Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Kakika píše: Ženské v rodině jsou naprosto v pohodě, ale můj taťka a jeho bratr (můj strýc), to jsou experti.Strýc…v 10 ti měsících chtěl dát Lukymu jahody s cukrem (jahody nebyli pod cukrem ani vidět). Řekl mi, že netušil, že jsem taková kráva
Táta na Lukyho PRVNÍ narozeniny…tak mu dej kousek klobásy z udírny. Sama si to žereš, ale jemu vůbec nic nedopřeješ. Chudáček, ani pořádně najíst nedostane. Když jsem mu řekla, že klobása..navíc z udírny, není zrovna zdravá, tak jen odvětil, že vím houby, co je zdravé, že se bojím, že by mu to zachutnalo a pak se mi vyprdl na tu mojí zeleninku
. Včera mi chtěl pořád nalévat rum. Na námitku, že jsem přeci těhotná mi řekl, čemu by rum vadil? Ten přeci neškodí.
No jo, já zapomněla, že má patent na všechno, i na nutričního poradce
tak to je docela síla s tím rumem ale fakt že jsem slyšela od jedné maminky že proč by jako nemohla jít slavit-myšleno pít-že to teda nikdy neslyšela že se to v těhotenství nesmí!
Ja se tu bavim.
Nastesti moje mamka se jen pta „proc nedelas to a to“, po vysvetleni jen rekne „no vidis, a nam rikali, ze to je dobre
" pripadne "nam tohle nerekli vubec“. Takze v pohode, svoje rozumy nenuti, respektuje moje.
A tchynka taky super, ta se zas nepta vubec na nic, az se ji musim „nutit“. ![]()
Timura píše:
Musíš ho nechávat co nejvíc v postýlce, jinak se nenaučí sedět a vstávat ( jakoaby se mol přitahovat za šprušle ).
s tím mně dostává moje mamka pořád nech jí v té postýlce nebude si sedat a stoupat prej se musí právě přitáhnout do sedu no asi proto mně pořád bolí záda už od dětsví
a hlášku mýho otce, občas když pojedeš kočárem tak si zakuř,aby byl imuní kvůli smogu
a tím mě dostal
Kakika píše: Ženské v rodině jsou naprosto v pohodě, ale můj taťka a jeho bratr (můj strýc), to jsou experti.Strýc…v 10 ti měsících chtěl dát Lukymu jahody s cukrem (jahody nebyli pod cukrem ani vidět). Řekl mi, že netušil, že jsem taková kráva
Táta na Lukyho PRVNÍ narozeniny…tak mu dej kousek klobásy z udírny. Sama si to žereš, ale jemu vůbec nic nedopřeješ. Chudáček, ani pořádně najíst nedostane. Když jsem mu řekla, že klobása..navíc z udírny, není zrovna zdravá, tak jen odvětil, že vím houby, co je zdravé, že se bojím, že by mu to zachutnalo a pak se mi vyprdl na tu mojí zeleninku
. Včera mi chtěl pořád nalévat rum. Na námitku, že jsem přeci těhotná mi řekl, čemu by rum vadil? Ten přeci neškodí.
No jo, já zapomněla, že má patent na všechno, i na nutričního poradce
mabit píše:
a hlášku mýho otce, občas když pojedeš kočárem tak si zakuř,aby byl imuní kvůli smogu![]()
![]()
![]()
a tím mě dostal
Super, bavím se
))
Moje mamka se divila, že malému ještě ve 3měs. nedávám čaj, že přeci i malé štěňátko má žízeň
))
A že mu mám dát rozmačkaný banán, že mě ho taky dávali ve 3 měsících.
Můj otec tvrdí, že v půlroce chodil, že jeho přítelkyně odnaučila syna na dudlík se slovy: Dudu není a on to pochopil…atd.atd. ![]()
=) Moje babi, asi po měsíci, co jsem začala s příkrmy - A vaječinku, řídkou, jí děláš? ![]()
Ale tak mi neva, když takhle „radí“ protože když ony měly malé děti, fakt prostě ty informace nebyly… Štve mě, i když po mém vysvětlení si dál melou svou ![]()
Jo to moje mamka mě ted šokovala svými plány, že až se malej narodí tak hned v květnu ho musí otužovat v rybníku aby nebyl pořád nemocný. V květnu mu budou dva měsíce!!!!
A nebo že malej nesmí mít doma více jak 20 stupnů ze pak bude mít slabou imunitu. No prostě jí ho nesvěřím ani v roce. ![]()
„Dej mu čokoládu, děti ji potřebují, obsahuje minerály a sklenici mléka“
A to měl malý 10m a dva zuby…
mabit píše:
a hlášku mýho otce, občas když pojedeš kočárem tak si zakuř,aby byl imuní kvůli smogu![]()
![]()
![]()
a tím mě dostal
ahááááá a já si pořád říkám, že vidím tolik mamin s cigárem. A ony se vlastně obětují…nemá tvůj tatínek nějaké semináře na tohle téma?
![]()
mně štve tchýně akorát s tím jejím a už chodí na záchod,ale když jsem jí řekla že má ještě čas a chystám se na to v létě kdy bude malé 20 měsíců,je fakt že nic nenamítala,ale stejně se zase příště zeptá
Manžel přišel s tím,že jeho sestra říkala,že mám nestříkávat a mléko dávat z flašky,abych věděla kolik vypije:(.
Kakika píše:mabit píše:ahááááá a já si pořád říkám, že vidím tolik mamin s cigárem. A ony se vlastně obětují…nemá tvůj tatínek nějaké semináře na tohle téma?
![]()
![]()
a tím mě dostal
![]()
my jsme teda kuřácá rodina, znám jen 2 příbuzný kteří nekouřímale u dětí se nikdy nekouřilo,doma taky nekouříme,nevím jak na tohle přišel,ale s kočárem teda nejezdí
![]()
jo a moje mamka když zjistila,že budu chodit s malým plavat: oni ti ho tam topí a ty jim za to ještě platíš
![]()