Jaké děláte příkrmy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
7.3.12 20:03
Marcajs píše:
holky a dá se sehnat teď někde dýně??? Malé moc chutná, zatím měla jen skleničkovou, tak bych ráda zkusila udělat domácí ;)

jo tak to nevím,je fakt že ona dlouho vydrží,jako neoloupaná atd. třeba ve sklepě,třeba má někdo zásobu,ale fakt nevím,jak dlouho vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.3.12 21:32

Ani, dík

Dýni jsem viděla v Tescu, někdy v Bille, ale je to prťavka na dvě dávky a stojí kolem 50,– Takže občas jsem koupila, ale jinak se těším, až bude sezona, že by je mohli mít na farmářských trzích za trochu rozumnější ceny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
8.3.12 07:24

Holky, vsem diky za rady. Malymu prave z my stravy vadi vsechno. Je nam 5 mesicu a tyden a musim rict, ze stale s briskem bojujeme temer kazdy den, az sem z toho nekdy uz na prasky. Samosebou nejim hrach, cocku, kvetak, krom te polevky brokolici- sec ji miluju, cibuli…atd..adt..a stejne malej trpi a trpi- treba i po palacinkach :-( vetsinou vecer. Ale to je fuk. A prave v lekarne mrkev nemeli a tak mi doporucovala jako prvni prikrm brokolici nebo kvetak. No zdesila sem se ale pani rikala,ze oni to maji urcite zrpacovany nenadymave - tak proto se ptam.

Jinak dyne- to jako ta uplne normalni velka dyne, jako se dela na hallowen?? Diky za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
8.3.12 10:57
Opocno píše:
Holky, vsem diky za rady. Malymu prave z my stravy vadi vsechno. Je nam 5 mesicu a tyden a musim rict, ze stale s briskem bojujeme temer kazdy den, az sem z toho nekdy uz na prasky. Samosebou nejim hrach, cocku, kvetak, krom te polevky brokolici- sec ji miluju, cibuli…atd..adt..a stejne malej trpi a trpi- treba i po palacinkach :-( vetsinou vecer. Ale to je fuk. A prave v lekarne mrkev nemeli a tak mi doporucovala jako prvni prikrm brokolici nebo kvetak. No zdesila sem se ale pani rikala,ze oni to maji urcite zrpacovany nenadymave - tak proto se ptam.Jinak dyne- to jako ta uplne normalni velka dyne, jako se dela na hallowen?? Diky za odpovedi

Ano ta velká dýně:-) ale sklidí se ještě malá,si myslím,jinak jsou ještě dýně máslové,to vypadá jako taková velká hruška,nebo jak to popsat,určitě by to mohlo být v nějaké encyklopedii:-)
Jinak co se týče bolení bříška,je to opravdu bolení bříška?v 5ti měsících už by to nemuselo být tak aktuální,my jsme totiž taky pořád plakaly a ve 3,5 měs. nám vylezli první dva zoubky dole,a já si furt myslela že to je bříško,protože na zoubky to prý bylo moc brzo:-)každopádně děkuji za to,že malé už je 13m a bolení bývá hlavně od zoubků,kterých už máme 9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.3.12 15:16

Ještě je dýně hokaido, doufám, že to píšu správně, ta je prý taky moc dobrá. Já měla právě tu máslovou a byla drahá jak prase :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
8.3.12 17:16
Gladys píše:
Ještě je dýně hokaido, doufám, že to píšu správně, ta je prý taky moc dobrá. Já měla právě tu máslovou a byla drahá jak prase :roll:

No…myslime si , ze to je brisko, vbetsinou se krouti atak… a hlavne je to vzdy vecer. Zoubky nemame zadne, tak uvidime :-)

Diky za info ohledne dyni, asi pujdu shanet seminka, abych ji zasela a nemusela kupovat. :-) a holky, pak vam vsem poslu balik s dyni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
9.3.12 18:04
Gladys píše:
Ještě je dýně hokaido, doufám, že to píšu správně, ta je prý taky moc dobrá. Já měla právě tu máslovou a byla drahá jak prase :roll:
:-) jo taky mi to hokaido něco říká,ale asi jsem jí ještě neviděla,no já tu máslovou měla od mamky tak nevím,ale byla hned uvařená,to se mi líbilo :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
9.3.12 18:06
Opocno píše:
Gladys píše:

No…myslime si , ze to je brisko, vbetsinou se krouti atak… a hlavne je to vzdy vecer. Zoubky nemame zadne, tak uvidime :-)

Diky za info ohledne dyni, asi pujdu shanet seminka, abych ji zasela a nemusela kupovat. :-) a holky, pak vam vsem poslu balik s dyni :-)

Dobrý nápad zasadit si dýni,jestli poroste tak rychle jako cuketa,tak fajn.Viděla jsem jí i u někoho jen tak na kompostu :)
Jinak bolení bříška,to je věc,jsem ráda že už jsme z toho vyrostli,a přeji Ti ať z toho taky rychle vyrostete :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
10.3.12 18:11
Dobrý nápad zasadit si dýni,jestli poroste tak rychle jako cuketa,tak fajn.Viděla jsem jí i u někoho jen tak na kompostu :)
Jinak bolení bříška,to je věc,jsem ráda že už jsme z toho vyrostli,a přeji Ti ať z toho taky rychle vyrostete :kytka:

Diky, ja uz si nekdy myslim, ze se toho snad nezbavime. Kazdy vecer, zvlast kdyz je trochu vic unaveny- bojuje s kazdym prdem, neji, krouti se…hruza. Ale byvalo to mnohem horsi, uz se to zlepsilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.21 18:36

Příkrm z mraženého ovoce

Dobrý den. Mám v mrazáku loňské broskve a švestky, bude vhodné z toho udělat příkrm pro malou? :think: Smíchala bych to s čerstvým jablkem třeba.
Jestli ano, tak stačí povařit a rozmixovat, nebo mám odstranit slupky? Broskve ani švestky jsem ještě nedělala…
Děkuji.
Edit: malé je 8 měsíců

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko