Jak vycházíte s mateřskou?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Já vím, že alimenty by byli vyšší.Asi nemám odvahu ho vyhodit, protože když jsem ustoupila, že odejdu já, tak mi vzal dceru a mě vystrkal za dveře..
![]()
že půjdu sama.
jsem tu nová ale drtí me co píšeš, neuvěřitelny on si vlasně bydlí a jí zadara… hele je to tvuj byt??? at platí půlku to samé jídlo, prací prášek aviváž aj… kdyby se ke me takhle choval muj přítel tak bych byla v prd… já matěřskou nedostanu dostanu až rodičák a stejně řešíme finance spolu, já moc neutratím ale když mu řeknu co potrebuju koupit tak mi dá peníze(nekdy až moc) a říka mi kup si ješte aspon zmrzku nebo ovoce… ![]()
@Anonymní píše:
Já vím, že alimenty by byli vyšší.Asi nemám odvahu ho vyhodit, protože když jsem ustoupila, že odejdu já, tak mi vzal dceru a mě vystrkal za dveře..
![]()
že půjdu sama.
Nezakládala jsi tu už diskuzi? Proč ho tedy nenecháš vystěhovat policajtama? Evidentně Tě vydírá přes malou.
@dadasik píše:
jsem tu nová ale drtí me co píšeš, neuvěřitelny on si vlasně bydlí a jí zadara… hele je to tvuj byt??? at platí půlku to samé jídlo, prací prášek aviváž aj… kdyby se ke me takhle choval muj přítel tak bych byla v prd… já matěřskou nedostanu dostanu až rodičák a stejně řešíme finance spolu, já moc neutratím ale když mu řeknu co potrebuju koupit tak mi dá peníze(nekdy až moc) a říka mi kup si ješte aspon zmrzku nebo ovoce…
To závidím, ale měli jsme to stejně… nvm kdy se to zlomilo a hlavně proč..
prostě třeba včera jsme byli nakupovat… tak koupil chleba, mléko, malej banán na sváču a pak sobě vodu do práce, sobě salám (kterej nejím),sobě májky, a pak řekl skoro u kasy: „Tak si taky něco vem, no!“
prostě nevím, už je mi i snad nepříjemný vedle něj chodit, protože nevím…mateřskou dám na nájem, z toho mi zbývá nějaky 2tis.,tak za ty něco koupim malej a tak a končím…
Včera mi po práci volal, jestli si pojedeme teda s ním koupit telefon, a opět jsem vedle něj jen šla a koukala. Přitom vždy mi něco kupoval…zbylo mu v peněžence 16.000 pro nic za nic…a nic prostě! U trafiky mi řekl, jestli chci časopis.
![]()
- Upravit
Tak at základní vydaje jdou napul, on tam taky bydlí ne? tak at se podílý, základní jídlo atd… nebo at si vaří sam
@dadasik tot jak začnou praktikovat, tak si myslím, že vzrah je u konce. Moje, tvoje, nájemník
Možná by nebylo špatné si sednout a zkusit to probrat.. Já se tvého chlapa určitě nezastávám, neznám ho, ani tebe, ale třeba ty dva tisíce na jídlo za týden s emu zdá moc.. Třeba si promluvit, že je všechno drahé atd..
Oni někteří chlapi jsou v tomto opravdu naivní - měla jsem to celý život doma, u táty, že si myslel, co stálo před 10 lety stojí i nyní tolik atd..
@kvaček píše:
@dadasik tot jak začnou praktikovat, tak si myslím, že vzrah je u konce. Moje, tvoje, nájemník
Možná by nebylo špatné si sednout a zkusit to probrat.. Já se tvého chlapa určitě nezastávám, neznám ho, ani tebe, ale třeba ty dva tisíce na jídlo za týden s emu zdá moc.. Třeba si promluvit, že je všechno drahé atd..
Oni někteří chlapi jsou v tomto opravdu naivní - měla jsem to celý život doma, u táty, že si myslel, co stálo před 10 lety stojí i nyní tolik atd..
Tisícovku na týden!!! Po druhé! Nejde si s ním sednout, jakmile začnu tohle téma,řekne tak táhni a strká mě za dveře,když se mi to nelíbí.
- Upravit
@Anonymní píše:
Tisícovku na týden!!! Po druhé! Nejde si s ním sednout, jakmile začnu tohle téma, řekne tak táhni a strká mě za dveře, když se mi to nelíbí.
Byt je Tvůj, jak si může dovolit Tě vyhazovat?
A nebo ho pošli na nákup.. napíš co potřebuješ a nech jde nakoupit a uvidí hned kolik se nechá za potraviny…
@Anonymní píše:
![]()
že půjdu sama.
Dceru dej na hlídání kamarádce, vyměň zámek, zbal mu kufry a vyhoď ho. Čekej na něj doma s kamarádem aby tě ten primitiv neskopal do kuličky a máš klid.
Jj, teď ve čt máme jet k nám na chalupu na 10dní, to jsem na to zvědavá..
- Upravit
@Anonymní píše:
![]()
že půjdu sama.
Tak si to příprav až bude pryč, zabal mu za dveře, výměn zámek a odjed na par dní neznámo kam
Ještě taková otázka, počítá nebo přihlíží soud k tomu, když hned jak jsem mu oznámila, že jsem těhu se ode mě odstěhoval a vlastně od 3.měs. do porodu se nezajímal a nic nekoupil???
- Upravit
Jojo vyměna zámku je dobrá volba:) pokud tam nemá trvalé bydliště nemá tam co dělat, a navíc má 2 roky i vuči tobě vyživovací povinnost od chvíle slehnutí( myslím že to nejak tak je) není to buchví co ale aspon neco málo… a soud se o to určite bude zajímat jak se choval v pruběhu těhotenství, ale možná bych se poradila s nejakým právníkem jsou i poradny zdarma kde by mohli poradit a nebo se zeptat na policii tam ti řeknou nejvohdejší zpusob
@Anonymní píše:
Ještě taková otázka, počítá nebo přihlíží soud k tomu, když hned jak jsem mu oznámila, že jsem těhu se odsi na socialku, tam ti se vším pomuzou a hned zadej žádost o svěření do pece!
Moc děkuji… Nemá tu trvalé bydliště, ani není ve smlouvě jako spolubydlící..
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat