Jaký máte názor na LGBT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7692
16.8.23 19:06
@Polední bouře píše:
Otázkou je, jestli za dvě hodky stavíš tuky nebo bílkoviny :nevim:Nezkoušela jsem,, ale tatarak bych radši vynechala :mrgreen:

Proto si před cvičením dávám pořádnou várku sacharidů. Typicky vložky s ovocem a mlékem, zapiju to sladkým kakaem. :) By vočko 800 kCal, ale fakt to neměřím. Kalorie hodnotím pohledem do zrcadla. Nevážil jsem se půl roku. Těžší jídla s potřebnými tuky a bílkovinami si nechávám na večer až bude mít tělo čas se soustředit na trávení.

Pohoda.

A jestli někdo jede low carb a cvičí tak si to prostě dá o něco dřív nebo méně a vynahradí si to později. Nebo cvičí na lačno. Proč ne. Tělesný tuk máme právě kvůli tomu. Tělesný tuk je kamarád. Nehledejte vědu kde není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
16.8.23 19:09
@Lexter píše:
Proto si před cvičením dávám pořádnou várku sacharidů. Typicky vložky s ovocem a mlékem, zapiju to sladkým kakaem. :) Těžší jídla s potřebnými tuky a bílkovinami si nechávám na večer až bude mít tělo čas se soustředit na trávení.

Pohoda.

A jestli někdo jede low carb a cvičí tak si to prostě dá o něco dřív nebo méně a vynahradí si to později. Nebo cvičí na lačno. Proč ne. Tělesný tuk máme právě kvůli tomu. Tělesný tuk je kamarád. Nehledejte vědu kde není.

Můžeš sem, prosím, hodit fotku, tak se futruješ vložkou obloženou malina….. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7692
16.8.23 19:11
@Janli píše:
Můžeš sem, prosím, hodit fotku, tak se futruješ vložkou obloženou malina….. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To jsem to zas vymňouk. :lol:

@Lexter píše: …typicky vložky s ovocem…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
17.8.23 07:02
@Lexter píše:
Houbelec, tak velký úbytek to nejspíš není. Tak holt spapkáš dvě a někde jinde ubereš, o co go. Viděla jsi někdy člověka v hypovitaminóze? Já naposledy na praxi. Zas tak drsný to nebude.Příspěvek upraven 16.08.23 v 18:46

Nedelej hloupyho. Vis dobre, jak to se sacharidama myslim, bily pecivo v sobe nema nic nez “kratky” cukry. A kupodivu mi po treninku trener nikdy nerekl - dej si rohlik, je to skvelej zdroj enegie. :lol:

A ano, tak velky ubytek “zivin” nastal. Fakt, ze musis spapkat, jak rikas ty, 2 jablka misto jednoho znamena, ze se jich musi vypestovat dvojnasobek.

jablko prece v sobe nema jenom vitaminy.

Kazdopadne me prakvapuje, ze mas dojem, ze korporaty se staraji o tvoje blaho, o to, abys neposel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
17.8.23 07:05
@botl píše:
Nedelej hloupyho. Vis dobre, jak to se sacharidama myslim, bily pecivo v sobe nema nic nez “kratky” cukry. A kupodivu mi po treninku trener nikdy nerekl - dej si rohlik, je to skvelej zdroj enegie. :lol:

A ano, tak velky ubytek “zivin” nastal. Fakt, ze musis spapkat, jak rikas ty, 2 jablka misto jednoho znamena, ze se jich musi vypestovat dvojnasobek.

Kazdopadne me prakvapuje, ze mas dojem, ze korporaty se staraji o tvoje blaho, o to, abys neposel.

A máš někde nějaký zdroj, který uvadi něco k tomu velkému úbytku živin.

A ani ten rohlík nemusí být špatný, když je namazany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
17.8.23 07:31
@botl píše:

Však já neřekl o bílém pečivu nic jiného. A že ti to trenér nikdy neřekl? A co já s tím? Že ti něco neřekl znamená že to tak není? Ani jsem neřekl že se starají o moje blaho. V první řadě jim jde o profit, to je snad normální. Stejně tak o těch jablcích. Nežereme jen jabka, ale i zeleninu a mnoho jiného. Skoro ve všem jsou nutné vitamíny a minerály. V porovnání s tím jak plýtváme je úbytek výživových hodnot v ovoci marginálie.

Čteš něco co jsem nikdy nenapsal. Nežer ty konspirace tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
17.8.23 07:34
@botl píše:

I bílé pečivo je zdroj komplexních sacharidů, to jen naše zhýčkaná společnost z nej udělala strašáka, kterému bychom se měli obloukem vyhnout. A ničeho se dvojnásobek pěstovat nemusí, stačí, když přestaneme vyhazovat ty tuny potravin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
17.8.23 07:35
@Polední bouře píše:
A máš někde nějaký zdroj, který uvadi něco k tomu velkému úbytku živin.A ani ten rohlík nemusí být špatný, když je namazany.

Vyplývá to ze srovnávacích studií. Obsah vápníku a vitamínu C klesl u některých plodin až o ohromujících 40% - 90%. Vzhledem k tomu, že hlavním zdrojem vápníku ovoce není a vitamínu C potřebujeme jen 100mg na den je mi to úplně jedno.

Hlavním důvodem je dozrávání v umělých atmosférách. Otrháš zelená jabka a necháš je dozrát v ethanolové atmosféře. Kupříkladu. Nestačí tak dotvořit to co by mělo. Opět se to dělá kvůli obrovské poptávce.

Prostě lidi žerou jak prasata, vyhazují co jde a pak pyskují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
17.8.23 07:37
@Lexter píše:
Vyplývá to ze srovnávacích studií. Obsah vápníku a vitamínu C klesl u některých plodin až o ohromujících 40% - 90%. Vzhledem k tomu, že hlavním zdrojem vápníku ovoce není a vitamínu C potřebujeme jen 100mg na den je mi to úplně jedno.Hlavním důvodem je dozrávání v umělých atmosférách. Otrháš zelená jabka a necháš je dozrát v ethanolové atmosféře. Kupříkladu. Nestačí tak dotvořit to co by mělo. Opět se to dělá kvůli obrovské poptávce.

No, u nás na zahradě, když je úroda, tak máme jablek i 12 tun. Takže tohle mě fakt netrápí :lol:

Ale je to zajímavé, dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
17.8.23 07:42
@terien píše:
I bílé pečivo je zdroj komplexních sacharidů, to jen naše zhýčkaná společnost z nej udělala strašáka, kterému bychom se měli obloukem vyhnout. A ničeho se dvojnásobek pěstovat nemusí, stačí, když přestaneme vyhazovat ty tuny potravin.

Nepochopilas. Pecivo nema byt zdrojem pouze sacharidu.

Prazdne potraviny muzes klidne vyhodit, to neni problem. Problem je, ze je produkujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
17.8.23 07:48
@Lexter píše:
Vyplývá to ze srovnávacích studií. Obsah vápníku a vitamínu C klesl u některých plodin až o ohromujících 40% - 90%. Vzhledem k tomu, že hlavním zdrojem vápníku ovoce není a vitamínu C potřebujeme jen 100mg na den je mi to úplně jedno.

Hlavním důvodem je dozrávání v umělých atmosférách. Otrháš zelená jabka a necháš je dozrát v ethanolové atmosféře. Kupříkladu. Nestačí tak dotvořit to co by mělo. Opět se to dělá kvůli obrovské poptávce.

Prostě lidi žerou jak prasata, vyhazují co jde a pak pyskují.

Lidi? Tvl podivej se, co vyhazujou naprikad retezce! Vlastne se podivej, co se nestydi prodavat. Vzdyt je to rovnou shnily, nebo nedozraly, nebo zvadly a seschly. Ta nabidka je fakt jak pro prasata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
17.8.23 07:50
@botl píše:
Lidi? Tvl podivej se, co vyhazujou naprikad retezce! Vlastne se podivej, co se nestydi prodavat. Vzdyt je to rovnou shnily, nebo nedozraly, nebo zvadly a seschly. Ta nabidka je fakt jak pro prasata.

Je. Ale asi to holt někdo kupuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
17.8.23 07:59
@botl píše:
Nepochopilas. Pecivo nema byt zdrojem pouze sacharidu.Prazdne potraviny muzes klidne vyhodit, to neni problem. Problem je, ze je produkujeme.

Vždyť nemusí, dej si ho s tvarohem a kysanym zelím a máš tam všechno, co tělo potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
17.8.23 12:08

Pokles mineralu a stopovych prvku je dany hlavne tim, ze v pude chybi humus/organicke latky, zpusobuje to konvencni zemedelstvi.

Ve srovnani bio/nebio je to hezky videt.
(A ted nemyslim „studie“ placene korporacemi, kde se srovnavaji jen ty parametry, ve kterych rozdil neni, a pak se rve „jis bio, ses deb*il, vzdyt je to stejny“.)

Resenim je lokalni udrzitelne zemedelstvi, ktere dokaze opravdu ty lidi uzivit (narozdil od napr. tisicu hektaru olejovych palem, vedle kterych hladovi vesnice domorodcu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
17.8.23 12:27
@Polední bouře píše:
Je. Ale asi to holt někdo kupuje…

No jasne, ze jo. Vyber tu nemas.

Ted je v kurzu vykladat, jak si za ty ceny muzou Cesi sami, protoze to zbozi za ne kupuji.

Pred tim bylo zase v kurzu se jim vysmivat, ze kupuji zasadne ve slevach.

Tyhle dve veci si uz tak jako tak protireci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí