Jaká afrodiziaka jsou funkční?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
etatinek
11.3.11 22:58
momi33 píše:Muhehe :mrgreen: :mrgreen: bejvalkou?tomu nevěřím :lol:

HEHE HE!! Tý bejvalce nevěří, tomu ostatnímu je ochotna i uvěřit!! :potlesk: :lol:

Kakika píše:
etatinek píše:No vidíš jakéj mám na tebe vliv!! Dokonce jsi ze mě i oslepla!! Mám je voranžový ty slepoňku!! :srdce: :huban:
jediný voči, co jsem zatím od tebe viděla jsou ty na profilové fotce ty chytrolíne a věštkyně nejsem :huban: :lol:
Kakika píše:
etatinek píše:
Jako si myslíš, že je mám ve skutečnosti oranžový nebo co?? :mrgreen: :-P Ne, pořádně koukni na tu profilovku, a pak povídéj… Jo a naštiv už někdy toho očního… :lol: :-D
Dobře, pro dnešek jsi mě dostal. Jako, těhotenství mi fakt leze na mozek, ale pár minut zpátky si pamatuju :lol: :lol:

Checht, není pár minut, jako pár dní, týdnů až měsíců, pušo!! :huban: :oops:

• Citovat
  • Upravit
25324
11.3.11 22:59

No jistě :palec: neuč ptáka lítat.Nejsem dnešní.Takovejch už jsme viděli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
11.3.11 23:00
etatinek píše:
Checht, není pár minut, jako pár dní, týdnů až měsíců, pušo!! :huban: :oops:

no jo no, lepší už to nebude. V lepším případě si zítra vzpomenu, že si na profilovce měníš čočky, v horším si nevzpomenu vůbec :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
11.3.11 23:04

Tak jak?jsi nějakej chcíplej,tatíku :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
11.3.11 23:05
momi33 píše:

Dneska nemá svůj den. Asi by se potřeboval pořádně prospat, aby nám příště vydržel víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
11.3.11 23:06
momi33 píše:
No jistě :palec: neuč ptáka lítat.Nejsem dnešní.Takovejch už jsme viděli :wink:

Počkéj!! O jakým ptákovi to zase mluvíš!! Neskač z tématu na téma, já se v tom pak ztrácím!! Mluvíme ještě o mě, respektive o mý vizáži, nebo už ne?? :lol: :-D

Kakika píše:
etatinek píše:
Checht, není pár minut, jako pár dní, týdnů až měsíců, pušo!! :huban: :oops:
no jo no, lepší už to nebude. V lepším případě si zítra vzpomenu, že si na profilovce měníš čočky, v horším si nevzpomenu vůbec :lol: :lol:

Auuu, to bolelo!! :cry: :-(

• Citovat
  • Upravit
25324
11.3.11 23:06
Kakika píše:
momi33 píše:
Dneska nemá svůj den. Asi by se potřeboval pořádně prospat, aby nám příště vydržel víc :lol:

Jo,to bylo včera machrování,a kde nic tu nic :roll: ti chlapi dneska nic nevydrží :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
11.3.11 23:08
Kakika píše:
momi33 píše:
Dneska nemá svůj den. Asi by se potřeboval pořádně prospat, aby nám příště vydržel víc :lol:

Pravda, jsem nevyspaléj, poslední dny a noci byly náročný a nemám jenom vás, holky!! Tak bacha na to!! Musím „uspokojovat“ celý Emimino, tak to není žádná sranda a leží na mých bedrech obrovská zodpovědnost!! Spoléhá na mě kdejaká opuštěná duše, jsem takovéj dědeček spasitel a utěšitel… :lol: :-P

• Citovat
  • Upravit
etatinek
11.3.11 23:10
momi33 píše:
Kakika píše:
momi33 píše:
Jo,to bylo včera machrování,a kde nic tu nic :roll: ti chlapi dneska nic nevydrží :wink:
Člověk tu šest minut není a už je pomlouvanéj!! Co jsem měl říkat já, když jsi se na mě včera vykvákla ani jsi nekuňkla, co?? :cry: :-(
  • Citovat
  • Upravit
25324
11.3.11 23:11
etatinek píše:
momi33 píše:
Kakika píše:
momi33 píše:
Jo,to bylo včera machrování,a kde nic tu nic :roll: ti chlapi dneska nic nevydrží :wink:
Člověk tu šest minut není a už je pomlouvanéj!! Co jsem měl říkat já, když jsi se na mě včera vykvákla ani jsi nekuňkla, co?? :cry: :-(

No to víš,manžílek přišel,že chce taky kompůtr využívat k pracovní činnosti,že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
11.3.11 23:12
etatinek píše:
Kakika píše:
momi33 píše:
Pravda, jsem nevyspaléj, poslední dny a noci byly náročný a nemám jenom vás, holky!! Tak bacha na to!! Musím „uspokojovat“ celý Emimino, tak to není žádná sranda a leží na mých bedrech obrovská zodpovědnost!! Spoléhá na mě kdejaká opuštěná duše, jsem takovéj dědeček spasitel a utěšitel… :lol: :-P

A uspokojíš ho? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
11.3.11 23:12
etatinek píše:
Kakika píše:
momi33 píše:
Pravda, jsem nevyspaléj, poslední dny a noci byly náročný a nemám jenom vás, holky!! Tak bacha na to!! Musím „uspokojovat“ celý Emimino, tak to není žádná sranda a leží na mých bedrech obrovská zodpovědnost!! Spoléhá na mě kdejaká opuštěná duše, jsem takovéj dědeček spasitel a utěšitel… :lol: :-P
:mrgreen: Tak teď jsem tedy uspokojená dostatečně :lol: Jdu do hajan a ty taky neponocuj, nebo s tebou zítra nebude už vůbec nic :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
11.3.11 23:13
momi33 píše:No to víš,manžílek přišel,že chce taky kompůtr využívat k pracovní činnosti,že…

Tak takhle se dneska loudí manželka do postýlky?? Na pracovní činnost?? Tak to čubrním!! :think: 8-o

PS: A dopr… Vona je vdaná, tak to mám útrum… :lol:  :-P

• Citovat
  • Upravit
16694
11.3.11 23:14
etatinek píše:
momi33 píše:No to víš,manžílek přišel,že chce taky kompůtr využívat k pracovní činnosti,že…

Tak takhle se dneska loudí manželka do postýlky?? Na pracovní činnost?? Tak to čubrním!! :think: 8-o

PS: A dopr… Vona je vdaná, tak to mám útrum… :lol: :-P

A ty se tady dlouhý hodiny snažíš, aby jsi zjistil, že jedna se hodí akorát tak na psaní a druhá je vdaná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Na to se ptej příště rovnou, utěšitely :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
11.3.11 23:15
Kakika píše:
etatinek píše:
Kakika píše:
momi33 píše:
:mrgreen: Tak teď jsem tedy uspokojená dostatečně :lol: Jdu do hajan a ty taky neponocuj, nebo s tebou zítra nebude už vůbec nic :lol: :lol:

Jj, taky za chvilku padnu za vlast, snad mě Momi do tý doby neznásilni, tak se za mě prosím tě modli a mysli na mě, jak jsem tu opuštěnéj a bezbranéj v její moci… Odsouzenéj k zániku a k zneužívání, napospas jejímu hříšnému tělu a ďábelské duši… :cry: :-( Dobrou noc!! :mavam: :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky