Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kaileee píše:
otravné jo ale žaludek mi nezvedají
To přece není žádný argument. Mně se zvedá žaludek z roztahováků v ušních dírkách, tunelů apod. a stejně podle toho netvrdím, že by lidé s takovými věcmi v uších neměli chodit po ulici. Jestli se mně z toho zvedá žaludek, je to můj problém a já se vždycky můžu otočit.
@SlečnaDahlia píše:
Někteří jsou pěkní kreténi. A někteří super.Některým bych nesvěřila ani zlatého křečka, někteří jsou skvělí rodiče.
Prostě tak jakože lidi, no
Cítím to stejně. ![]()
Nevadí mi. Pohled na dvě ženy je dokonce moc hezký. Když vychovávají homosexuální páry děti, tam už potom přemýšlím, jak se k nim budou chovat časem jejich vrstevníci ve škole. ![]()
@Pidulka1991 tak zrovna u tohohle anonym chapu .. treba je zakladatelka tady proflaknuta,ale tohle o ni nikdo nevi a ani nechce,aby vedel a ani se ji nedivim,ptze zdejsi komunita si na vsem najde neco spatneho
nevidim tu nutnost hned oznacovat admina,stejne to neodtajni,takze mas smulu
k tematu - ne nevadi mi pary stejneho pohlavi,stejne mi prijde,ze jejich mezi nami vice,nez myslime a ani o tom nevime,ptze nemaji potrebu to davat najevo na verejnosti narozdil od nekterych hetero paru a ze to nekdy stoji za to,kdyz treba jedete mhd naproti Vam sedi par a libaji se tam s jazykama venku ![]()
@SlečnaDahlia píše:
To přece není žádný argument. Mně se zvedá žaludek z roztahováků v ušních dírkách, tunelů apod. a stejně podle toho netvrdím, že by lidé s takovými věcmi v uších neměli chodit po ulici. Jestli se mně z toho zvedá žaludek, je to můj problém a já se vždycky můžu otočit.
však jsem měla napsat svůj názor, až se tě někdo bude ptát na roztahováky tak taky můžeš napsat ![]()
a to je jasné že to je můj problém
@KájaHvězdička píše:
Nevadí mi. Pohled na dvě ženy je dokonce moc hezký. Když vychovávají homosexuální páry děti, tam už potom přemýšlím, jak se k nim budou chovat časem jejich vrstevníci ve škole.
Jak by se chovaly? Normálně. Pokud jim ovšem nenasadí do hlav „tolerantní“ rodiče něco jiného.
Já vnímám výchovu dětí stejnopohlavnými páry jako veliké plus pro společnost. Třeba některá z příštích generací už nebude tak často tvrdit, že projev lásky mezi lidmi je na obracení žaludku.
@podaji píše:
A mě nevadí ani ty adopce. Lepší dvě mamky taťkové než jeden alkoholik a druhá cuchta například. Jen je pak horší ta sociální stránka. Jak to dítěti vysvětlit…
Souhlas. Žijeme v době, která ráda pokrytectví. Toto je jeden z důkazů. Mnoho dětí vyrůstá ve velmi špatném prostředí. Ale havně, že jsou rodiče rozdílného pohlaví.
Zajímá mě člověk jako člověk, ne to co v ložnici kam komu strká…
Že nemají nikdy dost. Nejprv registrované partnerství, že bude stačit. Teď manželství. Za chvíli adopce. A stále mají pocit utlačované menšiny.
@Arduwin píše: Že nemají nikdy dost. Nejprv registrované partnerství, že bude stačit. Teď manželství. Za chvíli adopce. A stále mají pocit utlačované menšiny.
A ty s tím máš problém? Proč?
Ad manželství - nevidím proč by si nemohli vzít člověka, se kterým žijí v dobrém i zlém. Vsak je to podle spousty hetero lidí jen cár papíru - jen si počti místní diskuse.
Ad adopce - speciálně u lesbiček jde o adopce dětí, které se narodily partnerce. Opět, přijde mi to logické a správné.
Jestli máš představu, ze zla sociálka bude krást děti milujícím heterorodičům a dávat je zvrhlým gayům, tak jsi padlá na hlavu. ![]()
V ČR vyrůstá ve stejnopohlavních rodinách hodně dětí, není to nic neobvyklého.
Nemám snima problém ani mi nevadí že chtějí adoptovat nebo chtějí mít vlastní děti,radši dve super mámy nebo tatove než jeden ochlasta a chudinka co nechá děti trpět tím v čem žijí…a adopci beru jako nejlepší věc co můžou udělat , radši ab dítě vyrustalo s lesbama nebo gey než ab bylo samo v decaku.A to jsem 100% hetero 6 let vdaná a dvě děti ![]()
@Arduwin píše: Že nemají nikdy dost. Nejprv registrované partnerství, že bude stačit. Teď manželství. Za chvíli adopce. A stále mají pocit utlačované menšiny.
Protože považuju registrované partnerství za dostatečný právní rámec. Manželství je z definice právní pojem pro svazek muže a ženy. K adopci nevidím důvod - když chce mít lesbický pár dítě, má ho, nikdo jim ho nebere. Tzn. vadí mi zmatek v pojmech, chaos, který lgbt svými požadavky vytváří.
@Arduwin jestli ono by nebylo lepší kdyby se každý staral sám o sebe a ostatní nechal žít svým způsobem života ,pokud tě tím nikdo neomezuje je ti po tom houby…