Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
etatinek píše:endousek píše:Pravda, to bych tu ženskou asi za*il!!
Zakladatelka se opet jednou pekne pobavila, to se musi nechatTak mi tak nepadlo, jestli by to pivo nepomohlo i mne. U nas v rodine jsem na pivo akorat ja, partner je na nejake moravske patoky (pry velmi kvalitni vina, ale ja to neumim ocenit a redila bych ta max s kolou). Ale ten gulas asi neklapne, nejak omajdy ee.
Jinak je mozne, ze je to unavou, jen je mi divne, ze na to dostanu tak silenou chut, ze si prijdu jak nadrzenej chlap a kdyz uz jsme v tom nejlepsi, tak jakoby mavnutim proutku to zmizi, ale v tom nejlepsim je vazne blbe rikat „Milacku promin, mne to preslo, nedas si treba kafe?“![]()
Ale ještě je lepší, když se chlap snaží, maká, dělá a najednou ženská pod ním ležící si pro sebe zamumlá… V létě bychom měli vymalovat, nebo a hele támhle v rohu jsem zapomněla na jednu pavučinu…
![]()
Jejda, jako by se to už někomu stalo
![]()
etatinek píše:
Ježiš, já su vůl!! Já četl včera nevychlazená orosená třináctka, tak proto jsem to posunul „aspoň“ na těch patnáct, aby se „TO“ už dalo… Ale teďka to čtu správně a úplně s tebou souhlasím!! Nevychlazená a orosená třicítka, no to je mňamka nejvyššího kalibru!! Tu bych chtěl každéj chlap!!![]()
Jo, to známe, nejdřív by jí chtěl každý chlap a nakonec jí stejně vymění za dvacítku ![]()
Kakika píše:etatinek píše:endousek píše:Pravda, to bych tu ženskou asi za*il!!
Zakladatelka se opet jednou pekne pobavila, to se musi nechatTak mi tak nepadlo, jestli by to pivo nepomohlo i mne. U nas v rodine jsem na pivo akorat ja, partner je na nejake moravske patoky (pry velmi kvalitni vina, ale ja to neumim ocenit a redila bych ta max s kolou). Ale ten gulas asi neklapne, nejak omajdy ee.
Jinak je mozne, ze je to unavou, jen je mi divne, ze na to dostanu tak silenou chut, ze si prijdu jak nadrzenej chlap a kdyz uz jsme v tom nejlepsi, tak jakoby mavnutim proutku to zmizi, ale v tom nejlepsim je vazne blbe rikat „Milacku promin, mne to preslo, nedas si treba kafe?“![]()
Ale ještě je lepší, když se chlap snaží, maká, dělá a najednou ženská pod ním ležící si pro sebe zamumlá… V létě bychom měli vymalovat, nebo a hele támhle v rohu jsem zapomněla na jednu pavučinu…
![]()
Jejda, jako by se to už někomu stalo
etatinek píše:Jo, to známe, nejdřív by jí chtěl každý chlap a nakonec jí stejně vymění za dvacítku
Ježiš, já su vůl!! Já četl včera nevychlazená orosená třináctka, tak proto jsem to posunul „aspoň“ na těch patnáct, aby se „TO“ už dalo… Ale teďka to čtu správně a úplně s tebou souhlasím!! Nevychlazená a orosená třicítka, no to je mňamka nejvyššího kalibru!! Tu bych chtěl každéj chlap!!![]()
No coco, když vona na těch třiceti nezůstane a překvapivě po deseti letech nemá těch krásných třicet, ale čtyřicet, což je nějaký divný a nechápu to… Tak si to chcou pojistit tím, že si seženou tu dvacítku, aby ta ženská měla „delší dobu trvanlivosti“, no…
![]()
PS: Ale kdeže, mě se to nestalo, to jen jedna babka povídala a taky to ptáčci štěbetali na střeše…
![]()
etatinek píše:
No coco, když vona na těch třiceti nezůstane a překvapivě po deseti letech nemá těch krásných třicet, ale čtyřicet, což je nějaký divný a nechápu to… Tak si to chcou pojistit tím, že si seženou tu dvacítku, aby ta ženská měla „delší dobu trvanlivosti“, no…![]()
No jo, já zapomněla že pánové nestárnou
Teď už to chápu a až mi bude třicet (boha jeho…to už mám za pár
), tak toho svého dokopu k nějaké mladší „pojistce“ ![]()
Kakika píše:etatinek píše:No jo, já zapomněla že pánové nestárnou
No coco, když vona na těch třiceti nezůstane a překvapivě po deseti letech nemá těch krásných třicet, ale čtyřicet, což je nějaký divný a nechápu to… Tak si to chcou pojistit tím, že si seženou tu dvacítku, aby ta ženská měla „delší dobu trvanlivosti“, no…![]()
), tak toho svého dokopu k nějaké mladší „pojistce“
Měla bys!! Checht, to jsem netušil, že ty jsi taková dobrá duše!! Ty jsi prostě tak hodná a zlatá!! Tebe by chtěl každéj chlap!! Vážně jo!! Teda v tý době trvanlivosti!! A si piš, že chlapi nestárnou!! Ale léta jim nestojí!!
![]()
PS: Já už taky za „pár“…
![]()
etatinek píše:Kakika píše:etatinek píše:No jo, já zapomněla že pánové nestárnou
Měla bys!! Checht, to jsem netušil, že ty jsi taková dobrá duše!! Ty jsi prostě tak hodná a zlatá!! Tebe by chtěl každéj chlap!! Vážně jo!! Teda v tý době trvanlivosti!! A si piš, že chlapi nestárnou!! Ale léta jim nestojí!!
PS: Já už taky za „pár“…![]()
![]()
Já jsem príma ženská jen přes psané slovo, ve skutečnosti jsem baba jedovatá a pořád pěkně protivná ![]()
Souhlasím s tím, že chlapi nestárnou, chlapi s věkem pouze blbnou ![]()
Kakika píše:etatinek píše:Já jsem príma ženská jen přes psané slovo, ve skutečnosti jsem baba jedovatá a pořád pěkně protivnáKakika píše:etatinek píše:No jo, já zapomněla že pánové nestárnou
PS: Já už taky za „pár“…![]()
![]()
Souhlasím s tím, že chlapi nestárnou, chlapi s věkem pouze blbnou
Zrají jako víno!! Ale psí…
![]()
PS: Tak opravuji, tebe bych doma nechtěl, jen na to povídání by ses mi hodila…
![]()
etatinek píše:
PS: Tak opravuji, tebe bych doma nechtěl, jen na to povídání by ses mi hodila…![]()
To je to nejhezčí, co mi dnes nějaký chlap napsal
![]()
Chudák zakladatelka, potřebuje radu a my jí znásilníme diskuzi na naše plkání ![]()
Kakika píše:etatinek píše:To je to nejhezčí, co mi dnes nějaký chlap napsal
PS: Tak opravuji, tebe bych doma nechtěl, jen na to povídání by ses mi hodila…![]()
![]()
Chudák zakladatelka, potřebuje radu a my jí znásilníme diskuzi na naše plkání
Hehe, vidím, že jsi na tom opravdu bídně, když tě taková urážka dokáže potěšit a rozveselit… A já přemýšlel jestli to tam napsat nebo ne, že by ses mohla urazit a hle… Vona je polichocena, tak to teda čubrním…
![]()
A co… TY tu znásilňuješ zakladatelčinu diskusi, já jsem jen obětní beránek, já za nic nemohu, vážně ne!!
![]()
momi33 píše:
Nazdar brouku![]()
![]()
![]()
Ahoj kukuřičko…
Přišla jsi také znásilňovat tuto diskusi??
(nebo mě??) ![]()
momi33 píše:
No tebe,néééé?![]()
co nám předvedeš a uchvátíš,sokolíku?
![]()
Jak by mohl se svojí skromností něco předvést ![]()
Kakika píše:momi33 píše:Jak by mohl se svojí skromností něco předvést
No tebe,néééé?![]()
![]()
Jo,ten a skromnej,jooo?
![]()
momi33 píše:Kakika píše:Jo,ten a skromnej,jooo?momi33 píše:Jak by mohl se svojí skromností něco předvést
No tebe,néééé?![]()
![]()
![]()
Ježiš, já su vůl!! Já četl včera nevychlazená orosená třináctka, tak proto jsem to posunul „aspoň“ na těch patnáct, aby se „TO“ už dalo… Ale teďka to čtu správně a úplně s tebou souhlasím!! Nevychlazená a orosená třicítka, no to je mňamka nejvyššího kalibru!! Tu bych chtěl každéj chlap!!