Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jistě
neuč ptáka lítat.Nejsem dnešní.Takovejch už jsme viděli ![]()
etatinek píše:
Checht, není pár minut, jako pár dní, týdnů až měsíců, pušo!!![]()
no jo no, lepší už to nebude. V lepším případě si zítra vzpomenu, že si na profilovce měníš čočky, v horším si nevzpomenu vůbec
![]()
momi33 píše:
Tak jak?jsi nějakej chcíplej,tatíku
Dneska nemá svůj den. Asi by se potřeboval pořádně prospat, aby nám příště vydržel víc ![]()
momi33 píše:
No jistěneuč ptáka lítat.Nejsem dnešní.Takovejch už jsme viděli
Počkéj!! O jakým ptákovi to zase mluvíš!! Neskač z tématu na téma, já se v tom pak ztrácím!! Mluvíme ještě o mě, respektive o mý vizáži, nebo už ne??
![]()
Kakika píše:etatinek píše:no jo no, lepší už to nebude. V lepším případě si zítra vzpomenu, že si na profilovce měníš čočky, v horším si nevzpomenu vůbec
Checht, není pár minut, jako pár dní, týdnů až měsíců, pušo!!![]()
![]()
Auuu, to bolelo!!
![]()
Kakika píše:momi33 píše:Dneska nemá svůj den. Asi by se potřeboval pořádně prospat, aby nám příště vydržel víc
Jo,to bylo včera machrování,a kde nic tu nic
ti chlapi dneska nic nevydrží ![]()
Kakika píše:momi33 píše:Dneska nemá svůj den. Asi by se potřeboval pořádně prospat, aby nám příště vydržel víc
Pravda, jsem nevyspaléj, poslední dny a noci byly náročný a nemám jenom vás, holky!! Tak bacha na to!! Musím „uspokojovat“ celý Emimino, tak to není žádná sranda a leží na mých bedrech obrovská zodpovědnost!! Spoléhá na mě kdejaká opuštěná duše, jsem takovéj dědeček spasitel a utěšitel…
![]()
momi33 píše:Člověk tu šest minut není a už je pomlouvanéj!! Co jsem měl říkat já, když jsi se na mě včera vykvákla ani jsi nekuňkla, co??Kakika píše:Jo,to bylo včera machrování,a kde nic tu nicmomi33 píše:Dneska nemá svůj den. Asi by se potřeboval pořádně prospat, aby nám příště vydržel víc
Tak jak?jsi nějakej chcíplej,tatíkuti chlapi dneska nic nevydrží
etatinek píše:momi33 píše:Člověk tu šest minut není a už je pomlouvanéj!! Co jsem měl říkat já, když jsi se na mě včera vykvákla ani jsi nekuňkla, co??Kakika píše:Jo,to bylo včera machrování,a kde nic tu nicmomi33 píše:Dneska nemá svůj den. Asi by se potřeboval pořádně prospat, aby nám příště vydržel víc
Tak jak?jsi nějakej chcíplej,tatíkuti chlapi dneska nic nevydrží
![]()
No to víš,manžílek přišel,že chce taky kompůtr využívat k pracovní činnosti,že…
etatinek píše:Kakika píše:Pravda, jsem nevyspaléj, poslední dny a noci byly náročný a nemám jenom vás, holky!! Tak bacha na to!! Musím „uspokojovat“ celý Emimino, tak to není žádná sranda a leží na mých bedrech obrovská zodpovědnost!! Spoléhá na mě kdejaká opuštěná duše, jsem takovéj dědeček spasitel a utěšitel…momi33 píše:Dneska nemá svůj den. Asi by se potřeboval pořádně prospat, aby nám příště vydržel víc
Tak jak?jsi nějakej chcíplej,tatíku![]()
A uspokojíš ho? ![]()
etatinek píše:Kakika píše:Pravda, jsem nevyspaléj, poslední dny a noci byly náročný a nemám jenom vás, holky!! Tak bacha na to!! Musím „uspokojovat“ celý Emimino, tak to není žádná sranda a leží na mých bedrech obrovská zodpovědnost!! Spoléhá na mě kdejaká opuštěná duše, jsem takovéj dědeček spasitel a utěšitel…momi33 píše:Dneska nemá svůj den. Asi by se potřeboval pořádně prospat, aby nám příště vydržel víc
momi33 píše:No to víš,manžílek přišel,že chce taky kompůtr využívat k pracovní činnosti,že…
Tak takhle se dneska loudí manželka do postýlky?? Na pracovní činnost?? Tak to čubrním!!
![]()
PS: A dopr… Vona je vdaná, tak to mám útrum…
![]()
etatinek píše:momi33 píše:No to víš,manžílek přišel,že chce taky kompůtr využívat k pracovní činnosti,že…Tak takhle se dneska loudí manželka do postýlky?? Na pracovní činnost?? Tak to čubrním!!
PS: A dopr… Vona je vdaná, tak to mám útrum…![]()
![]()
A ty se tady dlouhý hodiny snažíš, aby jsi zjistil, že jedna se hodí akorát tak na psaní a druhá je vdaná
Na to se ptej příště rovnou, utěšitely ![]()
Kakika píše:etatinek píše:Kakika píše:Pravda, jsem nevyspaléj, poslední dny a noci byly náročný a nemám jenom vás, holky!! Tak bacha na to!! Musím „uspokojovat“ celý Emimino, tak to není žádná sranda a leží na mých bedrech obrovská zodpovědnost!! Spoléhá na mě kdejaká opuštěná duše, jsem takovéj dědeček spasitel a utěšitel…momi33 píše:Dneska nemá svůj den. Asi by se potřeboval pořádně prospat, aby nám příště vydržel víc
Tak teď jsem tedy uspokojená dostatečně
Jdu do hajan a ty taky neponocuj, nebo s tebou zítra nebude už vůbec nic
![]()
Jj, taky za chvilku padnu za vlast, snad mě Momi do tý doby neznásilni, tak se za mě prosím tě modli a mysli na mě, jak jsem tu opuštěnéj a bezbranéj v její moci… Odsouzenéj k zániku a k zneužívání, napospas jejímu hříšnému tělu a ďábelské duši…
Dobrou noc!!
![]()
HEHE HE!! Tý bejvalce nevěří, tomu ostatnímu je ochotna i uvěřit!!

Checht, není pár minut, jako pár dní, týdnů až měsíců, pušo!!