Jaké děláte příkrmy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
babababa píše:
Jo,taky jedna známá dávala v 7 měsících škvarky!!!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tohle jsou extrémy, to je fakt síla. Ale ono se později stejně sklouzne k tomu, že dítě krmíme tím, co jíme sami a myslím, že málokdo dodržuje striktně racionální stravování že? Tím tedy rozhodně nemyslím, že je v pořádku cpát půlroční dítě gulášem a pod. Minimálně do toho roku se taky řídím manuálem ![]()
Jo a kaše se správně zavádí až po příkrmech, dokonce masitých. Což jsem tedy na radu lékařky tenkrát otočila a kaší naopak začínala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neprihlasena Jaruna píše:krmar píše:Ne,ne,tebe nemyslim
Jaru jestli myslíš mě tak nee. Já stále jen plně kojím téměř 5ti měsíční dceru a hodlám pokračovat co to jde. Mě spíš osobně vytáčí to napadání mezi sebou. Taky beru když někdo slušně napíše, holka já bych maso ještě nedávala a se zeleninou postopovala taky pomalu, ale to podání ve smyslu ty jsi magor a tvoje dr. taky, mě moc nejede..No ale ja zakladatelku nijak nenapadla.Naopak jsem chtela,aby mi to vysvetlila,ale podivej se,jak reagovala,same utocne smajliky.Me nevadi,ze ma nekdo jiny nazor,nebo proste si stoji za tim,cim si je jisty s Alapkou jsme se taky normalne domluvila
.Jenze zakladatelka se proste nafoukla,nebo urazila a tim to haslo.
já jen nechápu co máš za práva že chceš po mě vysvětlení ??? útočila jsi hned 1 komentem !! a psala jsem že mlíko nechce né skoro nechce !!! tady se na něco zeptat je fakt o hubu !!! Ne neurazila jsem se ale moudřejší ustoupí a to ty rozhodně nejsi spíš bych řekla že jsi rypák co neuzná a bude furt prosazovat svoje i když jsem se Tě na nic neptala a o radu neprosila !!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
klarushko ještě jsem zapomněla na fenykl. Mrńousovi strašně chutnal a je výborný na trávení. A pak taky jsem do dost příkrmů dávala mletý kmín, opět kvůli trávení.
- Citovat
- Upravit
lucenka píše:
klarushko ještě jsem zapomněla na fenykl. Mrńousovi strašně chutnal a je výborný na trávení. A pak taky jsem do dost příkrmů dávala mletý kmín, opět kvůli trávení.
a fenikl si dávalqa sušenej ?? nebo jde někde koupit čerstvý ?? děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
klarushka píše:lucenka píše:a fenikl si dávalqa sušenej ?? nebo jde někde koupit čerstvý ?? děkuju
dá se koupit vkaždém větším obchodě- interspar, tesco, hyperalbert, kaufland , ..... .
Je dost aromatickej, takže já ho třeb a přidávala k zelenině v menších porcích. Samotnej malá nechtěla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo kupovala jsem čerstvý v globusu a nejvíc jsem ho dávala s cuketou, protože ta je bez chuti, nebo s jinou ne moc aromatickou zeleninou.
- Citovat
- Upravit
klarushka píše:
tak mi jsme račali s příkrmama na doporučení doktorky (nechtěl už moc dlabat mlíčko) když nám bylo 3,5 měsíce a měli jsme dlabat ty pro 4 měsíční + kašičky
Precti si to prosim po sobe a pak si otvitej pusu,ano?Psala jsi NECHTEL UZ MOC DLABAT MLICKO!!neni tam o tom,ze ho proste nechce,nic do neho nedostanu ani slovo.Takze si proste myslim,ze podavani prikrmu nebylo zas az tak nutne,spis uspechane.
A jestli ti prijde,ze jsem te v prvnim prispevku napadla,tak to ty tak chces proste videt,ja to nezmenim.
- Citovat
- Upravit
babababa píše:
No pekny.U nas jedna super maminka dava klukovi taky jidla a ty teda stoji za to!Kluk ma v roce 22kilo,je fakt moc peknej.
- Citovat
- Upravit
Neprihlasena Jaruna píše:babababa píše:No pekny.U nas jedna super maminka dava klukovi taky jidla a ty teda stoji za to!Kluk ma v roce 22kilo,je fakt moc peknej.
no ty vogo, chudák
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
klarushka píše:Neprihlasena Jaruna píše:…že jsi rypák …krmar píše:Ne,ne,tebe nemyslim
Jaru jestli myslíš mě tak nee. Já stále jen plně kojím téměř 5ti měsíční dceru a hodlám pokračovat co to jde. Mě spíš osobně vytáčí to napadání mezi sebou. Taky beru když někdo slušně napíše, holka já bych maso ještě nedávala a se zeleninou postopovala taky pomalu, ale to podání ve smyslu ty jsi magor a tvoje dr. taky, mě moc nejede..No ale ja zakladatelku nijak nenapadla.Naopak jsem chtela,aby mi to vysvetlila,ale podivej se,jak reagovala,same utocne smajliky.Me nevadi,ze ma nekdo jiny nazor,nebo proste si stoji za tim,cim si je jisty s Alapkou jsme se taky normalne domluvila
.Jenze zakladatelka se proste nafoukla,nebo urazila a tim to haslo.
No no no,
trochu silny slova na dospelou zenskou ne? ![]()
Příspěvek upraven 03.01.12 v 23:43
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neprihlasena Jaruna píše:babababa píše:No pekny.U nas jedna super maminka dava klukovi taky jidla a ty teda stoji za to!Kluk ma v roce 22kilo,je fakt moc peknej.
Na jednu stranu je to k smichu na druhou k placi…chjo, ty mamy nekdy nepouzivaj mozek… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nehledě na můj názor na vhodnost podávání příkrmů v situtaci zakladatelky přihazuju svoje postupy (pokud ještě někoho zajímají
): já nehleděla na vhodnost kombinací zeleniny z pohledu dospělého, dělala jsem prostě „mnohosměsi“, vařila jsem vždy ve velkém a míchala do krabiček v různém poměru a kombinaci, samozřejmě jsem napřed měla každý druh ozkoušený a používala jsem zeleninu doporučovanou k danému věku (dle kojeni.net). U nás hodně chutnala červená řepa a dýně, nechutnal dlouho brambor. Co tu myslím ještě nebylo zmíněno a malýmu hodně chutnalo, byl batát (kupovala jsem v Globusu).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musim rict, ze na te strance kojeni.net, jsou ty prikrmy hrozne pekne popsany a vysvetleny…takze dekuju za typ
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako uprimne,libi se mi oplacane deti [ale stejne tak i hubene],ale ceho je moc,toho je prilis.Navic si tyhle zensky,jeste jednu takovu znam neuvedomuji,co tem detem zpusobuji a na co jim timto zadelavaji.Nejsem vylozene z tech,ze bych se drzela knizek,nebo jela presne podle jidelnicku na netu,taky jsem udelala ted u posledniho ditete chybu ve strave a ted to zase napravuji,ale tohle uz je opravdu moc,to jsou extremy.A jeste kdyz slysim,jak se ta jedna maminka chlubi tim,ze jeji malej v 8 mesicich snedl k obedu 6 houskovych knedliku s gulaskem
.
- Citovat
- Upravit