Jaký máte názor na LGBT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Cizinka 999
3.4.19 23:33
@char-less píše:
Zrovna dnes jsem si přečetl článek, kde nějaká američanka porodila svému synovi (gejovi) dítě, tj technicky svou vnučku. Rodičce je 61let. Bingo. A vzpomenul si na tohle téma. A šup, následovalo upozornění na nový příspěvek v něm.

No mě by zajímalo, v jakých končinách a mezi jakými lidmi žiji. Já rozhodně žádného homosexuála či transku osobně neznám a ani nevím o nikom, kdo by někoho osobně znal. A to se při zapletení do těchto témat při hovoru pokaždé ptám. Dostává se mi 99% odpovědí negativních a pouze ta jedna ze sta je, že mu někdo ze známých o někom říkal. Ptám se učitelů, inženýrů, lidí mladých, starých, atp. Už docela dlouho. Prostě nic. Dva geje, nebo spíš bisexuály sem ale kdysi potkal, byli to dva případy, které se projevovali až úplně opilý - snažili se mě sbalit. Takže vím, že existují. Rozhodně jsem rád, že o tom nevím z učebnice na základní škole nebo od učitelky či od rodičů, kdy by bylo prohlašováno, že to je NORMÁLNÍ.

Normální to není.

Dokonce nepovažuji ani za normální mít "nespočet homosexuálních kamarádek/kamarádů. A pokud naše civilizace dojde do bodu, kdy bude homosexualita normální- tak skončí. To je opravdu v co doufat a na co se těšit!

Doufám, že trošku ozřejmím slovo normální. Je v této souvislosti naprosto ZNEUŽÍVÁNO. Normální je to, co převládá - statistická norma. Být LGBT je prostě nenormální a doufám, že se to nikdy nepodaří. Jako aby se to převrátilo a heterosexuálních mužů a žen bylo je 5%. A to by pak děti svým dětem rodili šedesátileté stařený?

LGBT je popření a znehodnocení mateřství, a co především vidím v pojmu TRANS, jako chlap, především naprosté ponížení a degradaci ŽEN!

1. chlap se může nechat přeoperovat na ženu - s tím, že je běžné, že ze žaludu, nebo jeho části se „vyrobí“ funkční poštěváček. Výroba pochvy (z kůže penisu), silikony atd. atd.

Penis ženě naproti tomu vyrobí také - třeba z kuže na stehnu, ale že by byl jakkoliv funkční? Jak úžasně spravedlivé! Že oba již nemohou mít normálně děti už nechme stranou. Ale plastický chirurg jásá v obou případech - nejsou to operace za pár korun.

1. dále třeba sport! Když vidím tu úžasnou „cyklistku“ je mi na :poblion: Martina Navrátilová (pozn. už je poruhé ženatá!) se k tomu ostře vyjádřila tu A já s ní souhlasím. Dnes chlapovi ani ten pinďour ufiknout nemusí, a může se s občankou, kde má napsané pohlaví „žena“, zúčastnit kdejaké sportovní ženské soutěže. Jaké spravedlivé! A jak tomu dost lidí i tak bude tleskat a hýkat nadšením, jakáže sme to pokroková společnost. Naproti tomu, co udělá „přeoperovaná“ žena? Kde proti chlapům zvítězí? V jakém sportu? Dopovat se nesmí! A jestli ste si nevšimli i v „pitomým“ sjezdu na lyžích, nejsou ženy schopné muže dohnat!
  1. A co ta Miss? Opravdu bude při pokračujícím trendu k něčemu soutěž, kde se budou hlásit plastikové barbíny, nacpané silikonem a botoxem od hlavy až k patě? (ano některé misky mají třeba silikony) A modeling? Opravdu bude radost pohledět na oholeného chlapa s kabelkou a sukní? A „modelka“ pak večer půjde za partnerem, tedy v reálu za ženou, která je ale oficiálně třeba lesba - aby mohli tvořit „harmonický“ homosexuální trendy páreček. Opravdu tomuto vývoji je třeba blahopřát!
  1. I tzv „transky“ a „shemale“ jsou opravdovým „přínosem“ i pro nejstarší řemeslo. Z toho musej být obyčejné prostitutky - ženy úplně odvařený, když jim „chlapi“ berou kšefty! :-D
  1. sranda stranou - opravdu nevím o ničem pozitivním, z čeho by ženy a ženy, které se rozhodnou pohlaví změnit, měli opravdu mít radost? Když to vememe do důsledku, ve skutečnosti je to úplnej opak emancipace. Ze žen se postupně stanou ženo-muži a mužo-žen samozřejmě také přibude - a to mnohem více ;-) to už ženský nedoženou. A tomu všemu samozřejmě budou nadřazeni vždy muži.

Ano píšu extrémy, ale až budete v té „ideální“ pokrokové společnosti, tak nebude daleko chvíle kdy se sníží hranice po klasifikaci pedofilie, argumenty jako: „pedofilové jsou chudáci diskriminováni“, „vždyť ty děti už jsou mnohem dříve vyspělé, než byli před sto lety - dejme jim svobodu“, a „navíc budou velmi dobře o všem informované“, ( …když v rámci LGBT jsou potvrzené reálné snahy o dokonalou sexuální průpravu v rámci první třídy základní školy…)

Příspěvek upraven 03.04.19 v 23:01

Paneboze takovy jedinci jako.ty ziji mezi nami?

• Citovat
  • Upravit
7006
4.4.19 08:30

@char-less ty znis trosku jako ty lidi, co rikali nejezdete tim dablovym vynalezem (rozumej vlakem), lidsky telo neni delany na rychlost pres 20 km/h!

Ty fakt nevidis rozdil mezi pedofilem a transkou, nebo jen delas blbyho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
4.4.19 08:46

Fuj!

Jedním slovem fuj. Chápu že se někdo narodí nějak postiženej, že je třeba pedofil, zoofil, nekrofil nebo třeba ten homo. Ale vadí mi ta politická a expresivní část. Fakt mi vadí, když se tihle producírujou v kožených tangách na ulici, vadí mi když chtějí „adoptovat“ děti a vadí mi když mě svojí úchylkou otravují. Ať si dělá kdo chce co chce, ale ať s tím neotravuje a nechá si to do soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
4.4.19 11:29

Naprosta vetsina se nikde neproduciruje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
4.4.19 13:03
@malyparanoik píše:
Jedním slovem fuj. Chápu že se někdo narodí nějak postiženej, že je třeba pedofil, zoofil, nekrofil nebo třeba ten homo. Ale vadí mi ta politická a expresivní část. Fakt mi vadí, když se tihle producírujou v kožených tangách na ulici, vadí mi když chtějí „adoptovat“ děti a vadí mi když mě svojí úchylkou otravují. Ať si dělá kdo chce co chce, ale ať s tím neotravuje a nechá si to do soukromí.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
4.4.19 13:19

V me rodine o ctyrech lidech jsou minimalne dva lidi, ktery technicky patrej do tehle skupiny. Nikde se nepredvadej, chteji zit v klidu. Jediny, co jim obcas ztezuje zivot, je obava z mozny reakce okoli. Ten, kteeyuz ma coming out za sebou, ma temer jen dobrou zkusenost. Ten, ktery to zatim rekl jen mne, ma hruzu z toho, co muze nastat. A to mi prijde skoda, protoze nikomu neublizuje, jen je v necem jinej. Cim si zaslouzil to, ze proziva takovej paralyzujici strach? Nicim. Je to fajn clovej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
4.4.19 13:28

Po tom, co dělají dobrovolně dva dospělí lidé, je ostatním putna. Takže nechápu, proč by neměli mít všichni stejná práva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
4.4.19 16:06

@Cizinka 999 taky nestačím zírat. Osobně mi takovýhle xenofobní, homofobní jedinci vadí ze všech nejvíc. Doufám, že ve svým okolí nikoho takovýho nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.22 11:41

Je to uplně normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
17.12.22 12:41

Vůbec mi nevadí, poč taky? Homosexualita mi už v dnešní společnosti nepřipadá jako něco zvláštního, pár homosexuálních lidí znám a v pohodě, klidně ať se berou a adoptují děti. Transgender lidé mi pořád připadají trochu „exotičtí“, jen z toho prostého důvodu, že jsem v životě potkala jen jednoho. Pokud se někdo od malička bytostně necítí ve svém těle a pohlaví, tak má právo to změnit. Na druhou stranu, ta móda mnoha pohlaví, kdy se nechají všemožně oslovovat i běžní heterosexuální jedinci mi přijde v lepším případě jako rozmar, v tom horším jako zástupní řešení jiného, nějakého psychického problému. Ale taky jejich věc. Jediné, co mi připadá opravdu nebezpečné (a to se netýká jen homofobie), jsou tendence v dnešní západní společnosti, v rámci korektnosti, potlačovat svobodu slova a názorů. Ano, když je někdo omezený homofob nebo rasista, je to hlupák, ale vyhazovat ho kvůli tomu z práce je také druh diskriminace. Ještě horší je, když se to týká i humoru, několik velkých komiků, včetně Johna Cleese, Rovana Atkinsona a Ricka Gervaise už se v tomto směru ohradilo. Diskriminace menšin by se měla řešit na úrovni zákonů a vymahatelného práva. A ne, že se budou pořádat veřejné hony na lidi, kteří mají jiný názor. Tak už to v životě bývá, vždycky se najde idiot, který bude kritizovat něčí život nebo třeba i jen to, že má někdo velký nos. Pokud takový člověk napadá fyzicky, je to nezákonné, pokud slovně, je v demokracii možnost ho žalovat. Pokud jde o homofobní Čechy, mám zkušenost, že nejvíc kritizují v anonymním prostředí na netu nebo mezi kamarády v hospodě, ale když pak někoho takového potkají, většinou se s ním v pohodě baví. My Češi nejsme moc bojovný národ, až na pár vypatlaných pravicových extrémistů, ale těch s bojím i já a to jsem bílá heterosexuálka. Také jsem si všimla, že je víc homofobních mužů než žen. Oni byli muži vždycky víc hákliví na svou mužnost, lesbičky jim samozřejmě tolik nevadí. Vždy mi přijde úsměvné, jak se odpůrci homosexuality ohrazují tím, že je to nepřirozené. Kdyby lidé dělali jen to, co je pro ně přirozené, tak jsme dneska někde úplně jinde. A naopak, děje se to, je to lidské a tudíž pro lidi přirozené. Vždycky jde jen o předsudky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
17.12.22 13:57
@sucuba píše:
Toleruji to, každý si může být s kým chce. A když to neomezuje ostatní (třeba že po hetero jede lesba nebo gay) tak mi to nevadí.
Kazdy by měl mít příležitost dělat si co chce s kým chce.
Celkove mi přijde ale to, že lesby jsou více tolerovány než gayové.
Protože když se mazlí matka s dítětem - dcerou tak to je normální, naopak otec se synem společnost už bere jinak protože to jsou dva chlapi.
I proto si myslím že víc lidem nevadí lesby, ale gayové ano, já to přeji všem :)

„Toleruji“? Snad akceptuji, že má každý člověk právo na svou prirozenou sexualitu, pokud je to v rámci zákonů. Ale jinak souhlas, jen to slovo tolerovat se mi nelibi

Příspěvek upraven 17.12.22 v 14:05

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
17.12.22 14:00
@Arduwin píše: Že nemají nikdy dost. Nejprv registrované partnerství, že bude stačit. Teď manželství. Za chvíli adopce. A stále mají pocit utlačované menšiny.

Až budou mít stejná práva jako hetero, tak až tehdy nebudou utlacovani

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
17.12.22 14:02
@char-less píše:
Pokud mé genetické znalosti někam sahají, tak mám tu znalost, že jde zařídit (samozřejmě patřičně specializovaně ) aby dvě ženy dokázali mít dítě i bez muže - respektive, že lze zjednodušeně řečeno „oplodnit vajíčko vajíčkem“ - vzniká tedy XX (muž má XY a YY ostatně ani neexistuje ;-) )

Ale není to ani běžné, dokonce - to si představte - ani přirozené. Ostatně by tak vznikaly pouze ženy (ach to by byla nádhera :-) ). Takže jinak i v dnešní době potřebují pohlavní buňky muže.
I v momentě kdy se to stane klasicky, je přece na místě se pohoršit nad tím, že jen na základě jakéhokoliv sebeurčení maminky vyrůstá dítě bez TATÍNKA. I kdyby mělo tři maminky, bylo násilně ochuzeno o to, co následuje po početí v normálním a majoritním modelu - muž+žena, i kdyby se rozvedli do roka, nebo do deseti let, je tatínek v 99.9% přiznaný, existuje, i když je to darebák. Nemusím snad ani hádat, co se děje dítěti v hlavě když se začne ptát u heterosexuálního páru, jak přijde na svět? Ty povídačky, o čápovi, o semínku do pupíku atp … no a co mu vysvětlí tak ty dvě maminky? Nebo dva tatínkové? Nebo kentaur a „ono“?
Nejde o tu jednu první otázku, jde hlavně o letitou výchovu, a převzetí modelů, které v majoritě jinak po staletí vedly k plození dalších generací, nikoliv potomstva libovolného sebeurčování a poslouchání rozmarných nálad svého já a ignorování vrozených pohlavních rozdílů. Jak říká ten kněz odnesou to naše děti, nikoliv my, i když za to někteří bojují, jako by se už minimálně 20let rodilo každé páté dítě bez pohlaví a opravdu měli reálné problémy se sebeurčením. I těch co jsou homosexuální je opravdu menšina, a přijdou na to sami i bez masírování společnosti, a zákonitě ta cesta musí být složitější, než pobízivý pokřik, „je to normální“. Není.

Všem kteří to tak podporují NEDOCHÁZÍ, tak ať si uvědomí z jakých modelů vzešli? Proč jsou na světě? Kolik jich dohromady zplodil ten „utajený gej“ ? Či lesba? I ti si určili, že navzdory své jinakosti budou vyznávat „tradiční“ model. Ale nikdo je nenutil. Ti všichni ostatní byli zplozeni z lásky dvou lidí opačného pohlaví! Miliardy lidí. Protože přebírali přirozenej, morální či přírodní princip. Tradiční model není sociální konstrukt, tím je právě LGBT!!! A jeho masová propagace od útlého věku.

Je opravdu přízračné, jak lidé, jejich rodiče a předci jim vybudovali život normálním způsobem, je přesvědčeno, že na to má právo kdokoliv se přihlásí! Jsou přesvědčeni, že to jediné je progres a vývoj. Aha, takže sme 100 000 let, jako lidská rasa to řešili špatně?

To je blabol

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
17.12.22 14:04
@Lovelytrue píše:
@Cizinka 999 taky nestačím zírat. Osobně mi takovýhle xenofobní, homofobní jedinci vadí ze všech nejvíc. Doufám, že ve svým okolí nikoho takovýho nemám.

Ano je to k bliti

• Citovat
  • Upravit
4383
17.12.22 14:12

Můj názor je takový: Nevadí mi gayové, lesby, nebo bisexuálové, ( sama jsem na obojí, ale určitě to nikde nehlásám, nemám žádnou vlajku ), ale vadí mi, když si někdo nechá změnit pohlaví. Je to velká neúcta k osudu, Bohu, přírodě ( nazvěte si to jak chcete ) málokterý člověk je i po té operaci hezkej, jsou ovšem výjimky. Stejně, odsuzuji to, a vždycky budu, i kdybych byla jediná. Jestli se někdo cítí být jiným pohlavím, nebo třeba že je nebinární, potřebuje psychologa, koníček, a žádné zacházení v rukavičkách. Moc často se těmto jedincům umetávají cestičky, to je velký špatný. Ale to by bylo na jiné téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí