Jaký máte názor na LGBT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5757
13.8.23 13:29
@Ruxas píše:
Jako nevím čím se tebou popisovaná rodinka liší od těch, kterých jsou spousty, kde maminka má x dětí, každé s jiným, ti se nezajímají a nynějšímu strejdovi říkají děti tati.
Však dobří a špatní lidé jsou na obou stranách. U těch adopcí si aspoň trochu můžeš hlídat, že dáváš děti těm dobrým. Bohužel, těm špatným se to nedá zakázat aby si je udělali sami.
A nevím jaké kradení otce, když jim někdo pošle svůj biologický materiál. Jako jo, udělat si dítě někde s opilým klukem v hospodě je poněkud nefér. Ale to stejně tak může udělat i hetero holka co chce dítě.

Lisi se hodne, protoze rodin, lde ma maminka x deti kazde s jinym jeste, aby neznaly a nevidaly otce je ze vsech hetero rodin male procento:) spis desetiny procent:), kdezto u lesbickych rodin, kde si takto porizuji deti je takovych 99%…Navic deti z rodiny co popisujes otce vetsinoi znaji, ldezto pro tyhle deti zamerne a vedome neexistuje :(. A ano kazde dite ma i otce a ona mu ho vedome vymazala ze zivota:(, coz v dnes i dobe zbytnelych prav otcu je absolutne boznive, ze u leseb najednou otec neni treba :)
Jinak dle toho co pises budes asi v nejake extra socialni bubline:).

Příspěvek upraven 13.08.23 v 13:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
13.8.23 13:29

Je mi jedno kdo s kým spí. Každého věc. Znám homosexuály spíš chlapy, než ženy. Ale to bude zřejmě tím, že u těch chlapů je to nějak víc vidět, dvě ženy spolu nejsou tak do očí bijící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
13.8.23 13:30
@Lorre píše:
Bohužel okolí nikdy nebude reagovat pozitivně na to, že má dítě za rodiče homosexuální pár. Umím si představit, že dítě bude doslova šikanováno či utlačováno vrstevnikama, protože má 2 táty a to je divný. Deti sou v tomhle absolutně nemilosrdny :nevim:. Z mého pohledu je to trochu sobecké od toho páru, být nejsem žádný homofob nemám nic proti nim :)

Já zastávám názor, že šikanován je ten, který je dobrý cíl a děti si něco najdou. To říkám jako někdo, kdo byl šikanován. Obvykle za věci, které se vyskytovaly i u jiných, protože to nebylo o těch věcech. Chtěli ublížit mě a na každém se něco najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
13.8.23 13:32

Je to odchylka a je to každého věc. Homopruvody mi ale přijdou trapné. Nezakazovala bych to, ale asi bych to nesponzorovala z obecních peněz. Z druhé strany to přitáhne lidi, co někde musí přespat, někde se najíst a něco nakoupí, tak to asi nějaké prachy do kasičky přinese. Nicméně si myslím, že se nejeden gay ztuhlé saskarnu stydi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
13.8.23 13:33
@Ruxas píše:
Hmm. Po pročtení mě dostávají ti co nikoho neznají. Kde žijete? Když se zamyslím, znám minimálně několik desítek gayů, cca šest trans, dvě ženy co bývaly muži, jednoho muže co býval žena, několik pan…, tři bdsm, několik lidí s úchylkou na zvířecí oblečky a jednoho nekrofila, atd. :D
Možná proto nikoho neznáte, všechny znám já. :lol: Ale jen když jde člověk v našem maloměstě na hřiště tak potká minimálně jeden holčičí pár denně.
A děti mají mít ti, co je budou milovat. A sebrala bych je hned všem co se o ně nestarají a ubližují jim. Ti většinou jsou sice hetero, ale ten zbytek není normální. :poblion:
Dětem je to jedno. Děti nemají předsudky.

Se začátkem souhlasím, to je vtipný. S koncem ne, dětem to není jedno. Živě se o svoje příbuzný zajímaj, o tatínka, maminku, o jejich tatínky a maminky, chtějí být součástí rodové linie, vycítí, když je něco blbě - když např. babička protěžuje sourozence, a je ne, protože to není jejich pravá babička, ale babička toho sourozence. Jestli má strýček intimního přítele a ne přítelkyni, tak to potom jo, to přijmou v pohodě. Ale vyptávat se budou, to jo, aspoň ty předškolní jsou zvídavé a chtějí, aby jim věci dávaly smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
13.8.23 13:38
@Takyjedna píše:
Se začátkem souhlasím, to je vtipný. S koncem ne, dětem to není jedno. Živě se o svoje příbuzný zajímaj, o tatínka, maminku, o jejich tatínky a maminky, chtějí být součástí rodové linie, vycítí, když je něco blbě - když např. babička protěžuje sourozence, a je ne, protože to není jejich pravá babička, ale babička toho sourozence. Jestli má strýček intimního přítele a ne přítelkyni, tak to potom jo, to přijmou v pohodě. Ale vyptávat se budou, to jo, aspoň ty předškolní jsou zvídavé a chtějí, aby jim věci dávaly smysl.

Ok, takhle jsem to úplně nemyslela. Takže ok. Že se o to zajímají, to beru. Ale nepovažují to sami o sobě za něco nenormálního, že někdo v jejich rodině je z nějaké minority. Možná se zeptají proč mají dva tatínky a proč je strejda Hugo modrý. Ale sami o sobě to nebudou považovat že něco fuj. Tak jsem to myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
13.8.23 13:52
@Ruxas píše:
Ok, takhle jsem to úplně nemyslela. Takže ok. Že se o to zajímají, to beru. Ale nepovažují to sami o sobě za něco nenormálního, že někdo v jejich rodině je z nějaké minority. Možná se zeptají proč mají dva tatínky a proč je strejda Hugo modrý. Ale sami o sobě to nebudou považovat že něco fuj. Tak jsem to myslela.

Jo, zeptají se, proč mají dva tatínky a když se jim nelže, tak zjistí, že dva tatínky nikdo mít nemůže, že prostě každý má tatínka a maminku. A kdo ne, tak mu něco zatajujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
13.8.23 13:54
@Takyjedna píše:
Jo, zeptají se, proč mají dva tatínky a když se jim nelže, tak zjistí, že dva tatínky nikdo mít nemůže, že prostě každý má tatínka a maminku. A kdo ne, tak mu něco zatajujou.

Tak proč by ne? Už i v pohádce se můžou přeci vzít dva princove :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
13.8.23 13:58
@Takyjedna píše:

Chápu jak to myslíš, ale tohle řeší i děti z rozvedených, či jinak rozešlých svazků. Jakto že mají jednoho tátu doma a druhého jinde? Tedy v případě že si po rozchodu najde maminka jiného partnera a dítě mu případně říká táto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
13.8.23 13:58
@Polední bouře píše:
Tak proč by ne? Už i v pohádce se můžou přeci vzít dva princove :P

Ano vzit se a zit spolu, ale nemohou mit spolu dve deti, nekde ma to dite maminku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
13.8.23 14:00
@Anna766 píše:
Chápu jak to myslíš, ale tohle řeší i děti z rozvedených, či jinak rozešlých svazků. Jakto že mají jednoho tátu doma a druhého jinde? Tedy v případě že si po rozchodu najde maminka jiného partnera a dítě mu případně říká táto.

Ale to neni to same… ma dva taty, ne ze tata neexistuje a mas pravdu i u tech sesivanych rodin je to pro deti silene trauma a stres, to je jen moda dospelych ze svych vlstnich sobeckych zajmu, tvarit se, ze je to normalni… takze kdyz to delame detemz rozvedenych rodin, proc ten okruch truamat nezvetsi, ze:)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
13.8.23 14:01
@Ruxas píše:
Krom toho, že rodina je jen slovo. A stejně to každý vnímá jinak. Tak chudáci děti z nestandardních rodin, co vznikají teď. Děti z „tradičních“ rodin si z nich budou dělat srandu, protože tatínek utekl na sever, maminka umřela, maminka tatínka neznala, maminka je odložila u babičky,…
Pro mě byla tahle křesťanská morálka vždycky jen jedno velké pokrytectví.
Já v tom žádný větší maglajz než v tom ostatním nevidím.

Nechapes, co tim chci rict.

Jde o to, ze neprestaneme hlasat, ze „pravda a laska zvitezi“ jen proto, ze realne vsichni lzou a kradou.
Nebudem rikat „ukradni to, kdyz to tak citis, lzi, kdyz to tak potrebujes“.

Proste rodina je nejaka idealni hodnota, ktera by mela i pres vsechny odchylky platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
13.8.23 14:05
@Aglája75 píše:
Ano vzit se a zit spolu, ale nemohou mit spolu dve deti, nekde ma to dite maminku :mrgreen:

Tak když spolu mohou mít třeba roztomileho králíčka, tak proč by nemohli mít děťátko? :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
13.8.23 14:11

Vetsine lidem jsou LBGTQ uplne u p*dele, protoze maji dost svych povinnosti a starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
13.8.23 14:16
@Sadman píše:
Vetsine lidem jsou LBGTQ uplne u p*dele, protoze maji dost svych povinnosti a starosti.

I takhle se to dá říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria