Jaký hrozí postih?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jolka86
19.12.20 22:17
@Anonymní píše:
@Popeladym tady nejde ani tak o to prosení. Jednoduše to řekla arogantním způsobem, což vyznělo jako rozkaz.

Vyznělo to jako rozkaz, ale tak to vnímáš ty. Vůbec to nemusela myslet zle. Nemáte se rády a to je tady největší problém.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.20 22:19

@Janasas babičku do toho vůbec tahat nebudu. Volala jsem ji a omluvila se jí, že tohle jsem fakt nechtěla a oni mi na to řekla, že ví, že si tchyně začala, tak jsem ji řekla, že za ní zase přijedu já nebo přítel (její vnuk).

• Citovat
  • Upravit
3585
19.12.20 22:19

Taky by mě zajímalo, odkud tchyně věděla, že tam budeš. MLuvíš s ní taky hrozně, posílat k psychologovi a „odpovídat jí“,,,to jsi prostě stejná jako ona. Když se s někým nechci bavit, tak odejdu a hotovo. Babičce se omluvím a že přijdu jindy.,,, stejně ta návštěva pro ni neměla smysl, resp. spíš negativní. A aby tě tchyně prosila, ať se stavíš pro dárky, tak to mě taky rozsekalo. Podle mně jste všichni stejní a proto to mezi váma takto vře. Takže bych se na to vykašlala. Důkaz žádnej nemáš. Příště se nenechat vytáčet a hnedka volat policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.12.20 22:21
@Anonymní píše:
@Lil Kitkatt vy jste u toho byla? Já jsem tchyni nic špatného neřekla - krom toho psychologa. Nepřijde mi normální neustále řešit, co bylo před 3 lety. Navíc jsem se ptala na postih.

Měla ses sebrat a odejít. Ne se sní dohadovat. A nikam bych neodjela, pokud by mě jednou vybrzdil. Mohla ses vybourat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.12.20 22:23
@Anonymní píše:
@Janasas babičku do toho vůbec tahat nebudu. Volala jsem ji a omluvila se jí, že tohle jsem fakt nechtěla a oni mi na to řekla, že ví, že si tchyně začala, tak jsem ji řekla, že za ní zase přijedu já nebo přítel (její vnuk).

O jaké babičce to mluvíš? Je to babička tvého přítele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.12.20 22:27

To snad nemuze byt pravda. Co je tohle za psycho vztahy? 8o Rodina silencu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
19.12.20 22:32

Ahoj, spousta chytrych hlav ti pise, jak si nechat chladnou hlavu, sama vim, ze to neni jednoduchy, kdyz te nejakej blbec nastve… zadalsi zijes v demokracii, pokud ti tchyne treba slovne v minulosti ublizila a tys ji poslala do mist kam slunve nesviti, je to tve rozhodnuti a je videt, ze si nenechas kadit na hlavu, kazdy by mel mit zdravy rozum a hajit si svou cest a sve dusevni zdravi, me pokud by vysiral nekdo 3 roky v kuse, taky bych ho poslala nekam a nevybavovala se, dokud by se nechoval ke me s uctou a pokoroi…
Kazdopadne, to vybrzdovani sis mela natocit, pac za to muze dostat 2 roky natvrdo… spustit nahravani, pockat az me vybrzdi a nebrzdit, nacoudit to do nej, policii ukazat zaznam a priste by se chlapec nad vybrzdovanim pozastavil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
19.12.20 22:33

Já na to mám jen jeden názor a to že se obě chováte jak děcka na písku, když si rozbíjíte navzájem bábovičky. Co se týče dárků, tak jako mě by taky nenapadlo poprosit. Normálně bych se tě zeptala, zda si dojedeš v úterý pro dárky pro děcka. Chudák babička. Po dlouhé době vás vidí a vy se chováte jak malý haranti. K partnerovi tchýně se nebudu vyjadřovat, to je d.bil. Ale ne, nebude mít žádný trest. Ale klidně jako běž na PČR, určitě to s Tebou sepíší a dost možná až odejdeš, tak se tím akorát pobaví. Jako fakt si chceš kazit Vánoce a už tak vyhrocené vztahy v rodině PČR? Pokud máš s tchýní takový problém, tak se s ní prostě nestýkej a je to. A co se týče vybržďování, tak bych si to nahrála na mobil a poté zastavila, zamkla se v autě a čekala bych, zda ho to přestane bavit. Pokud by nepřestalo, zavolala bych PČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.12.20 22:37
@JeckoKacko píše:
Ahoj, spousta chytrych hlav ti pise, jak si nechat chladnou hlavu, sama vim, ze to neni jednoduchy, kdyz te nejakej blbec nastve… zadalsi zijes v demokracii, pokud ti tchyne treba slovne v minulosti ublizila a tys ji poslala do mist kam slunve nesviti, je to tve rozhodnuti a je videt, ze si nenechas kadit na hlavu, kazdy by mel mit zdravy rozum a hajit si svou cest a sve dusevni zdravi, me pokud by vysiral nekdo 3 roky v kuse, taky bych ho poslala nekam a nevybavovala se, dokud by se nechoval ke me s uctou a pokoroi…
Kazdopadne, to vybrzdovani sis mela natocit, pac za to muze dostat 2 roky natvrdo… spustit nahravani, pockat az me vybrzdi a nebrzdit, nacoudit to do nej, policii ukazat zaznam a priste by se chlapec nad vybrzdovanim pozastavil…

Tak chladnou hlavu zachová rozumný člověk. Nebude se dohadovat s „tchýní“ a hrát divadýlko před starou osobou v důchoďáku. Nedivím se, že právě DD jsou plné nakažených staroušků. Když tam leze kdekdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gulas.medovy
19.12.20 22:47

Zdejší uživatelky obhajují psychopata, který vyhrožuje druhým lidem fyzickým násilím a ohrožuje je na životě, a nejen je, i v rámci silničního provozu. A budou ho obhajovat, dokud nespáchá podobných čin jako žhář z Bohumína a jemu podobní psychopati. V první řadě bych se s podobnými lidmi vůbec nestýkala, přerušila bych veškeré kontakty. V situaci, kterou popisuje zakladatelka, bych se zamkla v autě a neprodleně volala PČR. Kamera v autě je v dnešní době nezbytná.

• Citovat
  • Upravit
5913
19.12.20 22:48

@JeckoKacko Tak sama píšeš, že bys dotyčného poslala někam a nevybavovala se. Předpokládám, že jí už kdysi i s přítelem dali svůj názor najevo. Není tedy třeba hrotit situace dál ne? Tím právě vše jen přiživuje a zcela zbytečně. Ona tchyně totiž nikdy nespráskne ruce a neřekne „no jo vždyť vy máte pravdu“ to je prostě scifi a čím dřív si to zakladatelka uvědomí tím lépe. Druhé prostě neovlivníš. Kdyby to šlo, tak otec mého manžela není věčně pochcaný alkoholik, který své děti miluje jen když přijdou s pivem a můj příbuzný by neležel na hřbitově atd atd.

Příspěvek upraven 19.12.20 v 22:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
19.12.20 22:50

@gulas.medovy no ne že by něco. Ale můžeš tady uvést, kdo že ho obhajuje? Já tu teda snad nenašla jediný… Uvádí se pouze, zemu nic nehrozí pokud nemá důkaz a volat PČR a zamknout v autě tu snad psalo dost lidí. Tak nechápu co že tohle má být za výlev. Dekuji za objasnění :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gulas.medovy
19.12.20 22:50
@ka2ka píše:
Chudáci děti ted přijdou o dárky a asi i o kontak s babičkou protože se dospělí nechovají jako dospělí a neumí se sebezapřít a zachovat dekorum alespon na oko

Lepší žádná babička, než podobné individum. Ono by bylo vůbec nejlepší si žádné děti do takových rodinných poměrů nepořizovat a hledat štěstí raději jinde a s jiným partnerem.

• Citovat
  • Upravit
gulas.medovy
19.12.20 22:57
@Martha03 píše:
@gulas.medovy no ne že by něco. Ale můžeš tady uvést, kdo že ho obhajuje? Já tu teda snad nenašla jediný… Uvádí se pouze, zemu nic nehrozí pokud nemá důkaz a volat PČR a zamknout v autě tu snad psalo dost lidí. Tak nechápu co že tohle má být za výlev. Dekuji za objasnění :think:

Půjde to minimálně k přestupkové komisi jako přestupek proti občanskému soužití a veřejnému pořádku. Buď pouze on, nebo oba zároveň, dostanou směšné pokuty a pojede se vesele dál, dokud to nevygraduje jinde a v jiném čase. Nelíbí se mi útočné reakce vůči jakýmkoliv příspěvkům na zdejším serveru. A zakladatelka dostala čočku, aniž by udělala cokoliv špatného. S podobnými lidmi, jako její její tchyně s partnerem, bych se nestýkala raději vůbec.

• Citovat
  • Upravit
5913
19.12.20 23:09

@gulas.medovy jo jo, já rozumím tomu co chceš říct. Ale výslovně jsi tu napsala, že onoho muže, jenž ji ohrožoval, obhajujeme. Což prostě není pravda. To, že to bude přestupek tu psalo hodně lidí… Takže upřímně nechápu, co jsi tím příspěvkem chtěla říct. Ano může to časem vygradovat a proto je třeba posbírat důkazy a případně dát jako stalking, což tu také zaznělo.
Nemáš ráda útočné příspěvky, ale sama jsi jeden napsala a ještě lživý. Každý má právo vyjádřit se a to i k tomu na co se zakladatel neptá. Možná si i on sám ale potom utřídí myšlenky a třeba si i řekne, že tím, že se sám chová útočně, danou situaci jenom vyhrocuje. To je jako kdybys byla v baru, kde se do tebe někdo naváží. Ideální je se otočit a jít. Když budeš konflikt vyhrocovat, dostaneš na držku… Pak je část viny i na tvých bedrech, ač za agresi útočníka neodpovídáš, tak za své chování ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová