Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
etatinek píše:Kakika píše:Ta by mu utekla…pár koleček a už by popadal dech dědeček nášPokéj, jako že bych ji honil po dvorku jako ten kohout a ta holčina (slípka) by si říkala, tak ještě jedno kolečko, ať si nemyslí, že jsem ku**a??![]()
jo jo, přesně tak a ty by jsi v půlce kolečka odpadl a jak by k tomu ona přišla? ![]()
Kakika píše:No jo no, afrodiziaka by si dopřával na velkém talíře, ale to by musel mít nějakou klidnou a povolnou, aby mu nedalo moc práce jí dohnat
Copak, snad se nehlásíš dobrovolně?!
![]()
Kakika píše:
No, on se tady sice pořád shazuje, ale nemyslím si, že by to bylo až tak zlé. Jenže fotky se u něj prostě nedočkáme, tak můžeme jen doufat
A nebo děkovat Bohu, že vás toho ušetřil…
![]()
etatinek píše:Kakika píše:No jo no, afrodiziaka by si dopřával na velkém talíře, ale to by musel mít nějakou klidnou a povolnou, aby mu nedalo moc práce jí dohnatCopak, snad se nehlásíš dobrovolně?!
Kakika píše:A nebo děkovat Bohu, že vás toho ušetřil…
No, on se tady sice pořád shazuje, ale nemyslím si, že by to bylo až tak zlé. Jenže fotky se u něj prostě nedočkáme, tak můžeme jen doufat![]()
Tak nás zajímá každý zjev,že… ![]()
Kakika píše:Čáry, máry, fuk!! A…?? NIC!! Tak třeba příště…
noo, momi, tak už si připrav tašku s pivama a postav se ke dveřím…etatínek bude čarovat
Kakika píše:Jen aby se pak holky takovýho hada nelekali
No není had, jako užovka!!
![]()
momi33 píše:etatinek píše:Tak nás zajímá každý zjev,že…Kakika píše:No jo no, afrodiziaka by si dopřával na velkém talíře, ale to by musel mít nějakou klidnou a povolnou, aby mu nedalo moc práce jí dohnatCopak, snad se nehlásíš dobrovolně?!
No, on se tady sice pořád shazuje, ale nemyslím si, že by to bylo až tak zlé. Jenže fotky se u něj prostě nedočkáme, tak můžeme jen doufat![]()
No jéje ![]()
etatínku, já bych běhala, dokud by jsi fakt neodpadl, protože jsem potvora…se mnou by sis fakt naběhl ![]()
etatinek píše:Kakika píše:Čáry, máry, fuk!! A…?? NIC!! Tak třeba příště…
noo, momi, tak už si připrav tašku s pivama a postav se ke dveřím…etatínek bude čarovat![]()
Kakika píše:Jen aby se pak holky takovýho hada nelekaliNo není had, jako užovka!!![]()
No pozor, já mám doma skoro dvoumetrovou užovku ![]()
Kakika píše:momi33 píše:No jéjeetatinek píše:Tak nás zajímá každý zjev,že…Kakika píše:No jo no, afrodiziaka by si dopřával na velkém talíře, ale to by musel mít nějakou klidnou a povolnou, aby mu nedalo moc práce jí dohnatCopak, snad se nehlásíš dobrovolně?!
etatínku, já bych běhala, dokud by jsi fakt neodpadl, protože jsem potvora…se mnou by sis fakt naběhl
Oki, beru na vědomí a pozdravuj užovkáře, že tiše závidím, chtěl bych mít doma to co on…
![]()
etatinek píše:Kakika píše:Oki, beru na vědomí a pozdravuj užovkáře, že tiše závidím, chtěl bych mít doma to co on…momi33 píše:No jéjeetatinek píše:Tak nás zajímá každý zjev,že…Kakika píše:No jo no, afrodiziaka by si dopřával na velkém talíře, ale to by musel mít nějakou klidnou a povolnou, aby mu nedalo moc práce jí dohnatCopak, snad se nehlásíš dobrovolně?!
etatínku, já bych běhala, dokud by jsi fakt neodpadl, protože jsem potvora…se mnou by sis fakt naběhl![]()
Tak to by byla jeho užovka fakt větší než on sám
Na co ty hned nemyslíš, já myslela opravdového hada ![]()
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11917.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11917.gif
Kakika píše:Tak to by byla jeho užovka fakt větší než on sámNa co ty hned nemyslíš, já myslela opravdového hada
No já myslel, že mimořádně mluvíš o svém chlapovi a ne o jeho chloubě, ups, tak to je už fuk nu… Stéjně pozdravuj tu užovku, ta mě aspoň nepřijde zmlátit za to, že si píšu s jeho samičkou…
![]()
etatinek píše:Kakika píše:Tak to by byla jeho užovka fakt větší než on sámNo já myslel, že mimořádně mluvíš o svém chlapovi a ne o jeho chloubě, ups, tak to je už fuk nu… Stéjně pozdravuj tu užovku, ta mě aspoň nepřijde zmlátit za to, že si píšu s jeho samičkou…Na co ty hned nemyslíš, já myslela opravdového hada
![]()
Kakika píše:etatinek píše:Kakika píše:Tak to by byla jeho užovka fakt větší než on sámNo já myslel, že mimořádně mluvíš o svém chlapovi a ne o jeho chloubě, ups, tak to je už fuk nu… Stéjně pozdravuj tu užovku, ta mě aspoň nepřijde zmlátit za to, že si píšu s jeho samičkou…Na co ty hned nemyslíš, já myslela opravdového hada
![]()
![]()
Ty seš tedy řízek
No jo, jdu nabírat síly nočním spánkem a třeba budu moct potvrdit, že to funguje jako super afrodiziakum
PS: Zakladatelka nám zítra dá (na zadek??)!! Jak jste to tu VY SAMY zaneřádily a zaspamovaly!!
![]()
některé holky z naší diskuse si chválily kotvičníkové kapky, jen se to nesmí při kojení.
Zakladatelka se opet jednou pekne pobavila, to se musi nechat
Tak mi tak nepadlo, jestli by to pivo nepomohlo i mne. U nas v rodine jsem na pivo akorat ja, partner je na nejake moravske patoky (pry velmi kvalitni vina, ale ja to neumim ocenit a redila bych ta max s kolou). Ale ten gulas asi neklapne, nejak omajdy ee.
Jinak je mozne, ze je to unavou, jen je mi divne, ze na to dostanu tak silenou chut, ze si prijdu jak nadrzenej chlap a kdyz uz jsme v tom nejlepsi, tak jakoby mavnutim proutku to zmizi, ale v tom nejlepsim je vazne blbe rikat „Milacku promin, mne to preslo, nedas si treba kafe?“ ![]()
endousek píše:
Zakladatelka se opet jednou pekne pobavila, to se musi nechatTak mi tak nepadlo, jestli by to pivo nepomohlo i mne. U nas v rodine jsem na pivo akorat ja, partner je na nejake moravske patoky (pry velmi kvalitni vina, ale ja to neumim ocenit a redila bych ta max s kolou). Ale ten gulas asi neklapne, nejak omajdy ee.
Jinak je mozne, ze je to unavou, jen je mi divne, ze na to dostanu tak silenou chut, ze si prijdu jak nadrzenej chlap a kdyz uz jsme v tom nejlepsi, tak jakoby mavnutim proutku to zmizi, ale v tom nejlepsim je vazne blbe rikat „Milacku promin, mne to preslo, nedas si treba kafe?“
Pravda, to bych tu ženskou asi za*il!!
Ale ještě je lepší, když se chlap snaží, maká, dělá a najednou ženská pod ním ležící si pro sebe zamumlá… V létě bychom měli vymalovat, nebo a hele támhle v rohu jsem zapomněla na jednu pavučinu…
![]()