Pořád na mě čeká věrný jako pes, je to v pořádku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
9.7.19 10:12

Zase se mi nezdá, že by hulili na schodem bytového domu. To by je nájemníci rychle vynesli v zubech. Ono vůbec, že zakladatelka kojí a hulí už je na pováženou a divím se, že to tomu chlapovi nevadí, můj je dobrák, ale tohle vidět, tak se otočí na podpatku…
Jinak ten váš systém nechápu. On chodí sedět k tobě před dům na schody a tam hodiny čeká, jestli ty milostivě vyjdeš nebo ne???

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.7.19 10:19

Je to bytovka a přesněji sedí na balkoně. mame staré sousedy, ani není nikoho vidět

• Citovat
  • Upravit
393
9.7.19 10:22

Ja vubec nechapu, proc ten clovek nejde dovnitr. To snad neni o upejpavosti, vzdyt to je uplne normalni ne? At jde dovnitr, ty uspis decko, on si da kafe a pak jste spolu ne? Nebo mu rekni, at nechodi ten den, ze jsi s ditetem. Nebo at prijde teda dyl, kdyz vzdycky ceka. Tohle je uplne scifi, dvouhodinovy cekani nekde na schodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
9.7.19 14:35

Ahojky, já ti rozumím a pokud je takový, už se nejspíš nezmění. Můj první kluk byl stejný, na konci vztahu jsem se k němu chovala tak hnusně a on pořád držel a byl hodnej, až jsem to ukončila :roll: Za mě musí být chlap chlap, bouchnout si do stolu apod. Pokud ti to vadí už teď, asi bych to ukončila 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
9.7.19 14:38
@Anonymní píše:
Rozchazet se s nim nechci, je to fakt moc hodnej člověk, umí mě rozesmát a spoustu dalších věci.
Jen mě děsí, abych nebyla jeho “ všechno “ a snad jak říkáte, přejde ho to..
A já mu rikala několikrát ať chodí dovnitř, nedá si rict..

nepros / neříkej mu to ale dej mu to příkazem. Není normální, aby na tebe čekal na schodech, kor když má klíče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.19 15:35
@Temerenka píše:
Ahojky, já ti rozumím a pokud je takový, už se nejspíš nezmění. Můj první kluk byl stejný, na konci vztahu jsem se k němu chovala tak hnusně a on pořád držel a byl hodnej, až jsem to ukončila :roll: Za mě musí být chlap chlap, bouchnout si do stolu apod. Pokud ti to vadí už teď, asi bych to ukončila 8o

Je tak hodnej až mě to stve.. ale umí naštěstí i dupnout..nemá rad konflikty no

• Citovat
  • Upravit
727
9.7.19 16:49
@Anonymní píše:
Je tak hodnej až mě to stve.. ale umí naštěstí i dupnout..nemá rad konflikty no

nech mě hádat - to dítě máš s nějakým hajzlíkem, se kterým to nedopadlo. Teď jsi ve fázi, kdy si lížeš rány s dobračiskem, ale už už tě pomalu začíná nudit a srdíčko(a další části těla) by se chtělo otevřít nějakému hajzlíkovi.. toho si doporučuji opět pojistit mimískem hned ze startu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
9.7.19 17:02
@Anonymní píše:

Zkus mu dát cvičně pěstí (neber doslova, stačí scéna). Abys věděla, co v něm je. Popisuješ ho skoro nelidsky, fakt jako pejska. Se mi to moc nezdá, byl by OK, kdyby mu byly tak tři. Jestli se zasek v dávnověku, tak to není výhra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
9.7.19 17:07
@Michal1986 píše:
nech mě hádat - to dítě máš s nějakým hajzlíkem, se kterým to nedopadlo. Teď jsi ve fázi, kdy si lížeš rány s dobračiskem, ale už už tě pomalu začíná nudit a srdíčko(a další části těla) by se chtělo otevřít nějakému hajzlíkovi.. toho si doporučuji opět pojistit mimískem hned ze startu :kytka:

Asi renoltík má své potřeby a tam dobracisko nezapadá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15005
9.7.19 17:42
@Temerenka píše:
Ahojky, já ti rozumím a pokud je takový, už se nejspíš nezmění. Můj první kluk byl stejný, na konci vztahu jsem se k němu chovala tak hnusně a on pořád držel a byl hodnej, až jsem to ukončila :roll: Za mě musí být chlap chlap, bouchnout si do stolu apod. Pokud ti to vadí už teď, asi bych to ukončila 8o

To vypovídá víc o tobě :roll: Normálně se s někým rozejít, když je tam nesourodost povah, je asi na tebe moc, tak sis musela do něj ještě otřít boty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15005
9.7.19 17:46
@Anonymní píše:

Moc stále nerozumím tvému vysvětlování. Ten balkón je asi v mezipatře, takže jste domluveni, že na tebe bude čekávat a pak si dáte cigárko? Jste tak domluveni denně? Proč mu neřekneš, dnes ne, jsem unavená, půjdu spát? Já to chápu tak, že jsi s ním domluvena, že uspíš a dojdeš za ním, občas zachrápneš u uspávání a divíš se, že ještě čeká. Prostě se v tom úplně ztrácím, na čem jste domluvení a jak. :nevim: Hodného člověka až příliš, se kterým nejde vydržet si dokážu představit, ale tady tohle nechápu celou tu situaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
9.7.19 21:09
@Kfětoslava píše:
To vypovídá víc o tobě :roll: Normálně se s někým rozejít, když je tam nesourodost povah, je asi na tebe moc, tak sis musela do něj ještě otřít boty :roll:

Taky me tohle zarazilo. Jinak zakladatelko, proste pokud ti nesedi, tak bych se s nim asi rozesla. To co popisujes je dost subjektivni, nekdo muze takoveho partnera chtit a pro druhou je to horor. Tezko tady najdes odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
10.7.19 01:23

Možná je mu venku při čekání lépe. Pokud zakladatelka uspí dítě a pak jsou spolu stejně na schodech / balkóně a kouří, tak kdyby na ni čekal v pro něj cizím bytě, zapálit by si nemohl, musel by být mnohem víc potichu, aby nenarušil uspávání a co tam bude dělat? Čas mu tam rychleji neuteče a pokud je domluva, že ona možná přijde a možná ne, tak to tam má vejít, posadit se na gauč, pár hodin čekat tam a pak případně zase odejít s tím, že ona spí? :)

Že je na ni ochotný čekat dvě hodiny, zda ona přijde nebo ne a ji vadí, že je až příliš hodný… To je těžké. Kolikrát tu čtu, že pokud je muž zamilovaný, tak udělá vše aby s tou ženou mohl být, trávit s ní čas. A jsou muži, kteří takoví jsou a počkat na milovanou ženu pár hodin s možností, že se s ní aspoň chvíli budou moct vidět, je pro ně oběť, kterou rádi podstoupí. Ale je to jiné, pokud to tak mají oba a jiné, pokud se ona kvůli němu neobtěžuje ani s pořádnou domluvou, chová se k němu jako k psovi a pak si ještě stěžuje, že jí psa připomíná. ;)

Buď se postupně naučíte na něm ty vlastnosti oceňovat nebo bude lepší nechat ho jiné.

Příspěvek upraven 10.07.19 v 01:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
10.7.19 01:28
@Temerenka píše:

To naštve co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
10.7.19 05:50
@Michal1986 píše:
nech mě hádat - to dítě máš s nějakým hajzlíkem, se kterým to nedopadlo. Teď jsi ve fázi, kdy si lížeš rány s dobračiskem, ale už už tě pomalu začíná nudit a srdíčko(a další části těla) by se chtělo otevřít nějakému hajzlíkovi.. toho si doporučuji opět pojistit mimískem hned ze startu :kytka:
Říkal jsem si to samé. Jestli to správně chápu, tak chlap vždycky přijde, počká na balkoně mezipatře bytovýho domu, zakladatelka nejprve uspí dítě, pak se k němu připojí, donese kafe, a pak tam společně sedí, popíjí, kouří a povídají si. Prostě taková pohoda.

Nějak nechápu, proč by ten chlap měl chodit do tvýho bytu, když tam uspáváš. Nudil by se, koukal by do zdi. Musel by se chovat opatrně, aby nezpůsobil hluk. Nemohl by si ani zapálit. Takhle si sedne na balkon, kouká ven, kouří. A je mu jedno, jestli zakladatelka dorazí za deset minut, nebo za hodinu.

Jenže pak došlo k tomu momentu, který je třeba rozebrat na emiminu. Celá prekérní situace spočívá v tom, že zakladatelka usnula! A když se probudila a šla se podívat, jestli tam ten přítel stále ještě je, nebo už to vzdal a šel domů, tak zjistila, že… Chvíle napětí… Že tam stále ještě byl a kouřil!!! Hrůza. Celé je to špatně. Je to asociál, bez kamarádů, lpí na zakladatelce víc, než je zdrávo. Tohle rozhodně není v pořádku. Proč jí to proboha jenom dělá!?! To se nemůže chovat normálně a vykašlat se na ní, jako by to udělal každej jinej chlap?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí