Jak začít nepříjemné téma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
597
15.2.11 23:06

já obvykle řeknu „prosím Tě, až budeš mít čas, mohl bys udělat…“ a pak už se o to nestarám, až to bude, tak to bude, někdy třeba i za rok, občas připomenu. Když už jsem ale tři roky skučela o poličky, bylo třeba změnit taktiku. Takže když jsme jeli se známými na hory, tak jsem se toho kluka zeptala, jak dlouho by mu trvalo udělat dvě poličky a že prý tak půl dne se vším všudy. A na to jsem muži řekla, vidíš trvalo by mu to jen půl dne. Příští víkend jsem je měla a netrvalo to ani tak dlouho. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
15.2.11 23:18
B.T. píše:
já obvykle řeknu „prosím Tě, až budeš mít čas, mohl bys udělat…“ a pak už se o to nestarám, až to bude, tak to bude, někdy třeba i za rok, občas připomenu. Když už jsem ale tři roky skučela o poličky, bylo třeba změnit taktiku. Takže když jsme jeli se známými na hory, tak jsem se toho kluka zeptala, jak dlouho by mu trvalo udělat dvě poličky a že prý tak půl dne se vším všudy. A na to jsem muži řekla, vidíš trvalo by mu to jen půl dne. Příští víkend jsem je měla a netrvalo to ani tak dlouho. :dance:

zlatíčko, skočíš se smetím??

• hmmm, hned??

néé, klidně zítra … nebo víš co, nech to na příští týden
:huban: :cert: šel hned :D

u nás taktika chválení, srovnávání jínými, připomínání nefunguje … a já faktnemám trpělivost na to ho přemlouvat do nekonečna … na tu poličku jsem čekala fakt rok a kousíček .. přidělala jsem si ju pak sama. Ale aspoň mě pochválil :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
50725
15.2.11 23:29

Tak to MM je vzteklý, když se to po něm chce neplánovaně teď hned. On s tím musí počítat :lol: Tak je vhodné to chtít alespoň několik hodin předem… Teď jsem napnutá, do příštího pátku má zařídit desku k postýlce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
15.2.11 23:31

Prý hodně záleží, jak to formulujeme. Neříkat : mohl bys, prosím, vynést smetí (možná odpověď: nemohl) ale říct jasně : vynes, prosím, smetí
Chlapi reagují na jednoduché povely :-)
Ale co moc nechápu, že ti vadí, když si nechá na sobě svetr a dokonce si ho vezme druhý den. To mě by tak někdo mohl tohle vyčíst a pošlu ho někam. Promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.11 23:36
revu píše:
Prý hodně záleží, jak to formulujeme. Neříkat : mohl bys, prosím, vynést smetí (možná odpověď: nemohl) ale říct jasně : vynes, prosím, smetí
Ale co moc nechápu, že ti vadí, když si nechá na sobě svetr a dokonce si ho vezme druhý den. To mě by tak někdo mohl tohle vyčíst a pošlu ho někam. Promiň.

Ten svetr mě taky zaujal, ale já už jsem si zvykla, že jsem asi prase :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
15.2.11 23:41
Angua píše:
revu píše:
Ten svetr mě taky zaujal, ale já už jsem si zvykla, že jsem asi prase :lol: :lol: :lol:

Tak to já jsem zjistila až teď, že jsem prase, do teď jsem neměla tušení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.11 23:46
revu píše:
Angua píše:
revu píše:
Ten svetr mě taky zaujal, ale já už jsem si zvykla, že jsem asi prase :lol: :lol: :lol:
Tak to já jsem zjistila až teď, že jsem prase, do teď jsem neměla tušení :lol:

Tak to buď ráda, že ses neúčastnila té diskuze o tom, jak o sebe maminky pečují, když jsou na MD :mrgreen: Já jsem sice měla podezření už od té doby, kdy v rádiu říkali, že normální člověk se sprchuje 2× denně, ale tam se mi to potvrdilo definitivně :mrgreen:

Omlouvám se za OT :oops: Teď mi došlo, že jsem nenapsala ještě nic k tématu - takže muže hlavně nakrmit a nic neřešit, když jde v TV sport nebo má něco rozdělané :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
15.2.11 23:46

Kamarádce řekla psycholožka, že chlapy jsou jako psy. Potřebují jasný stručný povel, žádný omáčky okolo. A funguje to. Sice nemůžeš rozkazovat a sekýrovat, ale jasně zdělit svou žádost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
15.2.11 23:50

Anqua : OT nevadí, stejně už tu nikdo není :-)
Ty mi ale bereš moje poslední iluze, jsem na tom opravdu moc špatně :think: Zkusím tu diskusi pohledat, přeci mi to tu nebudeš servírovat po troškách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
way
15.2.11 23:55

Jak? Že mu řekneš na rovinu, co tě trápí. Žádné chození kolem horké kaše, neboť je to ztráta času.

• Citovat
  • Upravit
50725
15.2.11 23:59
revu píše:
Anqua : OT nevadí, stejně už tu nikdo není :-)
Ty mi ale bereš moje poslední iluze, jsem na tom opravdu moc špatně :think: Zkusím tu diskusi pohledat, přeci mi to tu nebudeš servírovat po troškách :lol:

Jsme ji našla , ale bylo to ještě asi někde jinde… Akorát už nevím, kde :lol: Beztak zas nějaký OT :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
16.2.11 09:01

sory, co je OT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.2.11 09:47
lenk píše:
sory, co je OT?

off topic = mimo téma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
16.2.11 10:35

A jak mu říct, že chceš sex? U nás zabralo, když se zaptal, co budu v neděli vařit. Odpověděla jsem, že NIC. Vytřeštil oči. A já jsem mu s ledovým klidem řekla, že vím o tom, že láska prochází žaludkem. Ale že nejen žaludkem. A že když u nás neprochází jinými části těla, tak nebude procházet ani žaludkem. Večer byl sex. :lol: a druhý den jsem uvařila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieHo
16.2.11 10:43
JančaK píše:
Kamarádce řekla psycholožka, že chlapy jsou jako psy. Potřebují jasný stručný povel, žádný omáčky okolo. A funguje to. Sice nemůžeš rozkazovat a sekýrovat, ale jasně zdělit svou žádost.
:lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí