Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
etatinek píše:
Jj, taky za chvilku padnu za vlast, snad mě Momi do tý doby neznásilni, tak se za mě prosím tě modli a mysli na mě, jak jsem tu opuštěnéj a bezbranéj v její moci… Odsouzenéj k zániku a k zneužívání, napospas jejímu hříšnému tělu a ďábelské duši…![]()
Dobrou noc!!
![]()
Jaj, koukám, že fantazie ti to nakreslila jako barevný komiks ![]()
Tak držím pěsti a Momi, prosím tě, nezdrbej ho
![]()
Kakika píše:etatinek píše:Jaj, koukám, že fantazie ti to nakreslila jako barevný komiks
Jj, taky za chvilku padnu za vlast, snad mě Momi do tý doby neznásilni, tak se za mě prosím tě modli a mysli na mě, jak jsem tu opuštěnéj a bezbranéj v její moci… Odsouzenéj k zániku a k zneužívání, napospas jejímu hříšnému tělu a ďábelské duši…![]()
Dobrou noc!!
![]()
Tak držím pěsti a Momi, prosím tě, nezdrbej ho![]()
Vona už asi odešla, manžel musí „pracovat“, tak dobrou s kobrou a třeba zase někdy…
![]()
etatinek píše:Kakika píše:Vona už asi odešla, manžel musí „pracovat“, tak dobrou s kobrou a třeba zase někdy…etatinek píše:Jaj, koukám, že fantazie ti to nakreslila jako barevný komiks
Dobrou noc!!
![]()
![]()
Nejspíš neodešla, ale peče to taky ještě na jiné diskuzi a tam to tedy jede. Ale neboj, pro tebe hlavní aktér tamté diskuze není žádný soupeř ![]()
Tak brou, já už fakt padám ![]()
etatinek píše:momi33 píše:No to víš,manžílek přišel,že chce taky kompůtr využívat k pracovní činnosti,že…Tak takhle se dneska loudí manželka do postýlky?? Na pracovní činnost?? Tak to čubrním!!
PS: A dopr… Vona je vdaná, tak to mám útrum…![]()
![]()
To je pech,co?
jinak kdyby ses kouknul na profil,tam to mám,a nemusel bys ztrácet čas,a jít uspokojovat jinam ![]()
Kakika píše:etatinek píše:Jaj, koukám, že fantazie ti to nakreslila jako barevný komiks
Dobrou noc!!
![]()
Se do něj dám,že z něj budou cucky lítat ![]()
Kakika píše:etatinek píše:Nejspíš neodešla, ale peče to taky ještě na jiné diskuzi a tam to tedy jede. Ale neboj, pro tebe hlavní aktér tamté diskuze není žádný soupeřKakika píše:Vona už asi odešla, manžel musí „pracovat“, tak dobrou s kobrou a třeba zase někdy…etatinek píše:Jaj, koukám, že fantazie ti to nakreslila jako barevný komiks
Dobrou noc!!
![]()
![]()
Tak brou, já už fakt padám
Dobrouuu s kobrouuuu ![]()
momi33 píše:
Se do něj dám,že z něj budou cucky lítat
Tak u toho bych chtěla být ![]()
a ne že mu prozradíš, kde a s kým jsme se dneska ještě zašívali v jiné diskuzi
![]()
Brou ![]()
Kakika píše:momi33 píše:Tak u toho bych chtěla být
a ne že mu prozradíš, kde a s kým jsme se dneska ještě zašívali v jiné diskuzi![]()
![]()
Brou
Neeee! ať ví,že není nic jistého ![]()
momi33 píše:Kakika píše:Neeee! ať ví,že není nic jistéhomomi33 píše:Tak u toho bych chtěla být
a ne že mu prozradíš, kde a s kým jsme se dneska ještě zašívali v jiné diskuzi![]()
![]()
Brou
Nechápu, jak že není nic jistého??
![]()
etatinek píše:momi33 píše:Nechápu, jak že není nic jistého??Kakika píše:Neeee! ať ví,že není nic jistéhomomi33 píše:Tak u toho bych chtěla být
![]()
Brou![]()
Nikdy není nic jistého…otec,práce,peníze…
No,sokoli,manžel by opět rád na pc,a já do postele.Takže čusssssssssss ![]()
momi33 píše:
No,sokoli,manžel by opět rád na pc,a já do postele.Takže čusssssssssss
PAPA!! ![]()
PS: Ten Miloš píše ale opravdu pěkné cocotiny!! ![]()
Nevím jestli Ti to někdo už nenapsal, ale nechce se mi to všechno číst a ani nevím jestli tvůj problém stále přetrvává.. Nic méně mám pár kamarádek ,které ztratily chuť na sex k vůli antikoncepci…jako afrodiziakum je dobrý čokoláda ,ale myslím si ,že jen s hodně procenty kakaa..zkuste s přítelem udělat fondue..rozpustit hořkou čokoládu a namáčejte si do ní různé druhy ovoce..sexy je když jíš jen rukama.. když nemám někdy chuť na sex tak dělám první všechno proto abych se sama cítila sexy a pak to jde samo..
@Kristulín píše:
Nevím jestli Ti to někdo už nenapsal, ale nechce se mi to všechno číst a ani nevím jestli tvůj problém stále přetrvává.. Nic méně mám pár kamarádek ,které ztratily chuť na sex k vůli antikoncepci…jako afrodiziakum je dobrý čokoláda ,ale myslím si ,že jen s hodně procenty kakaa..zkuste s přítelem udělat fondue..rozpustit hořkou čokoládu a namáčejte si do ní různé druhy ovoce..sexy je když jíš jen rukama.. když nemám někdy chuť na sex tak dělám první všechno proto abych se sama cítila sexy a pak to jde samo..
Samý kecy
tohle je problém delšího soužití. Zvláště ženám odpadne už chuť na sex a nebudeme řešit, jestli je to po dětech, nebo po pracovním vyčerpáním.
I nymfomanka po rocích společného soužití řekne, že to s tím jejím už nic moc. Proč? Dobrá otázka. Chlap ztrácí po čase motivaci, ta jeho mu už přestává být zajímavou a kouká se po jiných.
Modelový příklad. Seznámí se dva a když se sejdou, setkání je s pořádnou předehrou, chvilkové posezení u něčeho dobrého, poplkání o všemožném a potom přesun na lůžko. Tam komunikace pokračuje třeba v poloze žena prckou v klíně mužově. Nechybí hlazení, polibky a nakonec samotný akt. Nevěřím, že po tomto některá řekne…bylo to blbý, bléééé.
Otázka? Máte to také takové doma s manželem po už několikátém roce soužití? Tak na co afrodiziaka?
![]()