Jak ušetřit bokem peníze?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@geilens píše:
@Mamculina ono je podstatné psát hlavně každou blbostto pak na konci měsíce koukáte, za co vyhazujete prachy
btw. 4500,– za mimčo?? můžeš mi to rozepsat?
Pliny.. 5 baleni pemprsek z bavlny.. bile s indikatorem… 2000,– 4× nutrilon 1200, 30 presnidavek hipp zelenina - 900, pak nejaky ovocny a asi 3 kase, ubrousky nekupuji, oplachuji pod vodou.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sonreir Kaviárový tousty ![]()
Ale 6000,– jsem schopná utratit taky, spíš nechápu 4500,– za mimino a 1000,– zvířata ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vař prckovi…2 mrkve brokolice a kus kuřete je lepši než cela sklenička a výjde to levnej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ewanka Nas treba kocour vyjde na cca 700 mesicne. Pocitam jidlo a kockolit. Ma spesl stravu, zdravotni duvod. Takze mi to za psa a kocku prijde dobry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já ty 4500 za mimino taky utratím, ale z toho jsou skoro 2000 hadry
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mamculina Plíny kupuješ kvůli značce nebo jiný nesnese? Skleničky jsou hovadina největší - bud kup levnější, nebo vař doma
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mamculina a teda plíny jsem kupovala v akci většinou za 299 balík, vždycky víc balíků do zásoby, chce to hlídat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ewanka píše:
My máme taky kočku a stojí nás měsíčně asi 100 Korun… nevím tedy jak jsi přišla na 1000,– sice i se psem, ale i tak tomu nerozumím
Tak kupuji 4× stelivo, to je hned 150,– ma jednu kapsicku na den, to je cca 300kc, granule pro kocku kupuji 2× po 200kc a za civavu dam tak 200 za mesic ta toho moc nesezere. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ajuše naše kóča má taky prémiové granule, ty stojí 700 za 7 kg a vystačí jí to půl roku + kočkolit stojí taky pár korun, kupujem nějaký z DMka nebo z čeho (nevím přesně, kupuje přítel - na mě to je těžký), tak něco málo přes stovku měsíčně… kapsičky jí vůbec nekupujem - oberu jí kuře, když zbyde z oběda, dám jí zbytek smetany když peču - to si pochutná - kapsička za 30 kč jednou za půl roku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mamculina píše:
Pliny.. 5 baleni pemprsek z bavlny.. bile s indikatorem… 2000,– 4× nutrilon 1200, 30 presnidavek hipp zelenina - 900, pak nejaky ovocny a asi 3 kase, ubrousky nekupuji, oplachuji pod vodou..
A můžu se zeptat, proč mu nevaříš? Já tedy na nějakou korunu nehledím, ale kupovat jídlo ve skleničce mi nikdy nenapadlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mamculina píše:
Pliny.. 5 baleni pemprsek z bavlny.. bile s indikatorem… 2000,– 4× nutrilon 1200, 30 presnidavek hipp zelenina - 900, pak nejaky ovocny a asi 3 kase, ubrousky nekupuji, oplachuji pod vodou..
Tak by ses mela rozmyslet, zda chces opravdu setrit a podle toho se zacit chovat. Protoze podle toho co pises, vyhazujete dost penez oknem za blbosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mamculina Prosimte a to kdyz nerozmrazite maso, jako letite hned do krsmu pro cerstvy? A zbytky jidel zsmrazit zamrazit, nevyhazovat. Hned se neco usetri.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mamculina pliny zacni kupovat v akci jsou i jine dobre nejen pampersky, prestan kupovat sklinky a var a zamrazuj. I presnidavky si udelas kup par jablek uvar rozmixuj a zavri do sklenek…nutrilon nevim sama kojim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@geilens píše:
@Mamculina Plíny kupuješ kvůli značce nebo jiný nesnese? Skleničky jsou hovadina největší - bud kup levnější, nebo vař doma
Bohuzel ma po me atopicky exem, takze jiny nesnese, tyhle jsou z bavlny a to jeste musim menit pravidelne po 2h. Sklenicky jsem kupovala a zvykla si, kdyz udelam vlastni, tak mi to neji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mamculina bile jsou supr, ale taky maji supr cenu. Nas snese vsechny, takze bile na noc, abych nemusela prebalovat - rano je suchy, doma oranzove sunky pampersky, ven zelene. Nezda se to, ale maly ma zadek v suchu a dost se na tom usetri. Kor kdyz kupujes v akcich…
Sklenicky jsou blbost. Lepe domaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit