Jaké děláte příkrmy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18259
3.1.12 21:10
babababa píše:
Jo,taky jedna známá dávala v 7 měsících škvarky!!!!!
8o 8o :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
3.1.12 21:28

Holky tohle jsou extrémy, to je fakt síla. Ale ono se později stejně sklouzne k tomu, že dítě krmíme tím, co jíme sami a myslím, že málokdo dodržuje striktně racionální stravování že? Tím tedy rozhodně nemyslím, že je v pořádku cpát půlroční dítě gulášem a pod. Minimálně do toho roku se taky řídím manuálem :mrgreen:

Jo a kaše se správně zavádí až po příkrmech, dokonce masitých. Což jsem tedy na radu lékařky tenkrát otočila a kaší naopak začínala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
3.1.12 21:41
Neprihlasena Jaruna píše:
krmar píše:
Jaru jestli myslíš mě tak nee. Já stále jen plně kojím téměř 5ti měsíční dceru a hodlám pokračovat co to jde. Mě spíš osobně vytáčí to napadání mezi sebou. Taky beru když někdo slušně napíše, holka já bych maso ještě nedávala a se zeleninou postopovala taky pomalu, ale to podání ve smyslu ty jsi magor a tvoje dr. taky, mě moc nejede.
Ne,ne,tebe nemyslim :lol: .No ale ja zakladatelku nijak nenapadla.Naopak jsem chtela,aby mi to vysvetlila,ale podivej se,jak reagovala,same utocne smajliky.Me nevadi,ze ma nekdo jiny nazor,nebo proste si stoji za tim,cim si je jisty s Alapkou jsme se taky normalne domluvila ;) .Jenze zakladatelka se proste nafoukla,nebo urazila a tim to haslo.

já jen nechápu co máš za práva že chceš po mě vysvětlení ??? útočila jsi hned 1 komentem !! a psala jsem že mlíko nechce né skoro nechce !!! tady se na něco zeptat je fakt o hubu !!! Ne neurazila jsem se ale moudřejší ustoupí a to ty rozhodně nejsi spíš bych řekla že jsi rypák co neuzná a bude furt prosazovat svoje i když jsem se Tě na nic neptala a o radu neprosila !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.1.12 21:59

klarushko ještě jsem zapomněla na fenykl. Mrńousovi strašně chutnal a je výborný na trávení. A pak taky jsem do dost příkrmů dávala mletý kmín, opět kvůli trávení.

• Citovat
  • Upravit
3931
3.1.12 22:03
lucenka píše:
klarushko ještě jsem zapomněla na fenykl. Mrńousovi strašně chutnal a je výborný na trávení. A pak taky jsem do dost příkrmů dávala mletý kmín, opět kvůli trávení.

a fenikl si dávalqa sušenej ?? nebo jde někde koupit čerstvý ?? děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
3.1.12 22:06
klarushka píše:
lucenka píše:
a fenikl si dávalqa sušenej ?? nebo jde někde koupit čerstvý ?? děkuju :kytka:

dá se koupit vkaždém větším obchodě- interspar, tesco, hyperalbert, kaufland , ..... .
Je dost aromatickej, takže já ho třeb a přidávala k zelenině v menších porcích. Samotnej malá nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.1.12 22:13

jo kupovala jsem čerstvý v globusu a nejvíc jsem ho dávala s cuketou, protože ta je bez chuti, nebo s jinou ne moc aromatickou zeleninou.

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
3.1.12 22:39
klarushka píše:
tak mi jsme račali s příkrmama na doporučení doktorky (nechtěl už moc dlabat mlíčko) když nám bylo 3,5 měsíce a měli jsme dlabat ty pro 4 měsíční + kašičky :)

Precti si to prosim po sobe a pak si otvitej pusu,ano?Psala jsi NECHTEL UZ MOC DLABAT MLICKO!!neni tam o tom,ze ho proste nechce,nic do neho nedostanu ani slovo.Takze si proste myslim,ze podavani prikrmu nebylo zas az tak nutne,spis uspechane.
A jestli ti prijde,ze jsem te v prvnim prispevku napadla,tak to ty tak chces proste videt,ja to nezmenim.

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
3.1.12 22:41
babababa píše:

No pekny.U nas jedna super maminka dava klukovi taky jidla a ty teda stoji za to!Kluk ma v roce 22kilo,je fakt moc peknej.

• Citovat
  • Upravit
18223
3.1.12 23:01
babababa píše:
No pekny.U nas jedna super maminka dava klukovi taky jidla a ty teda stoji za to!Kluk ma v roce 22kilo,je fakt moc peknej.

8o no ty vogo, chudák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
3.1.12 23:38
klarushka píše:
krmar píše:
Jaru jestli myslíš mě tak nee. Já stále jen plně kojím téměř 5ti měsíční dceru a hodlám pokračovat co to jde. Mě spíš osobně vytáčí to napadání mezi sebou. Taky beru když někdo slušně napíše, holka já bych maso ještě nedávala a se zeleninou postopovala taky pomalu, ale to podání ve smyslu ty jsi magor a tvoje dr. taky, mě moc nejede.
Ne,ne,tebe nemyslim :lol: .No ale ja zakladatelku nijak nenapadla.Naopak jsem chtela,aby mi to vysvetlila,ale podivej se,jak reagovala,same utocne smajliky.Me nevadi,ze ma nekdo jiny nazor,nebo proste si stoji za tim,cim si je jisty s Alapkou jsme se taky normalne domluvila ;) .Jenze zakladatelka se proste nafoukla,nebo urazila a tim to haslo.
…že jsi rypák …

No no no, :roll: trochu silny slova na dospelou zenskou ne? :|

Příspěvek upraven 03.01.12 v 23:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
3.1.12 23:39
babababa píše:

Na jednu stranu je to k smichu na druhou k placi…chjo, ty mamy nekdy nepouzivaj mozek… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
3.1.12 23:47

Nehledě na můj názor na vhodnost podávání příkrmů v situtaci zakladatelky přihazuju svoje postupy (pokud ještě někoho zajímají ;) ): já nehleděla na vhodnost kombinací zeleniny z pohledu dospělého, dělala jsem prostě „mnohosměsi“, vařila jsem vždy ve velkém a míchala do krabiček v různém poměru a kombinaci, samozřejmě jsem napřed měla každý druh ozkoušený a používala jsem zeleninu doporučovanou k danému věku (dle kojeni.net). U nás hodně chutnala červená řepa a dýně, nechutnal dlouho brambor. Co tu myslím ještě nebylo zmíněno a malýmu hodně chutnalo, byl batát (kupovala jsem v Globusu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
3.1.12 23:51

Musim rict, ze na te strance kojeni.net, jsou ty prikrmy hrozne pekne popsany a vysvetleny…takze dekuju za typ :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
3.1.12 23:54

Jako uprimne,libi se mi oplacane deti [ale stejne tak i hubene],ale ceho je moc,toho je prilis.Navic si tyhle zensky,jeste jednu takovu znam neuvedomuji,co tem detem zpusobuji a na co jim timto zadelavaji.Nejsem vylozene z tech,ze bych se drzela knizek,nebo jela presne podle jidelnicku na netu,taky jsem udelala ted u posledniho ditete chybu ve strave a ted to zase napravuji,ale tohle uz je opravdu moc,to jsou extremy.A jeste kdyz slysim,jak se ta jedna maminka chlubi tim,ze jeji malej v 8 mesicich snedl k obedu 6 houskovych knedliku s gulaskem 8o .

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko