Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Navíc pokud ty jsi s ním mluvila stylem, ať se do vás ne.ere a on ti odpověděl, že tě vytáhne za držku, asi je to u vás normální mluva.
To policajty opravdu zajímat nebude..
Příspěvek upraven 19.12.20 v 21:40
@Lil Kitkatt za výhrůžky a vybrzdovani? Třeba zákaz přiblížení? S tchýni očividně nemá dobře vztahy, tchýni přítel je kkt co by si pořádně opletacky zasloužil.
Tchýně vypadá na to, že se ráda hádá a vyvolává konflikty. Takových lidí je…
Taky si myslim, ze mu toho moc nehrozi. Sice jednani strasny, bala bych se ho, ale obecne ohrozeni to nebude a o nebezpecne vyhrozovani taky asi nepujde, kdyz jsi s nim mluvila, tak jak jsi mluvila, byla to proste vyhrocena situace. Na policii zustane zaznam. Mozna se k nemu prihledne, pokud se nekdy neco dalsiho stane.
@Bubla Bůčková mě nikdo žádný dárek dát nechtěl. Ona mi jednoduše rozkazem řekla, ať si přijedu pro dárky pro děti. Jenže já si rozkazovat nenechám. Neřeknu, kdyby se zeptala zda máme zítra čas a můžeme si pro ně přijet, ale takhle na mě ne. Odjakživa jsem říkala prosím, děkuji - a nerozkazovala.
@epsice tak to jste napsala přesně. Já se přijela podívat za babičkou a ne něco řešit. Jenže ona prostě do mě musela zase rýpat. Dvakrát jsem říkala, že nic řešit nechci. A nehledě na to, že na parkovišti chodí důchodci třeba do krámu. Takhle on mohl někoho srazit.
@epsice Pokud nemá žádné důkazy, těžko to dokáže, a i tak to bude max na přestupek. Ale jestli se chce jít takhle před Vánoci pohádat na policii, proč ne. ![]()
@Lil Kitkatt to jsem mu řekla až pak ať se do nás nesere. A taky je to pravda. Tchyni je 51 let a posílá jiný lidi, aby za ní řešili problémy.
@Anonymní píše:
@Bubla Bůčková mě nikdo žádný dárek dát nechtěl. Ona mi jednoduše rozkazem řekla, ať si přijedu pro dárky pro děti. Jenže já si rozkazovat nenechám. Neřeknu, kdyby se zeptala zda máme zítra čas a můžeme si pro ně přijet, ale takhle na mě ne. Odjakživa jsem říkala prosím, děkuji - a nerozkazovala.
To jo, to musí být hrozná tchyně, dovolila si dětem koupit dárky.
![]()
@Lil Kitkatt furt nechápete asi tu pointu. Tak jinak… Koupila dárky, ok beru. Ale mohla se normálně zeptat, kdy mám čas přijet pro dárky a ne mi rozkazovat.
Chudáci děti ted přijdou o dárky a asi i o kontak s babičkou protože se dospělí nechovají jako dospělí a neumí se sebezapřít a zachovat dekorum alespon na oko
@ka2ka jo, chudáci deti. Tak hlavně, když jsem dceru čekala, tak říkala, že bude postižená jen proto, že mám sluchátka, protože mám ztrátu sluchu. Takhle se babička taky nechová.
Já tady nechci řešit moje vztahy s tchyni. Ptala jsem se na jednu otázku. Viz výše.
A má tě prosit na kolenou, abys přišla pro dárky? Tady bude chyba u vás všech. Nikdo ti nebude nic rozkazovat? S tebou musí být radost pracovat.
Ať pro dárky dojede její syn, vy dvě nemáte dobré vztahy, doporučuji nesetkávat se.
Příspěvek upraven 19.12.20 v 21:52
Já myslím, že mu nehrozí vůbec nic. Bude to tvrzení proti tvrzení a jediný svědek bude tvá tchýně. A asi zrovna ne na tvé straně.
@Jolka86 její syn, můj partner ji nechce ani vidět. Nemají ani oni dva spolu dobré vztahy.