Jaká afrodiziaka jsou funkční?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
10.3.11 22:29
etatinek píše:
Kakika píše:Ta by mu utekla…pár koleček a už by popadal dech dědeček náš :-P
Pokéj, jako že bych ji honil po dvorku jako ten kohout a ta holčina (slípka) by si říkala, tak ještě jedno kolečko, ať si nemyslí, že jsem ku**a?? :lol: :-D

jo jo, přesně tak a ty by jsi v půlce kolečka odpadl a jak by k tomu ona přišla? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
10.3.11 22:30
Kakika píše:No jo no, afrodiziaka by si dopřával na velkém talíře, ale to by musel mít nějakou klidnou a povolnou, aby mu nedalo moc práce jí dohnat :lol:

Copak, snad se nehlásíš dobrovolně?! :lol: :-P

Kakika píše:
No, on se tady sice pořád shazuje, ale nemyslím si, že by to bylo až tak zlé. Jenže fotky se u něj prostě nedočkáme, tak můžeme jen doufat 8-)

A nebo děkovat Bohu, že vás toho ušetřil… :lol: :-P

• Citovat
  • Upravit
25324
10.3.11 22:30
etatinek píše:
Kakika píše:No jo no, afrodiziaka by si dopřával na velkém talíře, ale to by musel mít nějakou klidnou a povolnou, aby mu nedalo moc práce jí dohnat :lol:

Kakika píše:
No, on se tady sice pořád shazuje, ale nemyslím si, že by to bylo až tak zlé. Jenže fotky se u něj prostě nedočkáme, tak můžeme jen doufat 8-)

Tak nás zajímá každý zjev,že… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
10.3.11 22:32
Kakika píše:
noo, momi, tak už si připrav tašku s pivama a postav se ke dveřím…etatínek bude čarovat :lol:
Čáry, máry, fuk!! A…?? NIC!! Tak třeba příště… :mrgreen: :-P
Kakika píše:Jen aby se pak holky takovýho hada nelekali :lol:

No není had, jako užovka!! :-D :lol:

• Citovat
  • Upravit
16694
momi33 píše:
etatinek píše:

Kakika píše:

No jéje :mrgreen:
etatínku, já bych běhala, dokud by jsi fakt neodpadl, protože jsem potvora…se mnou by sis fakt naběhl :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
etatinek píše:
Kakika píše:
noo, momi, tak už si připrav tašku s pivama a postav se ke dveřím…etatínek bude čarovat :lol:
Čáry, máry, fuk!! A…?? NIC!! Tak třeba příště… :mrgreen: :-P
Kakika píše:Jen aby se pak holky takovýho hada nelekali :lol:
No není had, jako užovka!! :-D :lol:

No pozor, já mám doma skoro dvoumetrovou užovku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
10.3.11 22:35
Kakika píše:
momi33 píše:
etatinek píše:

Kakika píše:
etatínku, já bych běhala, dokud by jsi fakt neodpadl, protože jsem potvora…se mnou by sis fakt naběhl :-P

Oki, beru na vědomí a pozdravuj užovkáře, že tiše závidím, chtěl bych mít doma to co on… :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit
16694
10.3.11 22:37
etatinek píše:
Kakika píše:
momi33 píše:
etatinek píše:

Kakika píše:
etatínku, já bych běhala, dokud by jsi fakt neodpadl, protože jsem potvora…se mnou by sis fakt naběhl :-P
Oki, beru na vědomí a pozdravuj užovkáře, že tiše závidím, chtěl bych mít doma to co on… :lol: :-D

Tak to by byla jeho užovka fakt větší než on sám :lol: Na co ty hned nemyslíš, já myslela opravdového hada :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.11 22:37

""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11917.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11917.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
10.3.11 22:42
Kakika píše:Tak to by byla jeho užovka fakt větší než on sám :lol: Na co ty hned nemyslíš, já myslela opravdového hada :huban:

No já myslel, že mimořádně mluvíš o svém chlapovi a ne o jeho chloubě, ups, tak to je už fuk nu… Stéjně pozdravuj tu užovku, ta mě aspoň nepřijde zmlátit za to, že si píšu s jeho samičkou… :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit
16694
10.3.11 22:43
etatinek píše:
Kakika píše:Tak to by byla jeho užovka fakt větší než on sám :lol: Na co ty hned nemyslíš, já myslela opravdového hada :huban:
No já myslel, že mimořádně mluvíš o svém chlapovi a ne o jeho chloubě, ups, tak to je už fuk nu… Stéjně pozdravuj tu užovku, ta mě aspoň nepřijde zmlátit za to, že si píšu s jeho samičkou… :lol: :-D
:mrgreen: :mrgreen: Ty seš tedy řízek :mrgreen:
No jo, jdu nabírat síly nočním spánkem a třeba budu moct potvrdit, že to funguje jako super afrodiziakum :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
10.3.11 22:54
Kakika píše:
etatinek píše:
No já myslel, že mimořádně mluvíš o svém chlapovi a ne o jeho chloubě, ups, tak to je už fuk nu… Stéjně pozdravuj tu užovku, ta mě aspoň nepřijde zmlátit za to, že si píšu s jeho samičkou… :lol: :-D
:mrgreen: :mrgreen: Ty seš tedy řízek :mrgreen:
No jo, jdu nabírat síly nočním spánkem a třeba budu moct potvrdit, že to funguje jako super afrodiziakum :palec:
:mavam: :mavam: Dobrou noc nebo už dobré ránko!! :mavam: :mavam:

PS: Zakladatelka nám zítra dá (na zadek??)!! Jak jste to tu VY SAMY zaneřádily a zaspamovaly!! :lol: :-P

• Citovat
  • Upravit
7354
10.3.11 23:09

některé holky z naší diskuse si chválily kotvičníkové kapky, jen se to nesmí při kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.3.11 11:38

Zakladatelka se opet jednou pekne pobavila, to se musi nechat :-) Tak mi tak nepadlo, jestli by to pivo nepomohlo i mne. U nas v rodine jsem na pivo akorat ja, partner je na nejake moravske patoky (pry velmi kvalitni vina, ale ja to neumim ocenit a redila bych ta max s kolou). Ale ten gulas asi neklapne, nejak omajdy ee.
Jinak je mozne, ze je to unavou, jen je mi divne, ze na to dostanu tak silenou chut, ze si prijdu jak nadrzenej chlap a kdyz uz jsme v tom nejlepsi, tak jakoby mavnutim proutku to zmizi, ale v tom nejlepsim je vazne blbe rikat „Milacku promin, mne to preslo, nedas si treba kafe?“ 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
11.3.11 15:40
endousek píše:
Zakladatelka se opet jednou pekne pobavila, to se musi nechat :-) Tak mi tak nepadlo, jestli by to pivo nepomohlo i mne. U nas v rodine jsem na pivo akorat ja, partner je na nejake moravske patoky (pry velmi kvalitni vina, ale ja to neumim ocenit a redila bych ta max s kolou). Ale ten gulas asi neklapne, nejak omajdy ee.
Jinak je mozne, ze je to unavou, jen je mi divne, ze na to dostanu tak silenou chut, ze si prijdu jak nadrzenej chlap a kdyz uz jsme v tom nejlepsi, tak jakoby mavnutim proutku to zmizi, ale v tom nejlepsim je vazne blbe rikat „Milacku promin, mne to preslo, nedas si treba kafe?“ 8-o

Pravda, to bych tu ženskou asi za*il!! :lol: :cert: Ale ještě je lepší, když se chlap snaží, maká, dělá a najednou ženská pod ním ležící si pro sebe zamumlá… V létě bychom měli vymalovat, nebo a hele támhle v rohu jsem zapomněla na jednu pavučinu… :-D :twisted:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky