Jaká afrodiziaka jsou funkční?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
etatinek
11.3.11 23:16
Kakika píše:
etatinek píše:
momi33 píše:No to víš,manžílek přišel,že chce taky kompůtr využívat k pracovní činnosti,že…

Tak takhle se dneska loudí manželka do postýlky?? Na pracovní činnost?? Tak to čubrním!! :think: 8-o

PS: A dopr… Vona je vdaná, tak to mám útrum… :lol: :-P
A ty se tady dlouhý hodiny snažíš, aby jsi zjistil, že jedna se hodí akorát tak na psaní a druhá je vdaná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Na to se ptej příště rovnou, utěšitely :hug:
:palec: :potlesk: Hele, to je dobrá rada!! Díky!! :lol: :-D
  • Citovat
  • Upravit
16694
11.3.11 23:19
etatinek píše:
Jj, taky za chvilku padnu za vlast, snad mě Momi do tý doby neznásilni, tak se za mě prosím tě modli a mysli na mě, jak jsem tu opuštěnéj a bezbranéj v její moci… Odsouzenéj k zániku a k zneužívání, napospas jejímu hříšnému tělu a ďábelské duši… :cry: :-( Dobrou noc!! :mavam: :oops:

Jaj, koukám, že fantazie ti to nakreslila jako barevný komiks :lol:
Tak držím pěsti a Momi, prosím tě, nezdrbej ho :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
11.3.11 23:20
Kakika píše:
etatinek píše:
Jj, taky za chvilku padnu za vlast, snad mě Momi do tý doby neznásilni, tak se za mě prosím tě modli a mysli na mě, jak jsem tu opuštěnéj a bezbranéj v její moci… Odsouzenéj k zániku a k zneužívání, napospas jejímu hříšnému tělu a ďábelské duši… :cry: :-( Dobrou noc!! :mavam: :oops:
Tak držím pěsti a Momi, prosím tě, nezdrbej ho :mrgreen: :mrgreen:

Vona už asi odešla, manžel musí „pracovat“, tak dobrou s kobrou a třeba zase někdy… :hug: :oops:

• Citovat
  • Upravit
16694
11.3.11 23:22
etatinek píše:
Kakika píše:
etatinek píše:
Vona už asi odešla, manžel musí „pracovat“, tak dobrou s kobrou a třeba zase někdy… :hug: :oops:

Nejspíš neodešla, ale peče to taky ještě na jiné diskuzi a tam to tedy jede. Ale neboj, pro tebe hlavní aktér tamté diskuze není žádný soupeř :mavam:
Tak brou, já už fakt padám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
11.3.11 23:22
etatinek píše:
momi33 píše:No to víš,manžílek přišel,že chce taky kompůtr využívat k pracovní činnosti,že…

Tak takhle se dneska loudí manželka do postýlky?? Na pracovní činnost?? Tak to čubrním!! :think: 8-o

PS: A dopr… Vona je vdaná, tak to mám útrum… :lol: :-P

To je pech,co? 8-o 8-o jinak kdyby ses kouknul na profil,tam to mám,a nemusel bys ztrácet čas,a jít uspokojovat jinam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
11.3.11 23:23
Kakika píše:
etatinek píše:

Se do něj dám,že z něj budou cucky lítat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
11.3.11 23:23
Kakika píše:
etatinek píše:
Kakika píše:
etatinek píše:
Vona už asi odešla, manžel musí „pracovat“, tak dobrou s kobrou a třeba zase někdy… :hug: :oops:
Nejspíš neodešla, ale peče to taky ještě na jiné diskuzi a tam to tedy jede. Ale neboj, pro tebe hlavní aktér tamté diskuze není žádný soupeř :mavam:
Tak brou, já už fakt padám :pankac:

Dobrouuu s kobrouuuu :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
11.3.11 23:26
momi33 píše:

Tak u toho bych chtěla být :lol:
a ne že mu prozradíš, kde a s kým jsme se dneska ještě zašívali v jiné diskuzi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Brou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
11.3.11 23:26
Kakika píše:
momi33 píše:
a ne že mu prozradíš, kde a s kým jsme se dneska ještě zašívali v jiné diskuzi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Brou :mavam:

Neeee! ať ví,že není nic jistého :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
11.3.11 23:32
momi33 píše:
Kakika píše:
momi33 píše:

Nechápu, jak že není nic jistého?? 8-o :think:

• Citovat
  • Upravit
25324
11.3.11 23:38
etatinek píše:
momi33 píše:
Kakika píše:
momi33 píše:
Nechápu, jak že není nic jistého?? 8-o :think:

Nikdy není nic jistého…otec,práce,peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
11.3.11 23:41

No,sokoli,manžel by opět rád na pc,a já do postele.Takže čusssssssssss :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
11.3.11 23:43
momi33 píše:
No,sokoli,manžel by opět rád na pc,a já do postele.Takže čusssssssssss :mavam:

PAPA!! :mavam:

PS: Ten Miloš píše ale opravdu pěkné cocotiny!! :lol:

• Citovat
  • Upravit
Kristulín
18.5.11 18:34

Nevím jestli Ti to někdo už nenapsal, ale nechce se mi to všechno číst a ani nevím jestli tvůj problém stále přetrvává.. Nic méně mám pár kamarádek ,které ztratily chuť na sex k vůli antikoncepci…jako afrodiziakum je dobrý čokoláda ,ale myslím si ,že jen s hodně procenty kakaa..zkuste s přítelem udělat fondue..rozpustit hořkou čokoládu a namáčejte si do ní různé druhy ovoce..sexy je když jíš jen rukama.. když nemám někdy chuť na sex tak dělám první všechno proto abych se sama cítila sexy a pak to jde samo..

• Citovat
  • Upravit
28075
23.11.16 12:10
@Kristulín píše:
Nevím jestli Ti to někdo už nenapsal, ale nechce se mi to všechno číst a ani nevím jestli tvůj problém stále přetrvává.. Nic méně mám pár kamarádek ,které ztratily chuť na sex k vůli antikoncepci…jako afrodiziakum je dobrý čokoláda ,ale myslím si ,že jen s hodně procenty kakaa..zkuste s přítelem udělat fondue..rozpustit hořkou čokoládu a namáčejte si do ní různé druhy ovoce..sexy je když jíš jen rukama.. když nemám někdy chuť na sex tak dělám první všechno proto abych se sama cítila sexy a pak to jde samo..

Samý kecy :mrgreen: tohle je problém delšího soužití. Zvláště ženám odpadne už chuť na sex a nebudeme řešit, jestli je to po dětech, nebo po pracovním vyčerpáním. :hug: I nymfomanka po rocích společného soužití řekne, že to s tím jejím už nic moc. Proč? Dobrá otázka. Chlap ztrácí po čase motivaci, ta jeho mu už přestává být zajímavou a kouká se po jiných. 8o Modelový příklad. Seznámí se dva a když se sejdou, setkání je s pořádnou předehrou, chvilkové posezení u něčeho dobrého, poplkání o všemožném a potom přesun na lůžko. Tam komunikace pokračuje třeba v poloze žena prckou v klíně mužově. Nechybí hlazení, polibky a nakonec samotný akt. Nevěřím, že po tomto některá řekne…bylo to blbý, bléééé. :jazyk: Otázka? Máte to také takové doma s manželem po už několikátém roce soužití? Tak na co afrodiziaka? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí