Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Rozchazet se s nim nechci, je to fakt moc hodnej člověk, umí mě rozesmát a spoustu dalších věci.
Jen mě děsí, abych nebyla jeho “ všechno “ a snad jak říkáte, přejde ho to..
A já mu rikala několikrát ať chodí dovnitř, nedá si rict..
Prosím tě, bych mu řekla, hele, normálně pojď dovnitř nebo příště už nechoď. Mu je kolik, že se tak upejpá? Neznám chlapa, kterej by nešel rovnou.
@Anonymní píše:
Rozchazet se s nim nechci, je to fakt moc hodnej člověk, umí mě rozesmát a spoustu dalších věci.
A to tam teda pak necháš mimino spát a sedíte spolu na schodech? Nebo co?
@Čičorečka píše:
A to tam teda pak necháš mimino spát a sedíte spolu na schodech? Nebo co?
To by mě taky zajímalo.
Jojo, jsme kuřaci, takže si dame kafe, já kakao…někdy prespi, někdy ne. Nemáme v tom žádný systém
@Anonymní píše:
Jojo, jsme kuřaci, takže si dame kafe, já kakao…někdy prespi, někdy ne. Nemáme v tom žádný systém
Tak si ho nastavte. Nebo ti ten hodnej chlap, co tě tak rozesmává, rychle uteče.
@Čičorečka píše:
Tak si ho nastavte. Nebo ti ten hodnej chlap, co tě tak rozesmává, rychle uteče.
Nastavit to musíme, to mas pravdu.
On to vidí u svých rodičů, mají moc hezky vztah. Jsou mimo praci pořad spolu. Já po mamce naopak jsem docela větroplach- samozřejmě nemyslím co se tyče mužu. Ale jsem dost společenská a pořad nekde s detmi poletuju a muže u zadečku nepotřebuji a ani nechci. nektere dny proste potřebuji svobodu
@Anonymní píše:
On to vidí u svých rodičů, mají moc hezky vztah. Jsou mimo praci pořad spolu. Já po mamce naopak jsem docela větroplach- samozřejmě nemyslím co se tyče mužu. Ale jsem dost společenská a pořad nekde s detmi poletuju a muže u zadečku nepotřebuji a ani nechci. nektere dny proste potřebuji svobodu
Tak mu to řekni. Řekni, ať nechodí, že chceš být sama.
Tak jste domluveni, ze bude cekat na schodech tak ceka. Kdyby necekal, budes nastvana ze odesel. Kolik vam je?
@Anonymní píše:
jako ale tohle si musíte vysvětlit hnedka na začátku. Zdá se mi ten váš vztah takový jalový, neurčitý. On bude rodinně založený, možná spíš „gaučáK“ a ty zase naopak větroplach, ráda ve společnosti lidí, akce, párty, výlety. Tohle je dosti, skoro až diametrálně odlišný styl života. Tohle bych si asi vyjasnila hned na začátku, ať s ním zbytečně neztrácíš čas, nebo spíš on s tebou.
@free333 píše:
A proč nechodí dovnitř?Nebo to uspíš mimino a jdeš za ním na schody?
Nějak tomu nerozumím, ale myslím, že moc dlouho ho to bavit nebude…
Taky nerozumím, kam chodí uspat to mimino a jestli ho tam pak nechá a jde zase ven?
A jaky schody? Jako normalni schody v bytovem dome, kde je treba dalsich 20 bytu? No to musi byt sranda co si mysli ostatni, ze tam nejaky vagus stoji u dveri 2 hodiny. ![]()
@Anonymní píše:
Klíče ma, ale pry mi tam nepoleze aby nenarušil uspavani a nebo mě neprobudil. Domluva byla taková, ze počká a buď prijdu nebo ne. Čekání na mě mu nevadí. Kdyby nechtěl tak prej nečeká.
tak co se divíš. Domluva byla že bude čekat a strašně divné že fakt čeká? ![]()
@Venetia píše:
Taky nerozumím, kam chodí uspat to mimino a jestli ho tam pak nechá a jde zase ven?
Anebo jestli pak sedí na schodišti v bytovce, netuším? ![]()
Tak hlavně není čekání jako čekání.
Jestli tam dvě hodiny nehnutě stojí a kouká do zdi, to by divné bylo. ![]()
Ale jestli si mezitím na telefonu projde poštu, něco si přečte, má nějakou oblíbenou hru, tak mu může být úplně jedno, jestli u toho sedí doma nebo někde na schodech.
Třeba v paneláku, kde je výtah, tak stejně nikdo kolem nechodí. ![]()
K tomu, že nejde dovnitř, bych odhadoval, že zatím chce držet distanc od tvých dětí, nechce se nějak namotat do péče o ně.
Něco jako když už je uvnitř, tak pomůže s koupáním, přečte pohádku a najednou mu dítě říká tati.