Jaké rady od prarodičů ohledně výchovy dětí vás dostaly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
radsi anonym
3.2.11 14:07
Mufina píše:
delice píše:
Mufina píše:
radsi anonym píše:
To nemluvim o tom,ze jeji deti byly na nocniku uz od 3 mesicu 8-o
Tak to byli předchůdci bezplenkové metody :mrgreen:
A v těch třech měsících si říkali e-e, tak podobné rady taky dost často slýchám, holt jsme jako malé byli zázračně vyspělá miminka :palec:
Tak to je snad samozřejmost, vaše děti tohle ve 3 měsících neuměly? :think: :mrgreen:

:lol: :lol: ,no jo,ja holt tak chytre a celkove napred deti bohuzel nemam a strasne me to stve :lol: .

• Citovat
  • Upravit
5173
3.2.11 14:07

no mě někdy připadá,že jsme bly zízračný děti, měla takhle poučovala jedna tarší dáma,že když budu dávat lákovky,že se dítě niikdy nenaučí chodit,protože ho plínka omezuje a že jedině hnusky, tak jsem se zeptala jak to dělala ona se svýma dětma třeba v zimě když za ná hnusky nebyly :mrgreen: a ona na to,moje děti byli šikovný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
3.2.11 14:11

Přečetla jsem všechny příspěvky a moc jsem se pobavila :mrgreen: . Moje skoro tchýně plánuje, že až malý bude 6 měs tak jí k nim dovezu abych mohla chodit do práce a ona jí bude vychovávat, já budu jezdit tak jednou za 14 dní na návštěvu :nevim: bydlí 150 km od nás . Jo a čím mi zaperlila, když malou poprvé viděla a my jsem zrovna kojily tak vykřikla jééééžiši ať jí tou kozou neudusíš, tak radši kojila se mnou a držela jí nosánek v dostatečné vzádlenosti od prsa :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
3.2.11 14:12
domisek.b píše:
Přečetla jsem všechny příspěvky a moc jsem se pobavila :mrgreen: . Moje skoro tchýně plánuje, že až malý bude 6 měs tak jí k nim dovezu abych mohla chodit do práce a ona jí bude vychovávat, já budu jezdit tak jednou za 14 dní na návštěvu :nevim: bydlí 150 km od nás . Jo a čím mi zaperlila, když malou poprvé viděla a my jsem zrovna kojily tak vykřikla jééééžiši ať jí tou kozou neudusíš, tak radši kojila se mnou a držela jí nosánek v dostatečné vzádlenosti od prsa :lol: .
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
3.2.11 14:13

A ještě jsem si vzpoměla když jsem byla v porodnici tak mi volal můj táta asi druhý den co už umí, tak jsem se ho nechápavě ptala jako co by měla umět a on s takovou samozřejmostí odpověděl no třeba se přetáčet a tááák :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
3.2.11 14:14
domisek.b píše:
A ještě jsem si vzpoměla když jsem byla v porodnici tak mi volal můj táta asi druhý den co už umí, tak jsem se ho nechápavě ptala jako co by měla umět a on s takovou samozřejmostí odpověděl no třeba se přetáčet a tááák :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
3.2.11 14:15

Mě dostala tchýně jedinou věcí: do ničeho se neplete a když jí něco zajímá, řekne na férovku: za nás se to dělalo takhle, jak se to dělá dneska? Mám fajn tchýni :huban: :palec:

Zeptá se, jestli má malou pochovat, když zaplače, je na ní vidět, jak je blažená, když může vypálit s kočárem, a nevede řeči typu dělej to a to, ani ze srandy. Ona sama své děti vychovala tak, že do roka je třeba se jim plně věnovat a kojit, všechno v klidu a pohodě. Vychovala své syny v bezva chlapy, aniž by z nich byli mamánci. A tchán, když jsem mu šoupla do ruky prvně vnučku, nejdřív se ošíval, že neumí chovat mimino a pak byl úplně posranej :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieHo
3.2.11 14:19
domisek.b píše:
Přečetla jsem všechny příspěvky a moc jsem se pobavila :mrgreen: . Moje skoro tchýně plánuje, že až malý bude 6 měs tak jí k nim dovezu abych mohla chodit do práce a ona jí bude vychovávat, já budu jezdit tak jednou za 14 dní na návštěvu :nevim: bydlí 150 km od nás . Jo a čím mi zaperlila, když malou poprvé viděla a my jsem zrovna kojily tak vykřikla jééééžiši ať jí tou kozou neudusíš, tak radši kojila se mnou a držela jí nosánek v dostatečné vzádlenosti od prsa :lol: .

jej, ty brďo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Příspěvek upraven 05.02.11 v 19:38

• Citovat
  • Upravit
3751
3.2.11 14:19

Háto, s tím chováním mi to připomělo mýho tátu, ten si nikdy nepochval ani mě ani bráchu když jsem byly malý, protože se nás bál. Tak když jsem byly z porodnice doma a poprvé přijely na návštěvu tak jsem mu malou vrazila do náruče, no seděl jak když spolkl prmno a bál se i nadechnout, od tý doby se nebojí a pokaždý když malou vidí tak natahuje ruce, že chce chovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
3.2.11 14:23

joa ještě a šťávička to je 100%džus ne?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
3.2.11 14:25
domisek.b píše:

Ty jo, tak to už je těžký kalibr a já jsem onehdá byla rozpálená do běla, když tchýně vymyslela, že půjdu do práce až malé budou 2 roky a malá bude u nich bydlet (90km) a já za ní budu jezdit na víkendy :roll:

• Citovat
  • Upravit
Mufina
3.2.11 14:26
mabit píše:
joa ještě a šťávička to je 100%džus ne?!

Jo. Tchýně dávala v 6 týdnech pěkně silnou citronovu šťávu a kluci se prý šklebili ale poslušně pili, protože je měla dobře vychované :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
50725
3.2.11 14:27
Mufina píše:
S tou cirkulí nebo motorovkou to chápu, to je řev jako kráva, ale tchánovi vynadala sousedka že seká trávu sekačkou když jí spí vedle na zahradě dítě. Tak přestal. Vloni byla situace opačná, mě tam spalo na zahradě dítě a co myslíte, soused vyjel ze sekačkou a pokosil celou zahradu - asi aby nás naštval, což nenaštval, protože takovéhle monotónní vrčení dítě krásně uspalo :mrgreen:

Tak to měl i Samík, tady furt někdo něco seče nebo řeže, takže dokud jela sekačka, tak spal :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
3.2.11 14:33

Mně se teda po tom čaji už neptaj, spíš se ptaj předem, jak se to dneska dělá.
Ale moje babička (porodní asistentka!) byla úplně na větvi z toho, že když jsem šla na plánovanýho císaře, tak že mi v rámci předoperačních vyšetření nedělali rentgen plic! 8-o Protože bez toho prej nesmím jít pod kudlu :mrgreen:
Jo a taky mě vodvařila když jsme jí řekli, že čekáme miminko, tak mi pak tajemně řekla, že mi chce ukázat jeden obrázek. Tak jsem čekala nějakou fotku táty, když byl malej…no a ona na mě vytáhla asi metrovej plakát, na kterým byly nakreslený vaječníky :mrgreen: . A teprve když jsem na to nechápavě zírala, tak poznamenala „to už jsi asi někde viděla, že jo“. Normálně sexuální výchova hadr :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
3.2.11 14:35

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …

Skoro tchýně je prostě jiná. Toho mě do běla nevytočilo ale než jseme měly malou tak mě vytáčelo do běla když mi říkala, že já i přitel jsem tááák neschopný, že až budeme mít dítě tak nám ho hned zabaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí