Jak zesměšnit tlusté ženy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
98
18.8.21 12:17

Ty ženy v článku jsou bohužel dosti běžných rozměrů. Je dobře, že se propaguje, že u ony mohou mít vhodné padnoucí prádlo, což prostě pořád velká poprsí často nemají a že když se hezky a rozumně ke své postavě oblečou (bez minisukně a špagetovych ramínek a volnyho umastenyho trička), mohou být i kočky. Ale chce to trochu sebevědomí. Ten článek je jak z roku 2000. :nevim: teda ty fotky myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
18.8.21 12:18

Já taky nemám zrovna 50 kilo, ale ten langos si jednou za rok na ty dovolený pod stanem stejně dám. A víte co? Je strašně dobrej! A příští rok si ho dám znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
18.8.21 12:19

@Kacabama Každá žena krásná opravdu není…stejně tak jako není krásný každý muž. To je jen taková fráze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
18.8.21 12:20
@Annabela11 píše:
@Kacabama Každá žena krásná opravdu není…stejně tak jako není krásný každý muž. To je jen taková fráze.

Není krásná pro většinu, ale pro jedince klidně být krásná může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
18.8.21 12:21

Jestli se mi na nic něco líbí, je to jejich sebevědomí :D Ja bych se ani ted, kdy mam asi 3-4 kila nad svou ideální váhu, nenechala fotit v plavkách, natož v prádle. Ale to je tak všechno. Rozhodne bych tuhle soutěž nebo co to je nebrala jako účel zesměšnit účastnice. Naopak, všechny vypadají spokojeně a určitě je nikdo nenutí tam být ;)
V rámci soucasnyho,,body positive” smýšlení mě to vůbec nepřekvapuje. Osobně proti tomu do jistý míry nic nemám, ale zas nic se nesmí přehánět ze.,,Modelky” typu Tess Holiday a podobné obézní dámy by rozhodne neměly být prezentovaný veřejnosti jako něco co je normální nebo v pořádku. Ženy z toho článku jsou tak na hraně. Ze jsou všechny zdravotně v pohodě úplně nevěřím, mlada ženská co na sobě tahá 30+ kil nadváhy, tam jasně musí byt neco špatně. Ale každý je za svoje tělo a zdraví zodpovědný sám.
Takže proč ne ;)
A dámy typu tady těch soutěžící kdekoliv venku absolutně neřeším … at jsou na koupáku, at si daji burger, at si dělají co chtějí. Do toho nikomu nic není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
18.8.21 12:21

@Annizka Nemám ráda tyhle obehrané fráze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
18.8.21 12:22

No nevím, dámy se sice tváří že mají sebevědomí až na půdu, ale nic hezkýho pro oči to teda není :roll: Neznám žádného chlapa, kterému by se „toto“ líbilo. Mačkat se v sádle :poblion: Ať si ty tlusťošky říkají co chtějí, není to estetické, není to zdravé a ony akorát nemají disciplínu a chuť s tím něco dělat, tak nám ostatním je to podsouváno jako normální. Normální je být zdravá a souměrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
18.8.21 12:24

@Annizka Není, toto prostě není krásné pro nikoho, pokud to teda není úchylák s pokřiveným názorem na krásu :roll: Ne každý je krásný a takové kecy, že má krásný nitro, nebo podobné žvásty…když se prezentuju takhle veřejně, tak snad prezentuju jak vypadám a tohle vypadá hnusně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
18.8.21 12:24
@Annabela11 píše:

To ale neznamená, že to není pravda. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
18.8.21 12:29

Vždyť ty ženy šly do soutěže dobrovolně, nikdo je nezesměšňuje. Jsou svéprávné a musí počítat s tím, že se lidé budou posmívát.
Na druhou stranu, proč by se měly schovávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13228

No myslím že ty fotky z úvodního příspěvku jsou vlastně ještě dobrý…
Tady je jinačí umělkyně
https://www.blesk.cz/…bornici.html
A fotka s koštětem 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313

@Annizka Za mě to rozhodně pravda není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.8.21 12:30
@Annabela11 píše:
@Kacabama Každá žena krásná opravdu není…stejně tak jako není krásný každý muž. To je jen taková fráze.

Každá žena se může někomu líbit a každá se může někomu nelíbit. I nad holkou z plakátu někdo může ohrnout nos. Pokud někdo dává na odiv své tělo, jde s kůží na trh bez ohledu jaké má proporce. Není to o těch modelkách, je to o nabídce a poptávce. Doba se mění, dnes má nadváhu většina lidí a prostě nechtějí koukat na štíhlé, chtějí si připadat normálně, zdravě, sexy. Počítám že podle vývoje typu „ode zdi ke zdi“, který pozorujeme u boje proti rasismu, diskriminaci žen, ochrany životního prostředí apod se v rámci boje proti štíhlosti začnou brzo štíhlí lidé eliminovat. Kdo nepřibere, už si ve slunečné nezahraje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313

@Magical-eyes 8o 8o strašný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
@Annabela11 píše:

Proč obehraná? Já jsem šeredná, 99 % tady by mě taky tak vidělo, ale evidentně se líbím manželovi, když si mě vzal a má se mnou děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová