Jaký máte názor na LGBT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6119
20.1.19 12:31
@Kaileee píše:
otravné jo ale žaludek mi nezvedají

To přece není žádný argument. Mně se zvedá žaludek z roztahováků v ušních dírkách, tunelů apod. a stejně podle toho netvrdím, že by lidé s takovými věcmi v uších neměli chodit po ulici. Jestli se mně z toho zvedá žaludek, je to můj problém a já se vždycky můžu otočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
20.1.19 12:32
@SlečnaDahlia píše:
Někteří jsou pěkní kreténi. A někteří super.

Některým bych nesvěřila ani zlatého křečka, někteří jsou skvělí rodiče.

Prostě tak jakože lidi, no :nevim:

Cítím to stejně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KájaHvězdička
20.1.19 12:50

Nevadí mi. Pohled na dvě ženy je dokonce moc hezký. Když vychovávají homosexuální páry děti, tam už potom přemýšlím, jak se k nim budou chovat časem jejich vrstevníci ve škole. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Twixinka
20.1.19 12:55

@Pidulka1991 tak zrovna u tohohle anonym chapu .. treba je zakladatelka tady proflaknuta,ale tohle o ni nikdo nevi a ani nechce,aby vedel a ani se ji nedivim,ptze zdejsi komunita si na vsem najde neco spatneho :roll: nevidim tu nutnost hned oznacovat admina,stejne to neodtajni,takze mas smulu 8) k tematu - ne nevadi mi pary stejneho pohlavi,stejne mi prijde,ze jejich mezi nami vice,nez myslime a ani o tom nevime,ptze nemaji potrebu to davat najevo na verejnosti narozdil od nekterych hetero paru a ze to nekdy stoji za to,kdyz treba jedete mhd naproti Vam sedi par a libaji se tam s jazykama venku :poblion:

• Citovat
  • Upravit
4380
20.1.19 12:55
@SlečnaDahlia píše:
To přece není žádný argument. Mně se zvedá žaludek z roztahováků v ušních dírkách, tunelů apod. a stejně podle toho netvrdím, že by lidé s takovými věcmi v uších neměli chodit po ulici. Jestli se mně z toho zvedá žaludek, je to můj problém a já se vždycky můžu otočit.

však jsem měla napsat svůj názor, až se tě někdo bude ptát na roztahováky tak taky můžeš napsat :mrgreen:
a to je jasné že to je můj problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
20.1.19 12:56
@KájaHvězdička píše:
Nevadí mi. Pohled na dvě ženy je dokonce moc hezký. Když vychovávají homosexuální páry děti, tam už potom přemýšlím, jak se k nim budou chovat časem jejich vrstevníci ve škole. :nevim:

Jak by se chovaly? Normálně. Pokud jim ovšem nenasadí do hlav „tolerantní“ rodiče něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
20.1.19 12:58

Já vnímám výchovu dětí stejnopohlavnými páry jako veliké plus pro společnost. Třeba některá z příštích generací už nebude tak často tvrdit, že projev lásky mezi lidmi je na obracení žaludku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
20.1.19 12:59
@podaji píše:
A mě nevadí ani ty adopce. Lepší dvě mamky taťkové než jeden alkoholik a druhá cuchta například. Jen je pak horší ta sociální stránka. Jak to dítěti vysvětlit…

Souhlas. Žijeme v době, která ráda pokrytectví. Toto je jeden z důkazů. Mnoho dětí vyrůstá ve velmi špatném prostředí. Ale havně, že jsou rodiče rozdílného pohlaví.

• Citovat
  • Upravit
Janli
20.1.19 13:00

Zajímá mě člověk jako člověk, ne to co v ložnici kam komu strká…

• Citovat
  • Upravit
18
20.1.19 13:13

Že nemají nikdy dost. Nejprv registrované partnerství, že bude stačit. Teď manželství. Za chvíli adopce. A stále mají pocit utlačované menšiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
20.1.19 13:17
@Arduwin píše: Že nemají nikdy dost. Nejprv registrované partnerství, že bude stačit. Teď manželství. Za chvíli adopce. A stále mají pocit utlačované menšiny.

A ty s tím máš problém? Proč?

Ad manželství - nevidím proč by si nemohli vzít člověka, se kterým žijí v dobrém i zlém. Vsak je to podle spousty hetero lidí jen cár papíru - jen si počti místní diskuse.

Ad adopce - speciálně u lesbiček jde o adopce dětí, které se narodily partnerce. Opět, přijde mi to logické a správné.
Jestli máš představu, ze zla sociálka bude krást děti milujícím heterorodičům a dávat je zvrhlým gayům, tak jsi padlá na hlavu. :D

V ČR vyrůstá ve stejnopohlavních rodinách hodně dětí, není to nic neobvyklého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
20.1.19 13:26

Nemám snima problém ani mi nevadí že chtějí adoptovat nebo chtějí mít vlastní děti,radši dve super mámy nebo tatove než jeden ochlasta a chudinka co nechá děti trpět tím v čem žijí…a adopci beru jako nejlepší věc co můžou udělat , radši ab dítě vyrustalo s lesbama nebo gey než ab bylo samo v decaku.A to jsem 100% hetero 6 let vdaná a dvě děti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
20.1.19 13:27
@Arduwin píše: Že nemají nikdy dost. Nejprv registrované partnerství, že bude stačit. Teď manželství. Za chvíli adopce. A stále mají pocit utlačované menšiny.
:think: fakt?? A nebylo to spíš tak, že chtěli manželství, ale byli rádi alespoň za registrované partnerství a proto bojují dál za manželství. Ty adopce, proč ne, ono když chceš adoptovat dítě, prochazis dost přísným výběrem, jak tím, jestli dokazes dítě materiálně zajistit, tak ale i psychologickyma testama. Teď ukaž na jakoukoli hetero dvojci, která musí podstouit tyto věci, aby mohli mít dítě. Taky sleduji dvataty na IG a tedy to co oni dají těm holkam do života dá málokterý hetero pár.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
20.1.19 13:28

Protože považuju registrované partnerství za dostatečný právní rámec. Manželství je z definice právní pojem pro svazek muže a ženy. K adopci nevidím důvod - když chce mít lesbický pár dítě, má ho, nikdo jim ho nebere. Tzn. vadí mi zmatek v pojmech, chaos, který lgbt svými požadavky vytváří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
20.1.19 13:31

@Arduwin jestli ono by nebylo lepší kdyby se každý staral sám o sebe a ostatní nechal žít svým způsobem života ,pokud tě tím nikdo neomezuje je ti po tom houby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí