Jaké děláte příkrmy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
pomeranca píše:
Ze začátku jsem dělala zeleninu uvařit, mixnout a zamrazit (jen mrkev jsem zavařovala, té bylo hodně)Pak až sjem přidávala maso, tak jsem to udělal stejně. Vše jsem měla mražené po kostičkách v mrazáku a vytahovala a kombinovala podle nálady pár kostek do misky, rozehřála a byl oběd
Jo tak presně tohle jsem s masem dělala i já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jinak davam jeste testoviny lae to taky mas cas…
ja mrazim hotovy jidla i s masem a prilohou do krabicek a vzdy jen jendu vyndam, nekdy dam do mensich a pak kombinuju aby mel zmenu…hlavne kdyz byl mensi tak sjem si udelal treba brambory s mrkvi a zvlast kvetak, dyni atd a brokolici a pak kombinovala
vzdy uvarim veliky mnzstvi ruzny zeleniny a potom namixuju podle toho jak si to rozvrhnu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
klarushka píše:Neprihlasena Jaruna píše:prostě ho nechtěl!! ale na to jsem se neptala a nebudu se tu radši ptát už na nic protože se tu zdá se mi některé rýpalky starají o věci do kterých je jim h**no
Nedavala teda maso,celer jeste taky ne.Souhlasim s Fen-fire.
Vim,ze to neni k tematu,ale me treba moc zajima,jak tak male z niceho nic prestane pit mliko,kdyz to je jeho jedina potrava a nic jineho,jinou chut by poznat nemel.
A moc tomu neverim,ze mimino ve 3,5 mesicich mliko odmita.A tva dr. je podle me teda na palici.![]()
![]()
![]()
!! A dělají ze mě krkavčí matku a naprosto zbytečně !! Já měla jinej dotaz než co Ti připadá na hlavu !!! A mojí mudru nech napokoji já osobně si myslím že je skvělá !! A ví toho dost aby uznala co je pro dítě to nej !!
Hele,co blaznis?
.Ja nerypu,jen se ptam,vzdyt jsem taky psala,ze by me to zajimalo,jak je mozne,ze tak male mimino odmitne mliko.Navic jsem nepsala,ani necetla,ze by te nekdo jmenoval krkavci matkou,nebo se pletu?
Misto,aby jsi normalne odpovedela,tak hned utocis
.
- Citovat
- Upravit
mě třeba mrňous do pusy nikdy nevzal zeleninu bez masa. Jinak já začínala ovocem, naše ze zahrady mi přišlo vhodnější než kupovaná zelenina kdo ví odkud. Jinak pokud odmítá mlíko, tak potřebuje zdroj železa (hovězí maso), takže se zakladatelce ani její mudře nedivím, že už je maso v příkrmu. A pokud s tím mimčo nemá problém tak proč ne. A s tím, že někdo dával x dní max 2 lžičky mrkve bych u nás neuspěla. Mrkev nejí a hned první pokus o příkrm snědl celé jablko, za dva dny banán. Každé dítě je jiné a rodič pozná co potřebuje a je lepší používat selský rozum než názory „odborníků“ které se každou chvíli mění.
- Citovat
- Upravit
Neprihlasena Jaruna píše:klarushka píše:Hele,co blaznis?Neprihlasena Jaruna píše:prostě ho nechtěl!! ale na to jsem se neptala a nebudu se tu radši ptát už na nic protože se tu zdá se mi některé rýpalky starají o věci do kterých je jim h**no
Vim,ze to neni k tematu,ale me treba moc zajima,jak tak male z niceho nic prestane pit mliko,kdyz to je jeho jedina potrava a nic jineho,jinou chut by poznat nemel.
A moc tomu neverim,ze mimino ve 3,5 mesicich mliko odmita.A tva dr. je podle me teda na palici.![]()
![]()
![]()
!! A dělají ze mě krkavčí matku a naprosto zbytečně !! Já měla jinej dotaz než co Ti připadá na hlavu !!! A mojí mudru nech napokoji já osobně si myslím že je skvělá !! A ví toho dost aby uznala co je pro dítě to nej !!
![]()
.Ja nerypu,jen se ptam,vzdyt jsem taky psala,ze by me to zajimalo,jak je mozne,ze tak male mimino odmitne mliko.Navic jsem nepsala,ani necetla,ze by te nekdo jmenoval krkavci matkou,nebo se pletu?
Misto,aby jsi normalne odpovedela,tak hned utocis.
prostě ho nechtěl nevím proč !!!!! a já neútočím ale myslím si že mudra tomu rozumí líp a že psát o někom koho neznáš že je padlí na hlavu taky nejni moc ok
a nevím proč bych se ti tady měla zpovídat proč přestal pít mlíko to je úplně mimo mísu páč o tom tato diskuze nejni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
klarushka píše:Neprihlasena Jaruna píše:prostě ho nechtěl!! ale na to jsem se neptala a nebudu se tu radši ptát už na nic protože se tu zdá se mi některé rýpalky starají o věci do kterých je jim h**no
![]()
![]()
Chtěj ti poradit.Měla by jsi být ráda.
Doktorka nemá vždycky pravdu.
Já svého pediatra taky občas „neposlouchám“ i když je oproti některým opravdu hodně rozumnej.
Já se pak nedivím,že je tolik obézních a alergických dětí. ![]()
- Citovat
- Upravit
lucineeccka píše:klarushka píše:Neprihlasena Jaruna píše:prostě ho nechtěl!! ale na to jsem se neptala a nebudu se tu radši ptát už na nic protože se tu zdá se mi některé rýpalky starají o věci do kterých je jim h**no
![]()
![]()
Chtěj ti poradit.Měla by jsi být ráda.
Já se pak nedivím,že je tolik obézních a alergických dětí.Doktorka nemá vždycky pravdu.
Já svého pediatra taky občas „neposlouchám“ i když je oproti některým opravdu hodně rozumnej.
ok radit chtím můžou ale když o to poprosím né když založím diskuzi jaký dělaj příkrmy a oni se do mě pustí že nemám dělat žádný ...... ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucineeccka píše:klarushka píše:Já se pak nedivím,že je tolik obézních a alergických dětí.Neprihlasena Jaruna píše:prostě ho nechtěl!! ale na to jsem se neptala a nebudu se tu radši ptát už na nic protože se tu zdá se mi některé rýpalky starají o věci do kterých je jim h**no
![]()
![]()
Když jsme tak u toho tak podle posledních názorů „odborníků“ je tolik alergických dětí, protože dostaly alergeny moc pozdě a doporučují je zařadit do jídelníčku mezi 4 a 6 měsícem.
- Citovat
- Upravit
klarushka píše:Neprihlasena Jaruna píše:prostě ho nechtěl nevím proč !!!!! a já neútočím ale myslím si že mudra tomu rozumí líp a že psát o někom koho neznáš že je padlí na hlavu taky nejni moc okklarushka píše:Hele,co blaznis?Neprihlasena Jaruna píše:prostě ho nechtěl!! ale na to jsem se neptala a nebudu se tu radši ptát už na nic protože se tu zdá se mi některé rýpalky starají o věci do kterých je jim h**no
![]()
![]()
![]()
Misto,aby jsi normalne odpovedela,tak hned utocis.
a nevím proč bych se ti tady měla zpovídat proč přestal pít mlíko to je úplně mimo mísu páč o tom tato diskuze nejni
Neutocis?A co ty smajliky? ![]()
No to,ze je tva mudr na hlavu za tim si stojim a nemuzes verit vsemu,co ti mudra rekne,neblazni zase.Jen si precti celou diskusi a vsimnes si,ze se nekolik holek nad tim pozastavilo,ne jen ja,takze neco na tom asi bude.
A nerikej mi,ze ti mudra rekla,at davas to,co jsi tady vsechno napsala.
- Citovat
- Upravit
Klarushko,vzdyt ti tady vsichni radi,akorat Fin-fire ti napsala,ze by nedala nic.Proc to hned otacis?
- Citovat
- Upravit
tak ja se taky pridam k fen. nepije mliko ok, dej kasicku do mlika banan, zmen znacku treba to pomuze. nepomuze dej mrkev, senat brokolici brambor atd ale maso? neblbni. ted je vse ok ale za pet, deset let? ze zeleniny muzes varit hodne veci a nasyti stejne.
co se tyka dr. radsi jen, asi je jednodusi pro ni rict prikrmy dej vsechno nez cokoliv resit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neprihlasena Jaruna píše:
A moc tomu neverim,ze mimino ve 3,5 mesicich mliko odmita.A tva dr. je podle me teda na palici.
stačí, když maminka dostane menstruaci a je často po kojení, dětem to přestane chutnat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
krmar píše:Neprihlasena Jaruna píše:stačí, když maminka dostane menstruaci a je často po kojení, dětem to přestane chutnat.
A moc tomu neverim,ze mimino ve 3,5 mesicich mliko odmita.A tva dr. je podle me teda na palici.
A UM neni??
- Citovat
- Upravit
ms a mm je mozna o chuti ale spis o tom ze je mene mleka. ms jsem za dobu kojeni mela snad 5× a dalo se to zvladnout a ne vse vzdavat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit