Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty ženy v článku jsou bohužel dosti běžných rozměrů. Je dobře, že se propaguje, že u ony mohou mít vhodné padnoucí prádlo, což prostě pořád velká poprsí často nemají a že když se hezky a rozumně ke své postavě oblečou (bez minisukně a špagetovych ramínek a volnyho umastenyho trička), mohou být i kočky. Ale chce to trochu sebevědomí. Ten článek je jak z roku 2000.
teda ty fotky myslím.
Já taky nemám zrovna 50 kilo, ale ten langos si jednou za rok na ty dovolený pod stanem stejně dám. A víte co? Je strašně dobrej! A příští rok si ho dám znova.
@Kacabama Každá žena krásná opravdu není…stejně tak jako není krásný každý muž. To je jen taková fráze.
@Annabela11 píše:
@Kacabama Každá žena krásná opravdu není…stejně tak jako není krásný každý muž. To je jen taková fráze.
Není krásná pro většinu, ale pro jedince klidně být krásná může.
Jestli se mi na nic něco líbí, je to jejich sebevědomí
Ja bych se ani ted, kdy mam asi 3-4 kila nad svou ideální váhu, nenechala fotit v plavkách, natož v prádle. Ale to je tak všechno. Rozhodne bych tuhle soutěž nebo co to je nebrala jako účel zesměšnit účastnice. Naopak, všechny vypadají spokojeně a určitě je nikdo nenutí tam být ![]()
V rámci soucasnyho,,body positive” smýšlení mě to vůbec nepřekvapuje. Osobně proti tomu do jistý míry nic nemám, ale zas nic se nesmí přehánět ze.,,Modelky” typu Tess Holiday a podobné obézní dámy by rozhodne neměly být prezentovaný veřejnosti jako něco co je normální nebo v pořádku. Ženy z toho článku jsou tak na hraně. Ze jsou všechny zdravotně v pohodě úplně nevěřím, mlada ženská co na sobě tahá 30+ kil nadváhy, tam jasně musí byt neco špatně. Ale každý je za svoje tělo a zdraví zodpovědný sám.
Takže proč ne ![]()
A dámy typu tady těch soutěžící kdekoliv venku absolutně neřeším … at jsou na koupáku, at si daji burger, at si dělají co chtějí. Do toho nikomu nic není
No nevím, dámy se sice tváří že mají sebevědomí až na půdu, ale nic hezkýho pro oči to teda není
Neznám žádného chlapa, kterému by se „toto“ líbilo. Mačkat se v sádle
Ať si ty tlusťošky říkají co chtějí, není to estetické, není to zdravé a ony akorát nemají disciplínu a chuť s tím něco dělat, tak nám ostatním je to podsouváno jako normální. Normální je být zdravá a souměrná.
@Annizka Není, toto prostě není krásné pro nikoho, pokud to teda není úchylák s pokřiveným názorem na krásu
Ne každý je krásný a takové kecy, že má krásný nitro, nebo podobné žvásty…když se prezentuju takhle veřejně, tak snad prezentuju jak vypadám a tohle vypadá hnusně.
@Annabela11 píše:
@Annizka Nemám ráda tyhle obehrané fráze…
To ale neznamená, že to není pravda. ![]()
Vždyť ty ženy šly do soutěže dobrovolně, nikdo je nezesměšňuje. Jsou svéprávné a musí počítat s tím, že se lidé budou posmívát.
Na druhou stranu, proč by se měly schovávat?
No myslím že ty fotky z úvodního příspěvku jsou vlastně ještě dobrý…
Tady je jinačí umělkyně
https://www.blesk.cz/…bornici.html
A fotka s koštětem ![]()
@Annabela11 píše:
Každá žena se může někomu líbit a každá se může někomu nelíbit. I nad holkou z plakátu někdo může ohrnout nos. Pokud někdo dává na odiv své tělo, jde s kůží na trh bez ohledu jaké má proporce. Není to o těch modelkách, je to o nabídce a poptávce. Doba se mění, dnes má nadváhu většina lidí a prostě nechtějí koukat na štíhlé, chtějí si připadat normálně, zdravě, sexy. Počítám že podle vývoje typu „ode zdi ke zdi“, který pozorujeme u boje proti rasismu, diskriminaci žen, ochrany životního prostředí apod se v rámci boje proti štíhlosti začnou brzo štíhlí lidé eliminovat. Kdo nepřibere, už si ve slunečné nezahraje ![]()
@Annabela11 píše:
@Annizka Nemám ráda tyhle obehrané fráze…
Proč obehraná? Já jsem šeredná, 99 % tady by mě taky tak vidělo, ale evidentně se líbím manželovi, když si mě vzal a má se mnou děti.