to mi strašně chybí, jít někam s ním do společnosti, na lyže (nelyžuje), na vodu (nikdy nebyl), na večírek. Pořád s ním chodím někam jen sama.

já jsem s ním chodila a chodím (teda teď už i s dětmi) taky vždycky sama, proč další společnost? Ale mně to teda vůbec nevadilo, někdy s námi jela jeho máti s mužem… ale většinou jen sami dva… a taky mě bral na akce, o kterých jsem neměla ani zdání, to nebyl žádný problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
12.6.16 22:43
@Anonymní píše:
Taky se už nějakou dobu trápím. Je hodný, vozí mi dárky, to potěší, není to o ceně, jsou to drobnosti. Ale přesně, kdyby byl trochu akčnější, tak by to bylo jinak.

Takhle bys asi mohla přemýšlet v 15… nosí mi dárky, je to fajn… ale v dospělosti? To je prostě docela dost málo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.6.16 22:45
@Anonymní píše:
Taky se už nějakou dobu trápím. Je hodný, vozí mi dárky, to potěší, není to o ceně, jsou to drobnosti. Ale přesně, kdyby byl trochu akčnější, tak by to bylo jinak.

hele, není to ten, co ti nutil oblečení po zemřelé ženě? Byla tu kdysi taková diskuze, tipla bych si, že to bude ten stejný… byl už starší a měl to v bytě tak, jak to měl se svou první ženou, nic nechtěl měnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
12.6.16 22:47
@Anonymní píše:
To je další věc. Má 4, jsou velké, ale už je 10 let neviděl. Asi třikrát jsem se ptala, verze se trochu liší, problém byla ta jeho druhá žena. A s tou druhou děti neměli.
Nabádala jsem ho, aby je kontaktoval, nechce, že prý ho urazily :zed: To že se s nimi nestýká je pro mě hodně blikající světlo.

8o 8o 8o všechno to co si napsala, by bylo na pořádnej červenej maják minimálně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.6.16 22:48

Zakladatelko, a co tě na něm vlastně tak přitahuje, že jsi s ním už dva roky? Nemáte ani společné zájmy, ani tě to u něho nebaví, ani jeden z vás se nechce přizpůsobit tomu druhému… co vás vlastně spojuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3444
12.6.16 22:48
@Anonymní píše:
To je další věc. Má 4, jsou velké, ale už je 10 let neviděl. Asi třikrát jsem se ptala, verze se trochu liší, problém byla ta jeho druhá žena. A s tou druhou děti neměli.
Nabádala jsem ho, aby je kontaktoval, nechce, že prý ho urazily :zed: To že se s nimi nestýká je pro mě hodně blikající světlo.

Tak to uz je hodně na pováženou…a vztah k Tvým dětem ma jaký? Vůbec nepises, ze by ten váš spoecny čas byl traveny i s Tvým dětmi. Jinak vesměs souhlasím s názor ostatních…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí