Jaké děláte příkrmy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Marcajs píše:
holky a dá se sehnat teď někde dýně??? Malé moc chutná, zatím měla jen skleničkovou, tak bych ráda zkusila udělat domácí
jo tak to nevím,je fakt že ona dlouho vydrží,jako neoloupaná atd. třeba ve sklepě,třeba má někdo zásobu,ale fakt nevím,jak dlouho vydrží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ani, dík
Dýni jsem viděla v Tescu, někdy v Bille, ale je to prťavka na dvě dávky a stojí kolem 50,– Takže občas jsem koupila, ale jinak se těším, až bude sezona, že by je mohli mít na farmářských trzích za trochu rozumnější ceny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, vsem diky za rady. Malymu prave z my stravy vadi vsechno. Je nam 5 mesicu a tyden a musim rict, ze stale s briskem bojujeme temer kazdy den, az sem z toho nekdy uz na prasky. Samosebou nejim hrach, cocku, kvetak, krom te polevky brokolici- sec ji miluju, cibuli…atd..adt..a stejne malej trpi a trpi- treba i po palacinkach
vetsinou vecer. Ale to je fuk. A prave v lekarne mrkev nemeli a tak mi doporucovala jako prvni prikrm brokolici nebo kvetak. No zdesila sem se ale pani rikala,ze oni to maji urcite zrpacovany nenadymave - tak proto se ptam.
Jinak dyne- to jako ta uplne normalni velka dyne, jako se dela na hallowen?? Diky za odpovedi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Opocno píše:
Holky, vsem diky za rady. Malymu prave z my stravy vadi vsechno. Je nam 5 mesicu a tyden a musim rict, ze stale s briskem bojujeme temer kazdy den, az sem z toho nekdy uz na prasky. Samosebou nejim hrach, cocku, kvetak, krom te polevky brokolici- sec ji miluju, cibuli…atd..adt..a stejne malej trpi a trpi- treba i po palacinkachvetsinou vecer. Ale to je fuk. A prave v lekarne mrkev nemeli a tak mi doporucovala jako prvni prikrm brokolici nebo kvetak. No zdesila sem se ale pani rikala,ze oni to maji urcite zrpacovany nenadymave - tak proto se ptam.Jinak dyne- to jako ta uplne normalni velka dyne, jako se dela na hallowen?? Diky za odpovedi
Ano ta velká dýně:-) ale sklidí se ještě malá,si myslím,jinak jsou ještě dýně máslové,to vypadá jako taková velká hruška,nebo jak to popsat,určitě by to mohlo být v nějaké encyklopedii:-)
Jinak co se týče bolení bříška,je to opravdu bolení bříška?v 5ti měsících už by to nemuselo být tak aktuální,my jsme totiž taky pořád plakaly a ve 3,5 měs. nám vylezli první dva zoubky dole,a já si furt myslela že to je bříško,protože na zoubky to prý bylo moc brzo:-)každopádně děkuji za to,že malé už je 13m a bolení bývá hlavně od zoubků,kterých už máme 9.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě je dýně hokaido, doufám, že to píšu správně, ta je prý taky moc dobrá. Já měla právě tu máslovou a byla drahá jak prase ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gladys píše:
Ještě je dýně hokaido, doufám, že to píšu správně, ta je prý taky moc dobrá. Já měla právě tu máslovou a byla drahá jak prase
No…myslime si , ze to je brisko, vbetsinou se krouti atak… a hlavne je to vzdy vecer. Zoubky nemame zadne, tak uvidime ![]()
Diky za info ohledne dyni, asi pujdu shanet seminka, abych ji zasela a nemusela kupovat.
a holky, pak vam vsem poslu balik s dyni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gladys píše:
Ještě je dýně hokaido, doufám, že to píšu správně, ta je prý taky moc dobrá. Já měla právě tu máslovou a byla drahá jak prase
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Opocno píše:Gladys píše:
Ještě je dýně hokaido, doufám, že to píšu správně, ta je prý taky moc dobrá. Já měla právě tu máslovou a byla drahá jak praseNo…myslime si , ze to je brisko, vbetsinou se krouti atak… a hlavne je to vzdy vecer. Zoubky nemame zadne, tak uvidime
Diky za info ohledne dyni, asi pujdu shanet seminka, abych ji zasela a nemusela kupovat.a holky, pak vam vsem poslu balik s dyni
Dobrý nápad zasadit si dýni,jestli poroste tak rychle jako cuketa,tak fajn.Viděla jsem jí i u někoho jen tak na kompostu ![]()
Jinak bolení bříška,to je věc,jsem ráda že už jsme z toho vyrostli,a přeji Ti ať z toho taky rychle vyrostete ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak bolení bříška,to je věc,jsem ráda že už jsme z toho vyrostli,a přeji Ti ať z toho taky rychle vyrostete
Diky, ja uz si nekdy myslim, ze se toho snad nezbavime. Kazdy vecer, zvlast kdyz je trochu vic unaveny- bojuje s kazdym prdem, neji, krouti se…hruza. Ale byvalo to mnohem horsi, uz se to zlepsilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Příkrm z mraženého ovoce
Dobrý den. Mám v mrazáku loňské broskve a švestky, bude vhodné z toho udělat příkrm pro malou?
Smíchala bych to s čerstvým jablkem třeba.
Jestli ano, tak stačí povařit a rozmixovat, nebo mám odstranit slupky? Broskve ani švestky jsem ještě nedělala…
Děkuji.
Edit: malé je 8 měsíců
- Citovat
- Upravit